126

народа

преди 12 години

Смело и уверено, под развятото им знаме и бащинска ласка, крачим към светлите хоризонти.С бързи темпове строим магистрали "пет за четири", но *** ленти "три в едно"!В тунелите на метрото виждаме светлината, а в дъното на празните хладилници виждаме европейското си бъдеще.По площадите срещаме учени, лекари, шофьори и студенти. Разхождат се. И скандират! Явно имат прекалено много свободно време...От телевизора пък ни се усмихва Вожда, учи ни как да живеем в неговия свят, в който има само "Конграчулейшън" и "мноо си убав". А очите Му едни добри...Всеки е обгрижен, заобиколен от камери и слушалки. Всъщност е щастлив човек, живеещ в свят, в който няма скрито-покрито.Премиерът ръководи и раздава справедливост по телефона. Та това си е "прозрачна политика" и "независимо мнение".Лекарите са лоши, учените - излишни. Та нали ние сме най-здравата нация, а интелигентността ни е по рождение.По доходи вече се мерим с Африка вместо с Европа. А Африка е по-голям континент! Там пък могат и без парно, и без ток, и без метро, дори без молове.Да учиш и да знаеш вече е порок. Важното е да можеш прасета да пасеш и картофи да садиш.Да вдигнем наздравица днес, да поднесем цветен букет, да се прегърнем и запеем! Да прославим тези, с които всеки ден е празник!Честито и да живей!

125

Анонимен

преди 12 години

Все пак от 2009 г. досега ГЕРБ се сгромолясват от 40% на 29%, Атака се сриват от 9% на 2% и СДС-ДСБ се топят от 7% на 2%. Ако се запази тази тенденция до изборите през 2013 г. ГЕРБ ще паднат под 20%, което е горе-долу подобно на удавянето на НДСВ.

124

до 116

преди 12 години

А ти не виждаш ли, че Ботев е скрит от главата на ББ Я си отвори очите!!!

123

Анонимен

преди 12 години

АКО ДАННИТЕ СА ВЕРНИ, ТО НИЕ СМЕ ДЪРЖАВА, В КОЯТО ЖИВЕЯТ ПРЕДИМНО ***

122

тъп и прост

преди 12 години

Герб - 29 % - ха ха хах ах ааааа - - а само преди два месеца беше 35-36 % .... като сметнем че това проучване е нагласено-платено това означава че на следващите избори може би Герб ще прескочат 4 % бариера - но не е сигурно ....

121

Смолян

преди 12 години

Най одобряван е Ахмед Доган.Медиина пропаганда....

120

Анонимен

преди 12 години

Съмнявам се в истинността на това проучване.

119

ss

преди 12 години

на всички герберчета платени им го давам в устата

118

Бат Бойку

преди 12 години

Браво на момчетаата, квото им поръчах това са констатирали.Ша им дам бонуси

117

платените социолози

преди 12 години

Според платените социолози Тиквта СИК-ов Будов е с по-голям рейтинг и от този на самият Васил Левски.А Гоце Триперов изпреварва с 40 пункта дори Христо Ботев. Дугаря Лостов пък е по-голям от Хаджи Димитър. А Болен Ненрмален Сиртака изпреварва по одобрение Любен Каравелов.БУУУУУУУУУУУУУУУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА !!!!!!В ЗАТВОРА И СОЦИОЛОЗИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ, МАНИПУЛАТИВНИ КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ !!!!!!

116

До 136 Анонимко

преди 12 години

Ааа,бат ти Бойко от кой клан на комунистите е,можеш ли да кажеш,сладурчо заблуден!!!???

115

голем смех

преди 12 години

И къде го прави НЦИОМ това изследване? В офиса на парламентарна група "ГЕРБ" ли?

114

Анонимен

преди 12 години

Изследванията са правени преди скандалите с бонусите и корупцията от миналата седмица и оставките на 5-6 корумпирани директори и заместник министри от ГЕРБ миналата седмица. На фона на тези скандали, снимката е гротескна и показва, че Бойко Борисов има спешна нужда от хранителни диети за отслабване, а Росен Плевнелиев се нуждае от медицински преглед и направление за лечение на политически ***.

113

до 132

преди 12 години

Айде сменете тая плоча бе!Или главите ви не раждат друго?Само за сведение-нямам симпатии към нито една партия,защото достатъчно патих от всичките!Аз един обикновен и недоволен гражданин! А ти си тъпо парче!

112

Анонимен

преди 12 години

Комунистическата Гьобелсова пропаганда работи без умора, ежедневно ни заливат с червена помия от лъжи и измишльотини, повтаряни до припадък от платени жалки манипулатори. Колкото и да лъжете и да мажете, край с комунистическото крадливо управление. БСП никога повече няма да дойдат на власт, защото доказаха, че са едни престъпници и продажници. Техния елит е все от червени милионери, ненаяли с държавни пари, тези шизоидно *** *** си мислеха, че вечно ще успяват с лъжите си да заблуждават хората, но получиха такъв як шут от Бат Бойко по бръснатите си *** ***, че сега се гърчат от болка и злоба! На следващите избори тая гнилоч ще бъде окончателно заровена на бунището на историята! Ще остане само лошия спомен от тая крадлива, смрадлива, червена гноясала партия!

111

мечо пух

преди 12 години

Жалък опит за промивка на мозъка.Тези изследвания може би са правени по министерствата, здравната каса и навсякъде където са взимали бонуси.

110

Анонимен

преди 12 години

НЦИОМ е държавен, така че е ясно защо е такова проучването :)))Смееех....

109

тъп и прост

преди 12 години

до коментара че бб ни е спасил от кризата -- Я ОБЯСНИ КАК ПО ТОЧНО НИ СПАСИ ???

108

До 116

преди 12 години

Голямата ТИКВА на ТИКВАТА е скрила портрета на Ботев!

107

Nosferatu

преди 12 години

Според мен на снимката Бойко не си е преценил силата и на Плевнелиев трябва да компенсира с усмивка :)