135

Анонимен

преди 12 години

Раста, тревица, Херо... Свободата не е за всеки!

134

Боко Ипоня

преди 12 години

Да си вземат охрана от нашта фирма и няма да имат гайлета с изчезванията....

133

до 666

преди 12 години

Пич, така можеш да говориш ако ти е ясно какво е станало. Всички ти цъкат минуси, защото вадиш изводи от нищото. Откъде знаеш какъв точно е случая? Дори не познаваш момичетата, че да говориш така за тях, съдейки само по някакви снимки и няколко реда, драснати по медиите. Ако знаеш какво е станало - сподели го с полицията, ако не - спри да пишеш неща за които не знаеш дали са верни, и то относно хора които изобщо не познаваш!

132

Татко

преди 12 години

Ти ли ще определяш кой има право, ***?

131

dims

преди 12 години

Дано и двете момичета са добре и се приберат живи и здрави..

130

Майка

преди 12 години

Господ да пази децата ни! И да даде малко разум на всички безумци, които съдят без да имат право на това! Никога не знаеш кой каква съдба има отредена, и никога не можеш да си сигурен ти спрямо него утре къде ще си... Нямам думи за простотиите изписани тук... Самата аз съм видяла какво ли не, идвам от подобни среди, но това не ми е попречило да стана човек, дори напротив... Злобата обаче към другият индивид идва обикновено от незадоволени потребности... правете си изводите!

129

?

преди 12 години

Не сте ли забелязали, че какъвто е характера, такъв е и външния вид?

128

едмон рустан

преди 12 години

не пишете глупости и простотии . Голямото момиче си е обикновенно девойче. ДЕТЕ НА ХОРА НА ИЗКУСТВОТО.БАЩАТА И МАЙКАТА СА ХУДОЖНИЦИ -ПРИЛОЖЕН ДИЗАЙН. БАЩОТА ПОЧИНА НЯМА И МЕСЕЦ ОТ ИНФАРКТ ПРЕД ДЕТЕТО. И ТО Е СТРЕСИРАНО.МАЙКАТА ПРОДЪЛЖАВА ОБРАЗОВАНИЕТО СИ СТУДЕНТКА В ТЪРНОВО.И СА РАЗДЕЛЕНИ С БАЩАТА ОТ 10 ГОД. ЗА ДЕТЕТО СЕ ГРИЖИ ЛЕЛЯТА СЪЩО ПРИЛОЖНА ХУДОЖНИЧКА КЪМ ТЕЛЕВИЗИИТЕ- КИНОПРОДУКЦИИ. ДЕТЕТО УЧИ В ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ.НЕ ПИШЕТЕ МРЪСТИИ ,КАТО НЕ ПОЗНАВАТЕ НЕЩО И НЯКОЙ.СЪС ЗЛОБА НЕ СЕ ЖИВЕЕ САМО.

127

ее

преди 12 години

Нещо са го смукали детенцето.

126

някакъв

преди 12 години

На нищо не прилича. Дано я намерят, за да си получи шамарите.

125

за 125

преди 12 години

*** е баща ти,че малко те е бил навремето,но това не пречи да приемеш цената ако ти предложа,нали?Дори ще ми се извиниш и много други неща ще искаш да ми направиш,но знаеш ли какво аз ще направя-ще ти платя и ще те изгоня,защото си далеч от критерия ми за жена а к?рви при мен не виреят

124

Партия НЕЗАВИСИМОСТ

преди 12 години

Изчезват хора, палят се колиНАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ,Знаете какво става в нормалните държави при това положение налиАко шефа на столична полиция не може да се справи, нека даде правомощията си на мен и скеки ще бъде заловен от мен за 24 часа

123

Агент Буда

преди 12 години

Спокойно, като влезнем у Шенген- нема да има вече отвличания.Тея сега и двете ги оттвлече Станишев- да ни направи мръсно и да ни отложат за март 2012;ей сега Цецо ми се обади от Брюксел.

122

....?

преди 12 години

Децата на 20 годишният ---ПРЕХОД !ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ в Бг !Всичко и навсякъде се -----продава !Няма ценности ,култура и образование!"БЛАГОДАРИМ"на политиците ,управляващи ни 20 години за ..,СКАПАНИЯТ ПРЕХОД!ТЕ ,не се наядоха ,искат още!

121

пффф

преди 12 години

Да, сега ще ти дам медал, че си бил добро чавдарче и не си изглеждал по този начин, че на 14 си бил света вода ненапита, ангел небесен. Този факт, че "уж" имаш деца и не ти трепва, че в случая е изчезнало 14 годишно момиче , също е показателен, ако ще се чете между редовете (видиш ли, днес.бг) Айде по-малко пишман-психолози , гледайте си във вашата паничка , че ако някой ви погледне ибнтернет историята..кой знае какво ще открие. Чета и продължавам да ви се чудя...

120

hfgdfkh

преди 12 години

orospiy4eto skoro 6te se poqwi weidyala chichko parichko i mu blije gaza sega

119

lulu do 120

преди 12 години

аз не струвам пари, ***, и няма как да съм ти ясна от 3 реда. Младостта си има странни проявления и не е удачно да се спират насила. Точно както не е нормално да изчезват хора.

118

до 118

преди 12 години

А не...не изглеждах така на 14, можеш да си сигурен. А и децата ми със сигурност знаят на кой свят се намират, за разлика то твоите явно. Родителите на това момиче отдавна са изгубили контакта с нея, много преди тя да изчезне - вземи малко прочети между редовете, недей реагира първосигнално.

117

Анонимен

преди 12 години

алооо полицията!! Нали ни пазите?? Децата ги крадат вие нищо!

116

п.п.

преди 12 години

Ах, *** ограничени...Как пък ви дойде в кухата главица, че растата и пиърсингите я правят наркоманка? Ей заради подобна селяндурска мисъл, баш Бойко избрахте, че ви изглеждал "готин" и говори на "ваш" език. За това сме една държава, където един *** за да си покаже *** получава 6 000 лева а стадото седи и страда, че нямало пари. В моя клас имахме една с раста - тя е една от малкото, която продължи своето обучение и преуспя в чужбина, а вечно съдещите продрусаха и сигурно тук пишат!