8

solaris

преди 12 години

Който не е минал през балканите той не е оставил семето си,а за турците специално съм гледал,че са имали само 2 султана в цялата си история,които са 100% ТУРЦИ,всички други са били мешани,няма значение,ние защото сме големи Българи за това е такова положението във България,спасил съм и не смятам да се връщам освен да си харча парите с кеф лятото,да му мислят политиците,до 10г. хората между 20-30 години ще избягат на 80-90% тогава ще видят какво е : )

7

До:Фатменцетооо

преди 12 години

Едва ли с името си ще предизвикаш какъвто и да е интерес. Все пак *** с подобно име има много у нас. Виж с природната си тъпота може и да предизвикаш някакъв интерес. На хората им е приятно да виждат, че има много по-прости от тях.Относно Брат Пит си е прав човека да се снима където, в каквото и както иска. Ако ще и в порно филм да участва си е лично негово решение. Друг е въпроса, че като се снима в разни сапунки, при това турски му пада много имиджа на артист.

6

Анонимен

преди 12 години

И какво лошо има да учавства Брад Пит в скъп сериал? Какво като е турски, ако е добре направен. Едва ли е единствената оферта, която получава, хора като него не ги избират другите, те си избират къде да играят. Съмнявам се, че за 2 милиона ще се навие да учавства в Стъклен дом.

5

Фатменцетооо

преди 12 години

Скъпи ми Ташунко, турците де да беха предложили на теб такава роля за 2 млн.долада, дали щеше да мислиш така "УМНО"? Евала на турците! Това е нация с история, а не като БГ! Те не били Византийци, Османлии, Руснаци и сега Французи и Германци, а след време Американци. Това сме ние тука в БГ с *** глави на такива като теб. ОБЗАЛАГАМ СЕ, ЧЕ ЩЕ ПРЕДИЗВИКАМ ГОЛЯМ ИНТЕРЕС НЕ ТОЛКОВА С КОМЕНТАРА, КОЙТО СЪМ ПИСАЛА, КОЛКОТО С ИМЕТО НАПИСАНО ГОРЕ ;)

4

Анонимен

преди 12 години

Защо пък да ти пада в очите ? За един епизод с инцидентно участие ще гушне 2 млн. долара. В крайна сметка не е нито първия, нито ще е последния холивудски актьор, който ще има подобно участие в подобна сериалка

3

до 1

преди 12 години

което не се прави с пари... се прави с много пари ... в случая 2млн. долара, а ти работи за слава !!

2

Анонимен

преди 12 години

Ташунко, пича може да си прави, каквото си поиска и да взима милиони. Ти работиш за 500лв., имаш малоумно име и най-вероятно едва си завършил средното.

1

Седераст Анален

преди 12 години

Поне ще се отклати на здрави чепове на Ебанъ Сокак....