12

!!!!!

преди 12 години

За това са виновни на 80% "журналистите", защото *** и Пульо станаха журналисти!! Това не е само да се пише и записва, важно е КАКВО!!!!!

11

Анонимен

преди 12 години

Валентини и Хелоуини са пълна глрупост.Ние не сме католици!

10

РОДООТСТЪПНИЦИ!!!

преди 12 години

Ням такава държава!! Православна, а празнува Рождество Христово заедно с католиците!! А и уж е рождество, а празнуваме Коледа! Великден пък го празнуваме с православните!! Сега простите кратуни празнуват друг католически празник - тоя валентин, който няма нищо общо с България!!! Ама какво се учудвам - детето на външния ни министър получи чисто еврейско име - сара...

9

Анонимен

преди 12 години

Телевизиите вместо да образоват хората и да учат на морал, отвсякъде лъха на пошлост разврат и жълти медии.

8

Dian

преди 12 години

Относно днешната дата - 14-ти февруари - Св.Валентин или както му казват Ден на влюбените,се почита в католическия свят.Католиците отбелязват този ден ,докато у нас е популярен като Трифон Зарезан или Празник на виното.У нас си го отбелязваме с чашка винце и така.

7

Анонимен

преди 12 години

Скоро чакам да почнем официално да празнуваме и рамазана. От 22 години липсва държавна политика за възпитание на подрастващите в национално самосъзнание. Телевизиите бълващи чуждоезични сериали са най-големия виновник за това.

6

галактика

преди 12 години

Не упреквайте църквата - църквата е вяра, и всеки я търси, когато се нуждае от нея. Църквата не може да привлече никого насила - това е като все едно да накараш някого да те обича по задължение. Е не става - ако обичам някого, ще го обичам и без той да ме кара, както и независимо от това дали ми забранява. Що се отнася до празниците - това е друга тема, точно сега не ми се говори за политика. На всички приятен ден, бъдете най-вече хора, останалото си идва на мястото при повечко търпение....

5

Анонимен

преди 12 години

Гадните жени ни взюеха и този светъл, български празник и го за манениха с тоя *** валентин

4

реал

преди 12 години

Цял свят празнува св.Валентин - българите не могат да се изолират вдън земя и да си празнуват сами странностите - ясно е, че българската версия е обречена да изчезне.

3

Анонимен

преди 12 години

Не ги изместват разбира се! Има ли нещо по-хубаво от червеното вино...

2

ГЛАСУВАЙ

преди 12 години

Трифон зарезан +Свети Валентин -

1

Анонимен

преди 12 години

Купете си бутилка хубаво вино и го споделете с любимия човек.