18

*

преди 12 години

Малка съм бе чичко, ама да знаеш какъв голям ..... лапам!

17

Хааахааа

преди 12 години

Преди известно време попаднах на интересен екземпляр.Беше момиче на 14 години.Тя не знаеше какво е партизанин и хайдутин.Това както и да е преживях.Но стана въпрос за японците направо ме разби.Япония била велика развита високо технологична страна,в която имало всичко. А в Токио нямало нищо били назад в времето.Смятайте!!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Липсата на обща култура у младото поколение е забележима и ще има все по-големи последствия. За съжаление не само общи, но и конкретни знания не придобиват. За завършване на висше образование обикновено им е необходим един компютър, където могат да намерят наготово всичко необходимо за изпитите.

15

до 7

преди 12 години

За ранно започващия пубертет е виновна бъканата с хормони храна ,коята ядем. Съвсем друг е въпроса кога завършва пубертета и как влияе на развитието на децата ни ,пак заради хормоните в месото. При всички положения умственното развитие настига физическото след 18 при момичетата и след 21 при момчетата. За какво лицемерие говориш празна пуберска главо????

14

!

преди 12 години

Абе светът е тръгнал към тотален хаос - нещо, като разширяването на Вселената (Америка). Само на някой места, подобно на черни дупки има ред (Корея)- тотално извратен, обаче.

13

Анонимен

преди 12 години

Нямат знания ли?Я ги попитайте нещо за Азис и останалите чалгарки, да видите какво се наричат знания!

12

Анонимен

преди 12 години

"Повече инфо, но по-малко знания" - тефлонови мозъци

11

знаете ли?

преди 12 години

Знаете ли ,че от момента в който започнете да критикувате по-младите...оттогава вече може да се считате за остарели...........

10

пубертет

преди 12 години

Може и да настъпва 1-2 години по-рано,но това не се отнася за фолкпевиците! Както е известно при тях пубертета настъпва след 20г. , тогава им се променят вторичните полови белези - напр. в повечето случай се увеличават гърдите.

9

9

преди 12 години

хващам се на бас, че за бб това е на китайски

8

Анонимен

преди 12 години

451 по Фаренхайт.

7

Анонимен

преди 12 години

За какво са ни знания като я имаме информацията...

6

Анонимен

преди 12 години

Пубертетът вече започва 2 години по-рано,акселерацията е налице,а възрастта за пълнолетие не се променя -18 години. Това е някакво лицемерие,което е чак противно.

5

Анонимен

преди 12 години

нищо чудно, политиците ни през последните 20-тина години последователно, съзнателно и усърдно си свършиха работата, за която им беше платеноа поколенията на днешните деца ще са още по-малко знаещи и напълно неграмотни, като започнат да минават и с двойки, не бих се учудил ако след 15 г. някой "умник" стигне до извода, че разходите за училища и образование са неоправдани и да ги и закрият

4

s.s

преди 12 години

това е поколението на Сатаната, самочуствие без покритие, пълни радиоточки и висоговорители, дистанцирано от християнски добродетели

3

Анонимен

преди 12 години

Не е необходимо да натъпчеш в главата си огромна информация. Трябва да знаеш къде и как да си я намериш , а също и да си отбереш най- важното. За съжаление точно това НЕ учат нашите деца. Или зубрят в училище или преписват готови доклади от интернет. Заляти от информация , а не знаят как да си извличат необходимото. Само дето тези неща трябва да се учат още съвсем в началните класове , а там както разбрахме не се повтаря и се минава с двойка...

2

ФАКТ

преди 12 години

Наистина съвременните деца са с по- малко знания. Четат, но не запомнят, гледат, но не виждат, разбират, но не решават! Лесно се поддават на всякакви манипулации, защото са като телевизорите - каквато програма хванат, такава показват!

1

Анонимен

преди 12 години

Да и са неграмотни, защото от тази латиница в gsm-и и компютри не знаят правописа на българският език!