20

zuio

преди 12 години

Аман от магистрали и зали .Искаме увеличение на пенсии и заплати .Боко е американо-турска *** и трябва да се маха.Който гласува за ГЕЙБ погребва България.

19

до:СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Всеки знае,че Боко е л***йно защо трябва да го натякваш постоянно?

18

Анонимен

преди 12 години

Не , че поддържам Първаное , но за съжаление той е АБСОЛЮТНО прав!Положението наистина е критично за българският гражданин!Сосиалната политика е = на 0!Здрвеопазването е в криза , а след уволненията и оставката не ми се мисли на къде ще отиде!Полицейския произвол е на върха!Правителството е безпомощно пред олигарсите и престъпниците!Говорят за Шенген , ама ще го видим през крив макарон!Време е за нов "9-ти септември" или "10-ти ноември"(кой както иска да го разбира!Бог да пази България!

17

Анонимен

преди 12 години

Гошо,Гошо ти до сега във България ли беше.Че то Парламента,до сега никога не е имал и 5% рейтинг.Ако беше провел Референдум,до сега и Парламент нямаше да има

16

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Гоце предрече сблъсък на титани между него и Борисов, но между л***йно и титан какъв двубой?...

15

zuio

преди 12 години

Най-силният полкитик.Герберастката *** умира от стра ,че ще я помете.Наркоманите,*** и престъпните елементи активен електорат на герберастите и Боко Тиквата само може да ругае на финала им е близо.

14

САДАМ ХЮСЕЙН

преди 12 години

много добро момче, ***, Но добре пие и краде пък и булките потакова.добре уреди синовете си с Мезонети бизнеси мизнеси.....само с тоя ТРИПЕР СЕ ИЗЛОЖИ ама като истински масон-комунист се ***;)))

13

Анонимен

преди 12 години

Прав е Първанов! ГЕРБ са пълни калъфи. Добре че поне министър председателят е умен човек :)

12

Гичка

преди 12 години

Най големият политик на прехода е Гоце.........Гоце е бил от Сирищник, за радост на чалгата и е факт, но това не е срамно!!! Гоце е бил комунист, за радост на чалгата и е факт, но това не е срамно!Гоце е ПИЧ /щот бил фащал трипер, според чалгата.... и не е усерко като некои драскачи/.... ПИЧ е, за жалост на чалгата и е факт и гордост!!!Гоце е най големият политик на този изстрадан преход и за това трябва - в най скоро време да оглави правителство на спасението и веднага след Президент да стане Премер, факт!!

11

TPE3BEH

преди 12 години

Типичен - МАЗЕН КОМУНИСТ ГОЦЕ! Рейтингът на парламента бил нисък, казва той.А по негово време, дори не се ходеше в парламента, повечето депутати отсъстваха, гласуваше се с чужди карти... Сега така ли е?Как имат наглоста да приказват... ей това е типичен червен мазник, никога повече бсп и дпс на власт...

10

ум не ми го побира

преди 12 години

Ум не ми го побира, ако беше Гоци, а не Тиквоцийй.....Какво щеха да шляпаторат Боци и Цоци и вся осталая гейберастия и седерастия, ако Гоци беше ортак на Трактора, Маджо, Пашата и сички мафиоти от прехода ....ако беше организатор на цигаро и амфотрафика, ако беше ортак със Сретан Йосич, ако мафията му беше събирала пари да му купи висок пост при Царо, за ареста в Унгария, за контрабандата с цигари, за пласмента на амфетамини, за силовите застраховки и охрана, за купената от ОПГ длъжност, за поетите към сръбската мафия ангажименти, за "фалшифицираните" кметски подписи и ... .Американското сп.Конгрешънъл Куотърли (08.03.2007) нарече Бойко близък сътрудник на известни мафиоти. Английският журналист Миша Глени в книгата сиМакМофия: престъпност без граници (2008) го определя като типичен бракониер, превърнал се в дивечовъд (стр. 27). Според в.Уолстрийт джърнал той е непредвидим популист. Английският в.Икономист (10.07.2009) го описва като вироглав и непредсказуем. Френският в.Монд (01.07.2009) го обрисува като първичен, недодялан човек. Wikileaks, посланик на САЩ Джеймс Пардю ......какво щеше да е ако това беше за Гоци...... ум не ми го побира.....

9

Анонимен

преди 12 години

На снимката гоце главата на БГ мафията,да го духаш бе путьооооо...

8

молим те,Гоше....

преди 12 години

........колкото пъти се появяваш ,толкова пъти вдигаш ----рейтинга на Боци!

7

optimist

преди 12 години

Да, обичайните реплики - "хората умират от глад, съдебната система работи чудесно, еднополюсно управление, страх от полицията". Гоце в безсилието си започва да се повтаря. Дай нещо ново :)

6

Анонимен

преди 12 години

Първанов е най-мразения политик в България! Мразят го и от ляво и от дясно! Просто е противен! Голямата драма на БСП е, че трябва да избира между двама противни шефове по-малко противния! Жалка работа!

5

ДО ПЪРВАНОВ

преди 12 години

Който може, го може!Докато ходеше на лов ,....това стана !

4

NIE OT BSP

преди 12 години

NE VI LI DRAZNI TOZI IGNORENT

3

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Гоцьо, за един ден две каци с л@ѝна не са ли ти много?...

2

:)

преди 12 години

Гоце, ти си *** !!!

1

Ало, днеса

преди 12 години

Тоз *** по колко пъти на ден ще ни го пробутвате............досадно е