6

Анонимен

преди 12 години

Споко бе, Костов. Аз не съм и очаквал да последваш примера. Ползвай си субсидията за партийни цели. Например направи един партиен банкет, покани и колегите си Станишев, Овчаров, Велчев, Доган. Нали сте колеги, от едни и същи места взимате пари в края на краищата.Селяните в калта не ги мисли, те не са и чакали нещо от тебе.

5

LOST-OFFF

преди 12 години

Politicheski tryp kato Goceto si Kostof ne te li e sram , xorata 4akat pomo6ti a ti 4akai opro6tenie za grexovete si 4ee ide vidov den.

4

Дани

преди 12 години

Костов газ пикае сега. Тъкмо се надяваше да го забранят това дарение, защото и той ще трябва да последва примера. А както знаем Костов е свикнал да взима, не да дава!

3

Анонимен

преди 12 години

Показателно е как опозицията - псевдо социалистите и псевдо демократите - реагираха на нещо съвсем човешко-да бъде помогнато финансово на засегнатите от бедствието. С други думи-вече на всички ни е ясно що за *** са Станишеф, Костуф, Доган и Гоце. Лек ден.

2

Анонимен

преди 12 години

Сори Костов, вече не си ми симпатичен! Изказването ти беше прекалено, на самозабравил се политик! Дори дареннието да беше незаконно, това не трябваше да го казваш, точно в този момент. Всъщност у нас все още няма политици. Само лоясали наглеци!

1

Анонимен

преди 12 години

Офффф шменти-капели.Не става само с Циркове.