94

Анонимен

преди 12 години

Някой знае ли как свършиха Боко и малкото момиченце на шах?

93

БРАВО...!

преди 12 години

Добре ,че опозицията само реве по форумите ,и не ходи да гласува на изборите !И все пак ---Бойко е ПИЧ и голям МЪЖ!

92

Една_от_БГ

преди 12 години

Аз пък искам да знам, този на снимката вчера (11.01.2012) за колко пари е свършил работа и каква точно, след като - ходил е пак по полята да се снима пред тв камери и да прави циркаджилъци (всички телевизии му даваха изпълненията във вечерния новинарски блок)- един час е играл шах пред тв камери с вице световната шампионка до 10 г. (пак всички телевизии отразиха шоуто във вечерния си новинарски блок).Това е просто един произволен негов работен ден.И този ще ми казва, че не работя достатъчно!

91

За комунистите!

преди 12 години

Жалки столетници, помните ли с полираните си мозъци някога някой отстройните ви партийни редици да си е подал оставка, или партията-майка публичнода изказала недоволството си от работата му.ЕТО ЗАТОВА ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ. Може и да грашат, но имат МОРАЛА ДА СИ ПРИЗНАЯТ ГРИШКИТЕ. При тях няма" ПАРТИЯТА Е ПРАВА ДОРИ, КОГАТО СЪГРЕШИ".

90

Анонимен

преди 12 години

Максималния бюджетен дефицит се зависи от това дали печелиш или не печелиш. Не зависи от конституцията. Като напишеш в конституцията 3% и какво от това? Нямаш ли печалба нищо не става. Само все повече ще обедняват хората и ще емигрират.

89

Анонимен

преди 12 години

106-много ***, ама много!

88

Анонимен

преди 12 години

Андрей Иванов си отива заради инфосистема на Софийска водаВторник, 10-ти Януари 2012, 24 Часа; Шефът на Столичния общински съвет Андрей Иванов ще бъде свален от поста заради проект за изграждане на информационна система на Софийска вода,.ВиК дружеството е трябвало да сключи договор с посочена от него фирма, която да изгради системата. Той е лобирал за фирма Фадата.Търгът е за 5,9 млн. лв. без ДДС. Възлагането минава не през търг, а през процедура на договаряне, показва регистърът на поръчките. Пак оттам става ясно, че на 15 февруари м.г. договорът е предсрочно прекратен заради неизпълнение от консорциума. За близо година били направени 18% от работата и на фирмите са платени малко над 1 млн. лв. Краят на договора идва малко след като собственик на Софийска вода става френската Веолия уотър. Говори се, че Иванов се е опитал да спре прекратяването, но от Веолия уотър не се съгласили. От Фадата обясниха, че не могат да коментират без разрешение от собственика, който обаче бил в чужбина.Очаква се тази вечер Бойко Борисов да свали доверието си от шефа на СОС Андрей Иванов и Изпълнителната комисия да гласува махането му от поста. Според предварителна информация самият Иванов трябвало да присъства на заседанието. Според някои от членовете на изпълнителната комисия най-почтено било Иванов да си подаде сам оставката. Заседанието започва след 19,30 ч във вилата в резиденция Бояна", където живее премиерът Борисов.

87

4444

преди 12 години

Тоя наистина е ***.Шкуркай си някоя мацка и ни остави вече на мира.и без теб можем.

86

до 109

преди 12 години

Дръжката на тиквата в червения ти миризлив ***, налапваш маркуча и ще видиш как ще ти просветне

85

до 108

преди 12 години

ще се съгласим с вас , но върнете ни най-напред милиардите които откраднахте от нас.

84

Анонимен

преди 12 години

"От Турция: България най-после призна насилствената асимилация"ГЕРБ и ДПС - едно цяло, една партия, един народ:)))))

83

И ВСЕ ПАК

преди 12 години

Бойко си е ---голям мъж ,и голям ПИЧ!В 3-ната коалиция нямаше такива ,все ----ОБРАТНИ ----ФАКТ!

82

do 106

преди 12 години

Добре бе, не ти ли омръзна да повтаряш едно и също ... разбрахме, че си се притеснил и има защо.

81

Анонимен

преди 12 години

"Явно, че Андрей Иванов не съумява правилно да отговори на слуховете, независимо дали са верни, или не и не съумява да се защити и създава напрежение", обясни премиерът.Тикво ако дори и ти ДОПУСКАШ че "слуховете" може да са верни защо не го пратиш на прокурор ? нов морал и тнт ....Тиква ... ама не ние сме тиквите

80

анонимен

преди 12 години

пролетарии от всички страни съединяваите се да погребем триглавия змеи на капитализма европа,америка и нато.да възродим бившия съветски съюз и бивша югославия.да възродим варшавския договор.да подадем ръка на великия китай и желязната северна корея.да кажем не на разлагащтия се труп на капитализма в лицето на европа,америка и нато.господ ни изпращта спасителя социализма който победи капитализма пълен с язви и пороци и експлоатация от човек на човек.да на ссср,китай,югославия,северна корея и кгб.

79

Анонимен

преди 12 години

Бих се притеснил ако опозицията начело с мафията бсп го харесват БОРИСОВ.Това щеше да означава че е като тях.А сега съм сигурен че България върви по правилния път,защото всички престъпници,крадци,убийци(БСП) реват срещу БОЙКО.САМО ГЕРБ.

78

Анонимен

преди 12 години

Parvanov i Zorrka prenasyat kufari.

77

Кръстоносец

преди 12 години

Държавата Абсурдистан,член на НАТО,ЕС,кандидат за Шенген,с най-ниските заплати и пенсии,образованието и здравеопазване оставени на произвола,където един работник носи на гърба си по един безработен ,един пенсионер,един ***,един чиновник и един полицай.Където премиерът е мутра,участвал лично в трафик на наркотици и контрабанда на цигари,където за единствената българска партия " АТАКА"гласуват едва 2,5 % от населението.Добре дошли в Абсурдистан

76

Анонимен

преди 12 години

Той (Андрей Иванов) каза, че работният му ден като председател на СОС е бил между 12 и 14 часа в продължение...на 120 години! Така се става от милиционер милионер!

75

Анонимен

преди 12 години

На Бойко много му се иска да сме една северна Корея и да си бием главите в земята и да словославим Вожда-Слънце, но не би ...