13

Анонимен

преди 12 години

както и да се чувстват гърците, каквото и да им режат, ако щът и на социални помощи да останат пак ще получават повече от нас.Защото са НАРОД. Защото не биха изтърпяли ни един ден геноцидници като Боко, Дянков, Царя честити, КостОФФ, Доган и Станичев.Всяко стадо си заслужавало пастира, и всеки народ - наглеците.

12

нане вуте да е зле

преди 12 години

И десет пъти да ги реже няма да станат като нашите.Достатъчно години са се гушили и имат и спестявания,пък и не биха допуснали да живеят като нас.

11

Nikolla

преди 12 години

Има да режат,кат гледам,още 7-8 години от пенсиите...докато стигнат нашите...

10

патриотЪТ дето го ..

преди 12 години

Аферим! Машалла! Ашколсум!Евалла! Как ще ги стигнем ...гърците ?! Кога ?! Били в криза били пред фалит!Нека! Минималната им ПЕНСИЯ е ...800 евро! ПЕНСИЯ! А тук работещите взимащи повече от 400 евра се броят на пръсти! Правите ли разлика м/у заплата и пенсия?! Нека са зле нека "страдат"! Още много години (докато свят светува) ще трошат чиний из таверните си ,а ние ще се крием като мишки в апартаментите си , ще пийваме дома;на ракия с кисело зеле и след като се напиеме ще казваме:"Гадни ***"

9

Симпатико

преди 12 години

Гърция, няма да фалира това стана ясно вчера, но въпросът е до кога??? Аз лично им давам още година и половина макс и пак са клекнали за нов транж, да ама този път няма кой да им го даде!

8

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

NE GLEDAI V PANICATA NA SCHEFA...

7

Oops

преди 12 години

До 1-2 години от Елада ще остане само Ада. Честито на хитрите мързели!

6

Гошо Тъпото

преди 12 години

Гърците като...изядат и този спасителен...транш,за нов ли ще...клекнат.Отново ли ще...режат пенсии и заплати;както върви,след 2-3 години по тази...схема,ще се чудят от къде да...режат,зада получат нови...помощи.

5

Анонимен

преди 12 години

Това са малките гърчета,на тия 6 000 000, които са по чужбината!

4

До 1

преди 12 години

Прав си,като се надупят още повече!

3

!

преди 12 години

1300 евро пенсия? Нека да е зле.......

2

Джейн

преди 12 години

Искам да съм пенсионерка в Гърция

1

Вагнер

преди 12 години

Гърците ще отмъстят на ***.Скоро много скоро.