123

Ivo_V

преди 12 години

Ауууууу ако си толкова грозен (грозна) колкото си глупав (глупава) разбирам защо сме на тоя хал (щях да кажа х.........й)

122

Към 128

преди 12 години

Бобо, кой за каквото учел ,чедо!

121

Един Живот Спасен

преди 12 години

Пред лицата на загубили близки от болести поради липса на ПАРИ, МЕДИКАМЕНТИ, ОБОРУДВАНЕ, ПРЕВЕНЦИЯ за пореден път се изправи НАГЛОСТТА!!!!с име ДР НЕШЕВА!!! Само с БОНУСИТЕ, които са изсмукали от всички нас като ТАКСИ, ГЛОБИ и ОСИГУРОВКИ, служителите на НЗОК, НАП, РУСО, МВР биха стигнали за СПАСЯВАНЕ на ПОНЕ ЕДИН/1/ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!!!! ЕДИН ЖИВОТ СПАСЕН и МНОГО СЪДБИ!!! Но при ДР НЕШЕВА и останалите ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ има един ИДОЛ -ФИНИКИЕЦ!!!!

120

жертво

преди 12 години

Нешева била жертва??? А аз като съм жертва в собствената си държава на некомпетентно управление и алчни кръгове, към кого да се обърна?

119

bez ime

преди 12 години

АЛО съвземете се хора затварят се болници от безпаричие ,тая нещасница бонуси раздава.НАГЛИТЕ в Държавата нямат наяване не се безпокойте ,някои от горе гледа и рано или късно наказва. ;)

118

Ей

преди 12 години

Тия БСК да се оставят само на вода и сол за една година и които оцелее да му дадът бонус.Мамка им кожодерска не се наплюскаха тъй не се наядоха и накрадоха. Тоя народ български що е толкова заспал, ако това беше станало в една нормална държава тия отдавна да бяха по затворите. Сещам се да попитам тия от БСК с какво се занимават и чии интереси защитават, явно не на бедния работник дето му искат 15лв.такса Майка в болниците.Фашисти на ента степен!

117

СЪДИЯ

преди 12 години

Къде е Национална Сигурност? Да крадеш по време на криза с което косвено да навреждаш, унищожаваш, убиваш не малка част от населението на страната си е национално предателство. Геноцид срещу българския народ

116

Ivo_V

преди 12 години

Абсолютно си прав. Вижте историята на тия. от древните 198...и година са и от тогава (май) им е началник тоя.:)

115

Анонимен

преди 12 години

БСК да не е БСП?

114

Анонимен

преди 12 години

защо не виете бе платени драскачи по тия които продават на вас на вашите деца и родители лекарствата с пъти по скъпо а ревете по човека който се бори с тях

113

BG

преди 12 години

Изключително *** и меко казано плиткоумни коментари има тък.Когато човек управлява 3 млрд лева вие смешни *** колко пари искате да взима????????? 500- 1000 лева ли.Помислете малко или тази функция не съществува във вашите мозъчета.Един управител на банка да не би да взима по малко от 10 хил лева.Министър Дончев на еврофондовете управлява милиарди и той ли да взима 1000 лева заплата.

112

Нешева

преди 12 години

Не може да ме мръднете аз съм от Герб, и не крара взимам си законно като шефовете ми Цезо апартамента и Бойко банкера

111

възмутена 55

преди 12 години

ВИЕ служители от Стопанската камара се застъпвате за г-жа Нешева,з да може покрай нея да се легализират вашите бонуси.Наа фона на мизерията на народа и смъртността на родилки и бебета-това дали е честно??????

110

Анонимен

преди 12 години

Казвате - тази е ***.***, но обгрижва Божеството ...ГЕРБ кадър, кадърен кадър, крадлив кадър, управленски кадър, нагъл кадър и то въздигнат от ГЕРБ!

109

Бобо

преди 12 години

А бе какво ще ми я защитавате на 50% от работещите в страната за период от две години получават доход 12 000 хиляди, а тя ги е получила като премия за една година, ама работила добре нима останалите не работят. Работят и то по12 часа на ден даже и в събота некадърници такива.

108

ХП

преди 12 години

Нешева е предложена за посланик от Борисов на Плевнелиев, така че на практика Нешева се издига в кариерата и БСК няма за какво да лаят.

107

НИЛ-АТС

преди 12 години

Тая гадна, нагла, *** блондинка е за затвора! Каква оставка? В пандиза!

106

_

преди 12 години

Народът си е народ, кризата си е криза, ама сиренето е с пари. И сметките за парно също.Единственият начин държавната администрация да е конкурентна на частния бизнес е да предлага смислено възнаграждение. Иначе там ще продължат да работят само некадърници. Така че, не само трябва да взимат бонуси, ами и заплатите да им вдигнат...

105

Анонимен

преди 12 години

Интересно, защото БСК се финансират от САЩ както и СК (СДС и ДСБ).

104

ГЕРБер

преди 12 години

Ще я запазим Нешева!Тя е наш много ценен ГЕРБ кадър.