161

Анонимен

преди 12 години

То за 4 г няма как да има стратегия, има "дайте да омажем държавата колкото се може повече, та следващите да оберат пешкира", и това е при всяко правителство, за това сме я докара ли до тая мизерия. Просто на това мандата не му е свършило и няма как предварително да го разберем.

160

?

преди 12 години

тъпо, плоско и посредствено от моя страна, ама с любов :Фидоската си е по-зле и човечето на Мишлен :))))

159

молеща се

преди 12 години

Тази, като я видя и ме избива да се моля на Господ. Погледнете само какво завидно интелектуално излъчване,какъв дълбоко хуманен поглед,харизма,в която могат да се удавят не само българи,но и много,много други народи!!!Мислите и намеренията и-честни и социални,в духа на европейските-чухме ги в тел.разговор с Танов.Новаторката,която се готви да въведе канибализма в най-новата бъл.полит. история.Моля те, Господи,вземи си я,на нас тя ни идва в повече,а ние нямаме сила да я преместим.Ако на тебе ти стигат сили вземи я и я премести там,където и е мястото.Амин

158

Анонимен

преди 12 години

Т. нар. пенсионна реформа на ГЕРБ не решава основните проблеми на хората и това я поставя в услуга само на управляващите. Защото както и при здравната реформа броят на неосигурените ще расте и ще останат без пенсии. Заради високата безработица над 2 милиона българи вече са без здравни осигуровки и още толкова са задлъжнели към банки и заложни къщи. Икономиката на страната е сбъркана из основи и ГЕРБ нищо не правят.

157

Анонимен

преди 12 години

Цветан Цветанов в качеството си на вътрешен министър "при получаването на междинния доклад на институт Отворено общество" с резултатите от гражданското наблюдение върху подготовката на България за присъединяване към Шенгенското пространство" заявява, че:... е съвсем реалистично да се смята, че това ще стане в предварително определеният срок - 31 март 2011 година.ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

156

Анонимен

преди 12 години

Кой е луд да плаща осигутовки????? За мен и жена ми трябва да давам поне 350 лв на месец. А за 550 мога да си взема апартамент с ипотека. Давам го под наем за 250 и доплащам 300. Тоест ще плащам с 50 лв по-малко на месец, а и след 15-20 години ще имам и апартамент, от който ще взимам повече от една пенсия. Е за какво да плащам осигуровки???????

155

Анонимен

преди 12 години

Изхарчихте парите за магистрали и да вдигнете "рейтинга" на Плевнелиев , а сега НЯМА ПАРИ!Защо ние трябва да плащаме неправилното разпределение на бюджета?Как до сега (преди ГЕРБ) имаше пари за всичко , а сега няма и се налагат "РЕФОРМИ"Просто не го умеете!Нямате нужния капацитет!ПРАВИТЕЛСТВОТО ГО НАПЪЛНИХТЕ С "КАЛИНКИ"!Не ставате! ОСТАВКА!

154

кака

преди 12 години

до123Хич не им куца аритметиката!Разчитат на нашето невежество и къса памет.Във всяка една нормална държава приоритет са здравеопазване и соц.дейности,а не магистрали и стадиони.Къде са парите!?Ще се разбере след Дянков.......а дотогава........така ще е

153

Леополд

преди 12 години

За сведение на управляващите ШУТОВЕ.Смисълът на понятието стратегия според тълковен речник -мн. стратегии, ж. Обща, предварително начертана насока в ръководеното на война, битка, дейност, която трябва да доведе до победен, успешен край.ВИЕ САМИТЕ КАК МИСЛИТЕ ИМАТЕЛИ СТРАТЕГИЯ СЛЕД КАТО СМЕНЯТЕ МНЕНИЕТО СИ НА НЯКОЛКО ЧАСА???НЕ СИ ИГРАЙТЕ С ТЪРПЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ДА НЕ СИ ИГРАЕМ НИЕ ПОСЛЕ С ВАС

152

до 134

преди 12 години

Ама това мутрата ли ти го каза или ти провери отчетите на МФ ?????да пич, на страницата на МФ има ежемесечни бюлетини от 2000 г., за бюджета, фискалния резерв и за държавния дълг, отвори ги прочети ги и тогава вярвай на Падаря

151

Анонимен

преди 12 години

ДНЕС.БГ, червени популисти такива, защо не пуснахте новината на "Трансперънси интернешънъл", според която България е най-корумпираната държава в Европа, а Русия е сред най-корумпираните в света, почти като Северна Корея.

150

Анонимен

преди 12 години

Няма комунисти, няма некви други. Всеки път има едни дето са на власт и за да крадат лъжат и мажат както намерят за добре. И едни наивници от другата страна дето всеки път им се връзват и им вярват, че са направили всичко възможно и че всичко е реформирано, дослед 4г, когато на изборите се усещат кои кого прецакал, ама вече е късно- парите са по сметките на когото трябва.

149

Аен

преди 12 години

До 134/ Станишев през мандата си вдигна 4 пъти заплати и пенсии/500-700 лева таван, факт/. По принцип пенсиите се актуализират периодично, а наложеният таван на пенсията, което е чиста дискриминация и обир, наистина не дава възможност на хората да се осигуряват върху реалните си доходи. Какъв е смисълът да се осигуряваш на максимума на младини, като ще вземеш минимума на старини?

148

Анонимен

преди 12 години

НЕ ВДИГАЙТЕ ВЪЗРАСТТА, АМИ ТЪРСЕТЕ НАЧИН ДА ОТКРИВАТЕ РАБОТНИ МЕСТА.ХОРАТА НЯМА КЪДЕ ДА РАБОТЯТ!

147

бесен

преди 12 години

правителственият говорител поясни,че увеличаване на пенсионната възраст се налага,заради ПОВИШЕНИТЕ РАЗХОДИ ЗА НОЖИЦИ,ЗАРЯЗАНЕ НА ЛЕНТИЧКИ.да ви е честит поредният обект,въпреки тройната коалиция

146

Анонимен

преди 12 години

Аз очаквам правителството да се справи сьс всички тарикати дето си мислят че могат само да лапат и нищо да не плащат ,очаквам правителството да приеме закони които да криминализират деянията на неплащащите тарикати в противен случаи излиза че те са дошли да закрилят сивия сектор и да сьдерьт по 10 кожи от гьрба на народа ,а пари има и не е нужно да се вдига вьзраста достатьчно е да се сьберат да не казвам че в условие на конкуренция печели неплащащия другия фалира ...досега не сьм видял нищо умно от правителството ,дано да видя всяко едно добро е добре дошло за всички свестни хора.

145

не 138

преди 12 години

Не 138, не от децата на пенсионера, а от личните вноски на пенсионера в лична сметка.

144

nomer2

преди 12 години

***! И тая дебелата, и оная с жълтата коса и жълтите зъби. Това да не ви е покер? Първо - шоково от 2012г., сега плавно от 2012г. Нали преди година и половина, това щеше да се случи от 2021г. Не си държите на думата! Най- добре изчезвайте, че стигне ли ви гнева на народа и полицията няма да ви спаси!

143

1123

преди 12 години

че какво му е новото - това беше първото предложение, но синдикатите го отказаха и за това се стигна до вдигане с една година веднага. тия синдикати са просто едни лентяи и крадци.

142

Анонимен

преди 12 години

Пожарникар,женкар,ветеринар,и МВР-то ужас ... Цветан Цветанов - През 1992 г. завършва Националната спортна академия със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика.и после вече си плаща за след дипломна квалификация ... Как може 7-8 млн души да разчитат на таз хайка събрана от кол и въже ?