38

Хетфиелд

преди 12 години

Ами аз му пожелавам успех! Не гласувах за него, но дано е успешен президент! След тези 10 години на Гоце обаче едва ли има шанс да не е. Мой приятел работи все още в президентството и това, което ми казва за 6-те години, които е там е уникално! Последните 2 години Гоце е харчил като за последно. За всевъзможни глупости! Колкото и неприятно да звучи за комунистите в този форум, това съм го чул от човек от техния електорат!

37

Анонимен

преди 12 години

Този е като колежките си врачки ! Говори хубави работи но само в бъдеще време и то след 8 години... Хората ще му се радват... и ще викат колко е добър и т.н., но реално всичко е в калта.След 8 години ще сме на същия хал, но никой няма да помни думите му. Защо не говори за след 2 години ? Или пък като му свърши мандата през 2017-та ????

36

Анонимен

преди 12 години

Готин човек. Не се съмнявам, че ще е добър президент.

35

Анонимен

преди 12 години

Проблемите в България са много по-големи от всичко което казва новият.-За да расте икономиката , производството,трябват суровини,пари,иновации и конкурентни стоки.От къде фирмите ще ги набават,след като много от тях са пред фалит и "на дъното".Трябва да се превърнем във втори Китай за да станем до 2020 средна страна.Много трудно за изпълнение в България.Второ всички тези хора които напускат България,трябва да се задържат с осигоряване на ДОБРИ работни места.От къде? Трудна работа отново...

34

мадафака

преди 12 години

По-добре да ни бяха турили истинска Президентка

33

Отвратен

преди 12 години

След Б.Б. поредното човешко недоразумение във властт в Б-ия. Толкова си може деградиралия народ. Това е положението! Позор, позор и пак позор!

32

Евреин

преди 12 години

30, попитай за това суперфинансиста Моньо Пицата, завършилият политическа икономия министър на финансите на републиката !

31

BG

преди 12 години

Всичко е много хубаво - и с влаковете, и със спешната помощ, и с иновациите, и със заплащането, и с.... Само дето не казва как и с какво ще върнат прокудените от Родината си обезверени и отчаяни български младежи, учени, лекари и т.н.? Как ще съживят това, което най-последователно унищожават, с неистовата си и безмозъчна жестокост, откакто са поели "управлението" на Република България? А именно - БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА !!!...

30

Анонимен

преди 12 години

Тоя новия гледа като отровен направо бе! Все едно аха аха да зарецитира детско стихотворение! Туриха ни за президент дръглива ученичка глейте кво става ся... СМЕЕЕЕХ!

29

Анонимен

преди 12 години

Само незнам кой е Гласувал за този човек да ни е президент ????? всичко живо го храни а пък го избрали как става ???

28

Анонимен

преди 12 години

Браво, добър усет има. Дано да го използва правилно.

27

$

преди 12 години

"Производителността на един работник в България е 42% от средното за ЕС, през 2020 да достигне 60% от производителността в ЕС", очерта още Плевнелиев. ">>>>>Е, два пъти сме по-непроизводителни от Запада, пък взимаме десет пъти по-малко заплати от тях. Защо така!

26

до 25

преди 12 години

Съдят човек по делата , а не по рейтинг - а !Както по дрехите посрещат , по акъл изпращат.

25

Анонимен

преди 12 години

Принуден съм да се съглася с Плевнелиев - ако се запази сегашното състояние на нещата, през 2020 г. наистина ще влезем (или ще ни вкарат) в друга епоха - Бронзовата.

24

Ким Чен Ир

преди 12 години

до Хо Ши МинКак няма да е?Той е от нашите.....

23

Анонимен

преди 12 години

до 18Човек , всеки може да изрече красиви думи.Въпросът е дали ще ги изпълни.И второ без производство , износ и продукция конкурентно равностойна няма как да се превърнем в средно икономическа сила.

22

Анонимен

преди 12 години

Тоя много ми прилича на Капитана на Круизния Кораб кадето потъна мишок.

21

Анонимен

преди 12 години

Учените няма как да работят по иновативни проекти след като държавата не ги финансира и изобщо дори няма и интерес да го прави.Наще учени измислиха и изобретиха прототипи на много неща последното от който е БЪлгарския Ipod но държавата изобщо не я интересува.Досега от разни изобретения можехме вече да сме богата държава ако някой хора се бяха възползвали от българския интелект и изобретателност, за сметка на това други страни се облагодетелствана с изобретенията и печелят милиони сега.

20

Хо Ши Мин

преди 12 години

Погледът му е като от плакатите на Мао дзе дун и Ким Ир сен !

19

Анонимен

преди 12 години

До Ю2 Със сигурност Тиквата пълни Плевнята всяка вечер със съдържание.