131

Васка Василева

преди 12 години

БРАВО ЗА АЛЕКСАНДРА: НЕ СПЕЧЕЛИ, НО УСПЯ ДА СЕ НАДВИКА С ВАСКО КЕЦА.ВАСКО НЕ СЕ СЕТИ ДА ДАДЕ МЯСТО ЗА ИЗЯВА НА МОМИЧЕТО. ЯВНО ВАСКО СЕ Е ПРИТЕСНИЛ ДОСТА:))ЗА СМЕТКА НА ТОВА, ОРЛИН ГОРАНОВ СЕ ОКАЗА ГОЛЯМ ДЖЕНТЪЛМЕН

130

гдгдсгсд

преди 12 години

Ей, ***, Велко Кънев си отиде от този свят и вместо да го почетете поне като публикувате новината, вие се занимавате с разни съмнителни 'таланти'!

129

qq

преди 12 години

Направо се чудя как има още хора които гледат телевизия. Благословена да е глобалната мрежа благодарение на която не ни се налага да си пълним мозъците с промиващите, пошли продукции излъчвани по 24 часа по телевизиите. Тука някви рафита, у-а, голяма олелия.

128

sunflower

преди 12 години

И тримата финалисти бяха достойни и пееха страхотно! Браво и на тримата :) Според мен Рафи заслужава тази победа! Честито!!!!!!!

127

Анонимен

преди 12 години

"Джентъмена Орлин" - Лякс!

126

Васка Василева

преди 12 години

Подбор сред толкова много млади хора - и накрая две момчета с малко кряскащи гласове на финала. Няма звезда; огън, за който всички да говорят, а не да се питат за кого да гласувам (за Мага или Васко Василев). НАИСТИНА ЛИ ТОВА СА НИ ТАЛАНТИТЕ?У нас се разбира кой е добър в нещо - никога не печели той :)))))

125

Васка Василева

преди 12 години

Александра е с различен глас - би трябвало да се каже ОК на впечатляващото. Но:- тя беше прекалено фриволна, липсва класа, тежест- нямаше шанса да пее е джентълмена Орлин- нямаше шанса ментор да й е Васко Василев - да него никой не смее да противоречи... Рафи и Богомил са страхотни млади хора, които се справят достойно с всяка задача. Толкова...

124

Анонимен

преди 12 години

За какви връзки говорят някои тук?!Нали всички видяха и чуха какво може Рафи? Всеки който разбира от пеене и музика би го оценил по същия начин! Браво на момчето!Богомил пее вярно,но това не е достатъчно след като няма присъствие на сцената,рано му е още за титла.Александра беше най-шлифования участник и като глас и като поведение,но беше ясно,че няма шанс пред тези млади момчета(за съжаление) и тук вече възниква въпроса защо е това жури,след като невръстната публика решава вота...

123

до Петко

преди 12 години

X-factor е онова, което кара публиката да пуска есемеси. Толкова е просто.

122

ew

преди 12 години

Къв е тоя маймун?

121

Анонимен

преди 12 години

ужас !!!

120

Анонимен

преди 12 години

Браво на момчето! Супер избор на публиката! *** хейтърииииииииииииииииии!

119

neverever

преди 12 години

105 от чужбина: не се прави на сноб(ка)! Хайде да поспорим за тъпите докусериали и глупостите по 150-те ТВ канали в чужбина! Особено кривоподнесените им новини със задължително неправилно произнесено име. Кичозните предавания като Big brother и Х фактор не тръгват по света от България или това не ти е ясно? Техните риалити не са нагласени и под сценарий? ааааахахах...

118

shrek

преди 12 години

Аха, влезнах у полезрението на форумните простаци с две гънки мастурбиращи пред екрана.Отивайте да си праснете поредната злобарка ***. Аз отивам да спя.

117

inn

преди 12 години

нали не спечели тази к...а александра, другото не ме интересува, то не е само да въртиш ф.....о на шефа.

116

Мразя Турците

преди 12 години

как може един смотан турчаляк да победи сензацията Богомил просто незнам ... на къде отива България с тези турци смотани

115

до 121

преди 12 години

Е, ако си падаш по зализани, извадени от кутийка момченца, залепена усмивка и блудкаво гласче. Пък и пеенето му е далеч от перфектното - feeling good едвам я разпознах.

114

Петко

преди 12 години

Сетих се бре! Това е джуджето РУМПИ!!! Ха-хахахахаххахахааааааааааааааааа! Арабела!:)))

113

shrek

преди 12 години

120 верно ти влязох с бутонките, но това не ме прави елементарен. Не исках толкова да те засегна. Оня дето ми предлага да си ги взема - ОК, а ти моля си вземи двама трима от Факултото.

112

Обективно

преди 12 години

Рафи е антисценичен, а гласът му дразни, спечели на косъм. Истинският фаворит е Богомил. Аз лично съм бесен за безочливия регламент и затриването на истински таланти. Всички знаем кой има пари, за да праща достатъчно есемеси, за да спечели "на мама детето". В целият конкурс имаше много по-добри от Рафи, но това е България... Чалга планет!