115

Анонимен

преди 12 години

Всяко управление на на България в което са участвали българи от македонския край е било лошо за България. Кулминацията е когато министър-председател става Георги Димитров, родом от село Баня, Разложко.

114

Защо плаче ?

преди 12 години

Всички знаем, че президента не е лошо момче. Той днес се извъртя, също като началника си.Говори против комунизма, а така не бива.Правата линия на партията е защитавана от двамата му родители,те последователно са били секретари на БКП в гимназията където са работили.В последните две години преди да завърши същата гимназия Росен беше секретар на ДКМС. Негов съученик съм. Кога да му вярвам ? Тогава или сега ? "Браво президенте.Ние сме с теб", така пък скандирали льольовците които не го познават.

113

Атанас

преди 12 години

Къде, в коя страна фашагите са разнасяли отрязани глави на колове? Къде министър на народното здраве и полицията (какво М-во!) е подписал заповед да бъдат доубивани ранените противници? Да, за А.Станишев говоря - хирурга, интелектуалеца!Толкова талантлив, че остави саката за цял живот моя леля и е уморил един свой братовчед, също от Кукуш!Някои се опитват да правят паралел между Нюрнбергския процес и Народния съд! Едно е да нагажеш демонстративно главните виновници за ВСВ, друго - реални убийци!

112

анонимен

преди 12 години

112...ТИ СИ БОЛЕН МОЗЪК

111

До № 126

преди 12 години

Отиди на гробищата и ги почети! По над 1000 човека самоубили се годишно, погребани служебно поради бедност и всичко това след 09.09.1944 година!

110

hagen

преди 12 години

Чета и си мисля за тези които пишат че Борисов Цачева Плевнелиев били комсомолци комунисти и т.н.Могат ли да ми кажат преди 22години имаше ли други партии в които да се членува.Имаше една партия и другите бяха забранени.Да не говорим за Комсомола където беше задължително да членуваш.

109

123

преди 12 години

През 1990 се създаде заблудата, че падна един упадъчен режим, а цялата истина е, че всичко е много добре предвидено и планирано за много години напред от тогавашната Държавна сигурност и висшите етажи на комунистите. Как си обяснявате преврата срещу Живков от уродливи хиени като Петър Младенов и Луканов? Всичко е много добре замислено, поставени лица от тях или потомци на същите ни управляват и днес, а ние си мислим, че е демокрация...

108

Анонимен

преди 12 години

Кога казвате истината Г-н Президент: Когато говорехте като комсомолски секретар, или сега? Защо се забравиха жертвите на Априлското и Септемврийското възстания? Или така ни е по-изгодно? Имаше т.н. народен съд, но нямаше съд който погуби възстанниците. И угодничеството, няма турско робство, има турско присъствие, няма фашизъм, а преминаване ина приятелски германски войски... Е не мога да се сърдя на невежите, те не са учили история, или са я чели като дявол библия. Просто ме е срам.

107

Анонимен

преди 12 години

Това да си лицемер задължително ли е за Президента?Жельо жабата-член на БКП,след тово измислен десидент!Петьо конската уста-"демократ" издънка от баща фашист, съдействал за избиването на партизани и ятаци!Тази палачинка Плевнелиев ще се окаже още по-голям лицемер!Единствено Първанов си остана такъв,какъвто си беше!

106

анонимен

преди 12 години

а жертвите от сегашния режим кога ще ги почетем? А??

105

Анонимен

преди 12 години

От септември'44 до април'45 за по-малко от година българските комунисти избиват повече български офицери, отколкото са загинали във всички войни, които България е водила от Освобождението си насам!

104

Пламен

преди 12 години

Наистина е лошо, че помним!! Помним спокойствието, липсата на безработица, респекта към държавата. Сегашният елит къде заслужава да е ? Хампарцунян? Дянков? Бойко? и всички мазни мошенници които точат държавната хазна ? Преди месаря да бъде хванат, че лъже и си плащаше със затвор .... Беше строя на работливите и честните хора!!!

103

Правилно

преди 12 години

Щом е имало мъчения, убийства, насилствено отнемане на собствеността и националната идентичност на хората, лагери - значи е била потъпкана грубо демокрацията ! Президентът на една демократична държава в съвременна Европа е длъжен да отстоява демократичните ценности ! Това е поведение на държавник !

102

Анонимен

преди 12 години

Поклон пред паметта на всички избити от терористичния комунистически режим. Зверствата и безченствата на комунистическата терористична организация в България трябва да се напомнят на поколенията. Физическата смърт на невинните жертви на комунизма не е най-страшното престъпление на комунистическите просъветски антибългарски терористи. Най-страшното им престъпление е пълната морална и интелектуална деградация на българския народ, която е в основата тъмното му настояще и на още по-тъмното му бъдеще

101

Анонимен

преди 12 години

Ами едно време като уж насила са ви карали да казвате, че сте македонци сега що казвате същото? Нали вече не ви карат насила? Като ида в Банско, там защо ми обясняват, че са македонци? И даже се гордеят с това. Колко уникален бил техният край и всичко македонски.

100

дамм

преди 12 години

108, прав си, бил е - партиен секретар на БКП за Благоевград.. нищо ново под слънцето впрочем

99

ined

преди 12 години

А какво мисли за това шефа му - комуниста Бойко Борисов?Или пък комуниста Цветан Цветанов или комунистката другарката Цецка Цачева?

98

хммм

преди 12 години

да историята трябва да се помни за поука и никога да не се повтаря грешката наречена комунизъм=убийства,агресия,унижения,деградация,криворазбран морал,доноси+ДС.

97

знаете ли че

преди 12 години

следствието срещу тримата регенти: княз Кирил, проф. Богдан Филов и генерал-лейтенант Никола Михов е водено в москва от съветски следователи

96

?

преди 12 години

На многоуважаемия ни Президент баща му не беше ли партиен секретар и деен член на БКП ?