261

Анонимен

преди 12 години

Не премиер, а ***!

260

Анонимен

преди 12 години

Така, както УЖ нямат пари, герберите приеха промяната,че от Нова година всички изоставени *** ще се настаняват в приемни семейства, а не в домовеЗнаете ли каква е разликата ? В парите ...На изоставено *** в приемно семейство детските са над 600 лв. месечно,а ако е с някакви увреждания детските са над 800 лв. месечноА за българчетата нямат 35 лв. месечни детски !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!***, които са изоставили децата си, щели да бъдат глобявани с до 5 % от горните суми !!!!Само че и тях няма да платят, щото всичките са ТБНДБ "трайно-безработни с нулев доход бруто"Когато някой *** плати някакъв данък на държавата, аз ще се кръстя Асан

259

baba Tanq

преди 12 години

Preporychvam Vi knigata na Ivo Indgev/sigurno chast ot vas ne znaqt koi e/ Prezidentyt na RyBy....Dosta interesno chetivo..Hich ne e losho da se chete i da se misli,trydno zanimanie za golqma chast ot tazi auditoriq....

258

Пламен

преди 12 години

***

257

Анонимен

преди 12 години

Браво на ГЕРБ за това, че 90% от българите никога няма да видят парите, които са им събирани за пенсии.

256

Анонимен

преди 12 години

Малко под 2 млрд. евро трябва да бъде вноската на България в новия механизъм за подпомагане на еврозоната, който ще оперира под шапката на Международния валутен фонд (МВФ). Това показват изчисления на Money.bg съгласно съществуващата квота на страната във фонда.Изчисленията ни са направени на базата на процента на участие на страните от ЕС в МВФ без в него да е включена Великобритания. Съгласно статистиката на официалния сайт на фонда 26-те страни общо разполагат с дял във фонда в размер на 27.41%.Ако приемем, че срещу 27.41% бъдат внесени 200 млрд евро (както е записано в днешния документ след срещата на върха в Брюксел), това означава, че с дял в МВФ от 0.27% България ще трябва да заплати 1.97 млрд евро.

255

ха ха ха

преди 12 години

хо хо хо

254

Анонимен

преди 12 години

Kazvat 4e ne vsi4ki koito bili protiv GERB sa komunisti t.e. za BSP. Ami togava kakvi ste?

253

Анонимен

преди 12 години

При Станишев се живееше що горе добре, сега при този *** Бойко тиквата живота е ад!

252

Анонимен

преди 12 години

Тоя такова мамата на държавицата ни... е тва е бате, да работиш до смърт заради некъв мафиот!!! България ли? - НЕ БЛАГОДАРЯ, всички младежи да си взимат чукалата и да се махат докато могат, че някой от нас остаряха вече

251

Анонимен

преди 12 години

Еййй братя българи ... - те това са 2 милиона *** кърлежи,"трайно-безработни", които не са дали и 1 ден трудов стаж на държавата,които не са платили и 1 стотинка данъци и осигуровки- те това са 20 вида детски помощи и 30 вида социални помощи за всеки от тях.- те това са по 10 до 23 чаавета на всяка *** "САМОТНА" майка,които на 11-годишна възраст, почват да раждат нови чаавета.Тук е единствената държава, където "самотни" майки получават детски за децата си,като в същото време децата им, получават детски за своите деца !!!Пари трябват, мн-о-о-о-го пари. ПЕНСИИ НЯМА ДА ВИДИТЕ !!!

250

...

преди 12 години

Ясно е че парите на Б-я ги нема, ама дека са онези на ЕС? И още нещо що пък трябва сляпо да следваме модела на безумните лъскави балони ЕС ? Намяме ли глави на раменате си? Неможе ли да имаме собствено мнение по въпроса с пенсионната реформа? Нямаме ли право на дискусия? Ако те са тръгнали да се давят и ние ли ще скачаме?!? На мен не ми се мре!?!

249

безпартиен

преди 12 години

Браво бащице ти си най-великия тиквар.Засрами се , как може да бъдеш такъв нагляр. Приличаш ми с Дянкоффффф на комунистите след 9-ти 44год.Думи нямам." То бива бива , ама цял вол за мезе не бива"

248

ooo

преди 12 години

Да! Ти докара България до първо място в Европа! Е то е по корупция, но там ти е силата! Наистина си за хвалба!

247

3-ната коалицийка

преди 12 години

Лелееее,а как щяхме да си ги ---разделим ---4 555 млн.?Как ще се стои нещо в Бг ....?

246

Анонимен

преди 12 години

На каква възраст ГРОБ пенсионира *** ? Ето това е въпроса ...Станишев може да е всякакъв, но той направи едно хубаво нещо - въведе срок от 1 година за получаване на социални помощи. После - бастър копчеПървата работа на ГРОБ, след като дойде на власт бе да премахне напълно и без условия този срок. Сега манговците вече доживотно са абонирани за помощи ( тоест пенсии )С други думи ГРОБ пенсионира всички *** на 18 - годишна възраст, щото преди това ги водят деца и получават детски

245

Бобо

преди 12 години

Борисов ти си просто една мутра. За какво трябва де те хвали президента, затова че сме на опашката по доходи ,че възрастовата граница за пенсия е най- висока при нас или,че продължителността на живот в страната ни е най ниска в Европа. Ти освен картофи да сееш за нищо друго не те бива. Държа да подчертая ,че не съм привърженик на Първанов .

244

до 229

преди 12 години

Сега остава да уточниш и кои турци. Защото и там народа опъва, и то яко!!! Не бъркай икономически растеж с добруването на народа.В Анадола е пълна скръб, както и в по-голяма част от малоазиатсия район - чукари и камънаци непригодни за земеделие.

243

Анонимен

преди 12 години

Мургавело ... ти горе на снимката ...докога ще плащаш 20 вида детски и 30 вида помощи,на УЖ самотни *** майки с по 10 до 23 чаавета всяка,които нямат и 1 ден трудов стаж и не са платили 1 стотинка на държавата ?!!!

242

Анонимен

преди 12 години

Ае стига бе ***, все някой трябва да те хвали! Некадърник ***!