105

БУРГАС

преди 12 години

151 не виждам кой политизира трагедията.Видях обаче един много арогантен човек, който не изказа съболезнования на почерненото семейство, а им препоръча да се извинят на хората, които с нищо не им помогнаха.Други са ***, не хората в този форум.

104

Анонимен

преди 12 години

Изберете си го след година и половина пак тоя индивид. Давайте смело, изберете си го пак. Тогава не ще се смеете, ще ревете по-издържано и от севернокорейците оня ден.

103

Анонимен

преди 12 години

и върха на гаврата на доказания ненормалник, министър-председателя, са телешките пържоли, с които от заплатата си цецо ще нахрани кучето. резил.отврат.пълна простащина и жестокост. кажете ми, може ли някой да си представи такова кощунство от страна на някой друг държавник, освен *** амин дада канибала. този не е канибал, но съмнява ли се някой вече не е луд. лудият боко, локо боко.

102

Анонимен

преди 12 години

Хей хора които имате близки с милиони в чужбина внимавайте кой ви обкръжава и кой ви се прави на прияткл. Българската държава отдавни няма казарма където мъжете стават мъже днес от пубертетите се превръщат в келемета а после в ***.Днес малко младежите знаят че за парите трябва да се работи, повечето казват парите за които работим не стават за нищо.Повярвайте ми че казармата изгражда истинския мъж,

101

Анонимен

преди 12 години

Вие сте страшни ***, щом обърнехта една криминална история в политическа. Жалки ***. Бог да прости момичето.

100

Зара

преди 12 години

Просто съм потресена ужасно е да загубиш дете а този *** се хили и предлага пържоли Съболезнования!

99

Анонимен

преди 12 години

"Те са отвлекли жертвата си с предварителната и ясна нагласа, че ще я убият."---------------Айде сега оправдания... Полицията е виновна за смъртта на момичето с неадекватните си действия! ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!

98

срам !

преди 12 години

От 7 ноември 2011 до днес - а оня пържоли ще дава на кучето - да си ги яде сам !!!Веско маринов и химна на полицията да се забранят !!!

97

rm

преди 12 години

В интервюто по босфор тв, полицайчето дето разказва, се пени нещо и пита, ама супер учуден някакъв - "очаква ли се Борислав под давление на Елеонора да им предостави тези пари ..."?Да, г-н криминалист, очаква се разбира се, и по филмите най-първото правило е "следвай парите", а вие, моля ви се, дори не очаквате!!! wtf??

96

Гошето

преди 12 години

не разбирам какво е виновна Полицията в случая та само ПЛЮЕТЕ разкрили са убиство на 17год дете....да не са опазили УБИЕЦА да се самоубие но????......ако го бяха опазили след няколко месеца "справедлив" съдия /взел 13+14заплата/ щеше да го оправдае защото "нямало достатъчно" доказателства и да освободи УБИЕЦА да се разхожда сред нас....да не забравяме как съдът пусна убиеца пред "Соло" и той сега ще съди България.......поне този си е намерил това което си е търсил.....

95

Анонимен

преди 12 години

най-потресаващото след трагедията с убитото момиче и най-близките му са поредните *** изявления на тиквата борисов. този освен,че е доказано луд е и безкраен ***. ТОЙ, както правилно предсказал, момичето било убито.пак ТОЙ е велик. родителите видите ли да се извинили на полицаите, които кой знае къде са се чесали 2 месеца. че какъв град е перник и колко ли са били в кръга на най-близките, защото полицията е подозирала в престъпление най-близките.

94

Пържола за кучето!

преди 12 години

Телешка пържола за кучето!Най-после всички разбраха какво се крие зад абревиатурата ГЕРБ!

93

Анонимен

преди 12 години

*** чалгаджийски народ .

92

Анонимен

преди 12 години

Сега добре го доскалъпиха, като насочват отговорността към самоубития. А другия само помощник му бил. Него сигурно няма да се наложи да самоубият.

91

Ani

преди 12 години

Tova e nai-besramnia i prost premier, koito Bulgaria e imala niakoga....Neveroitna bezochlivost!! No kakto se kazva vseki narod si zaslujava sudbata....

90

Габи

преди 12 години

Човек с белезници да намери скрит пистолет, да освободи предпазителя и да го зареди, след което да се самоубие - това ще отнеме 10-ина минути минимум!Очевидно съдебните експерти ще имат доста работа по изследване на траекторията на куршума , за да се убедят дали Стоев се е самоубил или е самоубит! Защото опитни криминалисти първо не биха допуснали прясно заловен убиец да ходи по малка нужда при затворена врата и второ не биха го чакали да върши тази работа цели 10 минути!

89

weisse wolfe

преди 12 години

Чшш, алооо, родната милиция, копилета отровни... как така ше се самоубие тоя Чочо бе?! За кво ви се плаща на вас ????/ Повръщам вътре в себе си !!!!!!!!!!!!!!!!! Мир на праха ти, Мими !

88

az

преди 12 години

a i na drugiqt bih mu dala pistolet ........ 4e te oniq ot syda 6te go . izkarat q lud q bolen .............

87

!

преди 12 години

Цялото МВР в Перник трябва да бъде сменено, без право на обезщетение и 200 заплати - дисциплинарно!!!

86

БУРГАС

преди 12 години

Тиквата е АБСОЛЮТЕН НАХАЛНИК!Всички помним как през цялото време време некадърните ченгета твърдяха че детето е избягало в чужбина от майка си.Обвиниха женицата, че пиела и тормозела дъщеря си.Не семейството на полицаите, а тъпата тиква трябва да се извини на народа си.Лека му пръст на момиченцето!Дано почива в мир!