340

До 342

преди 12 години

Нещо не си разбрал.Премиерът казва,че той е добре,а говори за себе си в мн.число като уважаващ себе си велик вожд.И понеже сит на гладен не вярва му е трудно да разбере как се оцелява със 160 лв.пенсия или как се гледат деца с 400 лв.заплата.Така ще бъде докато престанем да чакаме някой да ни даде нещо в ръце и не си го вземем сами.Когато променим манталитета си ще се подобри и животът ни.

339

кафе без захар !

преди 12 години

99% от станиите в този сайт са поръчка на интереси. Тези поръчки са високоплатена екстра която излиза от джоба на читателите. Трябва да си много глупав и наивен за да не го усетиш. Хвалбите са за глупците !

338

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

337

НЕвЕрващ

преди 12 години

Мдааа, интересен и необясним за нормално разсъждаващ човек факт:ОТЛИЧНИЦИТЕ българи, управлявани от политици ОТЛИЧНИЦИ слугуват на ЗАГАЗИЛИТЕ гърци, управлявани от ПОСРЕДСТВЕНИ политици!!!!!Абе Хора, някой има ли обяснение как става това. Слушам Премиера колко сме добре, и колко гърците са зле, ама нещо не ми се връзват нещата.НЯКОЙ НИ ЛЪЖЕ...АМА МНОГО НИ ЛЪЖЕ!

336

IrD $ DGD

преди 12 години

Човекът е обществено животно.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Светът е пълен с ***, и никой не забелязва своята глупост, даже и не подозира.Това което е особено обидно е, че човешкият ум има свои предели докато човешката глупост е безпределна.Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Правото на свобода на Словото е над всичко! Политическата партия ГЕРБ спазва това основно право - това е добро начало! Искаш ли да стигнеш до някъде, но няма път - прокарай го.*Най-добрата позиция - да не си в опозиция, най-добрата поза - въпрос на поезия или проза.

335

НЕ РАЗБИРАМ

преди 12 години

Че магистралите са хубаво нещо - спор няма. И Варна - Бургас трябва да се направи и тунел под Шипка е нещо прекрасно. Но нали тия пари били от ЕС? В същото време Дянков казва, че БГ горе-долу стои добре икономически и имаме много износ. Ами, къде са парите от българската икономика? Магистрали, пречиствателни станции и т.н. от Европа пари. Нима ние работим само за мизерните си заплати и пенсии? Не даваме ли и ние за инфраструктура? Защо така се стопи резервът?

334

Към 332

преди 12 години

Само да направя една лека корекция на написаното от теб - Мишо Бирата го изчисти...Така го изчисти, че чак го очисти...Какво да се направи - старите навици ръжда не хващат...

333

анализатор

преди 12 години

А пък ние Българския народ им пишем Слаб-2,на всички правителства от тъй наречения преход,защо ли ами вижте доходите на Българските домакинства и доходите на Европейските домакинства,вижте нашите задължителни данъци застраховки и такси съразмерно нашите доходи и вижте Европейските такива и сами си отговорете,как се живее в Циганистан...

332

не знам за Бг

преди 12 години

но българката е отличничка по европейските магистрали и по баровете ,където работи като "сервитИЙорка "! Не се заблуждавайте ,не са *** или туркини !*** или туркините 50% работят и си печелят честно хляба ,50% са си хванали по 1 турчин с който живеят на приятелски начала , поне и да се чукат се чукат с един , а не проституират ! Момчета , жените ви изпратиха ли ви пари за този месец от Европа?

331

от Пазара в Илиенци

преди 12 години

Помня европейския отличник от началото на 90-те години. Много пъти съм го виждал на битака в Илиенци. Тогава той ходеше с качулка на главата с три отвора по нея. Един за устата и два за очите. "Помагаше" на търговците от провинцията, грижеше се за автомобилите им. Някои от тях още търсят колите си.

330

Анонимен

преди 12 години

Хора, бягайте докато можете! Скоро няма да има страна, която да задържи границите си затворени - до 2014 ще можем легално да работим в целия ЕС!!! По-добре там за пари като хората от колкото тука без работа и със смешни заплати от порядъка на 300-400 лв. и злобното мислене на псевдо патриотите не успяли да научат език и плюейки, всеки който е малко по-трудолюбив и пробивен от тях! Да не забравяме пенсионерите и ***! Заминавайте дори сезонно е по-добре там от колкото тук без работа!

329

ВЛАДИСЛАВ ХАСАМСКИ

преди 12 години

22 гоишен ,но с 24 сантиметров.....дъртите куманиски от ГРАБ са луди по него.....

328

До 330

преди 12 години

БГ Мама, кого изчисти Бойко?Доган ли? Как..като узакони милионите му!!!Станишев ли? Цонев ли? Имотите на ЦвъЦвъ ли, на мишо бирата или на Лъчо мозъка?!!!Заробващите народа лихвите ли барна на подпираните от него банки.Нима не виждаш лобизма?Монополите ли пипна?Евалла, опитва се да полага асфалт, но животът ни не се измерва само в километри магистрала. Той си тече неумолимо, а Боко и ГЕРБ го набутаха в необратима и невъобразима мизерност, отчаяние и безпомощност.

327

Аз

преди 12 години

България, държавата на мизерстващите "отличници".

326

БГ.МАМА.

преди 12 години

НЕКА И АЗ ДА КАЖА С ПРОСТИЯ СИ АКЪЛ. ЗНАЧИ НИ СМЕ КАТО ЕДНА ГОЛЯМА ВЪШЛЯСАЛА ГЛАВА, ДЕТО СМЕ СИ РАЗВЪЖДАЛИ ВЪШКИТЕ 20 ГОДИНИ И САМО СЕ ДРЪГНЕМ БЕЗ ДА ГИ ЧИСТИМ. СЕГА БАТ БОИКО ПОЧНА ДА ГИ ЧИСТИ ,АМА ТЕ СА МНОГО И БАЯ ОЩЕ ЩЕ СЕ ДРЪГНЕМ ДОКАТО СЕ ПООЧИСТЯТ.ИМА ГОЛЕМИ ИМА И МАЛКИ ИМА И ЯИЦА. САМО ТОЗИ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е НА ВЛАСТ ОЩЕ ДВА МАНДАТА И ЧАК ТОГАВА МОЖЕ ДА НИ СЪРБИ ПО МАЛКО . БРАВО БОИКО ,БОГ ДА ТЕ ПОЖИВИ ,А ЕДИН ДЕН БЪДИ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ ТЕ БЛАГОСЛАВЯТ ВСИЧКИ.

325

Мат'риалчо

преди 12 години

България е отличничка по МИЗЕРИЯ, по БЕДНОСТ, по УБИТА ОБЩЕСТВЕНА ЕНЕРГИЯ, по РОБСКА ПСИХИКА на кофти мат'риала.Отличници сме за съжаление по робска търпимост спрямо политиците ни НАГЛЕЦИ."Не народ, не народ а ***" бе написал за нас поета, спомняте ли си?

324

Анонимен

преди 12 години

"Най-големият дългосрочен и структурен риск за вас е българската корупция."Стив Ханке пред в."168 часа"

323

ДА! 324

преди 12 години

Айде де...Аз преди 20 години пребих един милиционер,дето ме стрижеше по улиците!...Тогава обаче тълпата скачаше по митингите на Желю Жабата!...Е,сега младите да се вземат в ръце и да ги почват,кво ги чакат! В края на краищата вече просто няма какво да се губи!...И какво трябва да стане вече,че да не се гласува за бандата ГЕРБ??!!...

322

Анонимен

преди 12 години

До 324-ти....Възможно е,възможно е!Военно положение-яко трепане!За 2 дни всичко ще е точно!Както бе при Пиночет в Чили!Но това зависи не от друг,а от народа!Пример-поляците,чехите,Априлското ни въстание ако щете!С тия наведени глави и съгласие с всичко-нищо добро не ни очаква!

321

Анонимен

преди 12 години

Тази Карла трябваше само да напише.При 66 000 полицая,1.5 милиона ***,40 000 армия,200 000 чиновници,пенсионери/ограбен фонд/ и други ламтурници малкото останали работещи нямат шанс да заживеят по добре.Туй то..