169

Скотове

преди 12 години

190 не пия много, а по една чаша червено вино на ден :) , защото съм доста зает-работа, учене и т.н. неща, които на теб изглежда са ти доста чужди, аз каквото съм направил съм направил за Родината не ме мисли мен, надявай се някой да те оправи като ходиш да гласуваш за хейтъри като теб :) Айде, че се застоях много, а има по-полезни и приятни неща за вършене отколкото да ви пиша тук!

168

ааа

преди 12 години

аааа....182 добре беше докато не се определи..винце-минце,ок,смучи си..обаче като се определи и замириса..да попитаме-кои СТЕ ТИЯ ВИЕ,дето оправяте и се борите да оправяте??? къде сте,кои сте?? По пушилките ви на думи ли да ви сметнем че оправяте или по РЕАЛНОТО оправяне..къде е то..кои сте..как?? Няма ви ни на площада,ни на мегдана..никъде!! а?? Кое райско място ,бе..явно много пиеш и алкохолните пари са те омаяли?? за кое място и коя България думаш..в която едни пишлемета се избиват за нищо?!

167

Скотове

преди 12 години

Айде приятна вечер на всички истински българи, които са в България и не са избягали, асе борят с трудностите тук и не реват само да бягаме, а работят, учат и т.н. както трябва да бъде, а хейтърите безродни да си чакат следващите избори и пак да си гласуват за същите хейтъри като тях! Приятна вече на всички ;)

166

до 180

преди 12 години

Подкрепям. Но и медиите са виновни. Просто спрете да ги слушате. Нали знаете, че ако се съобщи една позитивна новина и една негативна новина, хората биха предпочели да прочетат негативната. Гледайте си живота хора и спрете да бъдете хейтъри по разни форуми.

165

Рей

преди 12 години

451 по Фаренхайт

164

Тишо 17 год

преди 12 години

До 179Of maiko oще един бияч.Абе мишок кое ти е детето да го яхна като катър пред теб да видим как ще ме смелеш от бой...хаххаха.Веднага с моите авери ще ти го набием дълбоко като единия от нас се обади на полицията и каже че бият нас невинните непълнолетни деца.После татко ще те осъди за пари които аз ще взема от теб като ти се хиля ехидно....а за капак ще те издебнем до мястото където живееш и ще те потрошим от бой в тъмното.Тъй че кой *** *** кака се ожени.....хаххахха...нямате мърдабе тюфлеци жалки бедни мизерни.

163

Скотове

преди 12 години

Не че няма роднини на запад, единия е доста успял адвокат в Испания и т.н., но аз поне знам кое как е, а не мизерните хейтъри да ми викат колко зле било тук, а слд Калотина нататък колко е яко. Това ме дразни много и хейтъри на този хал сме заради вас, защото вие сте роби и не правите нищо, а само ревете, като искате толкова промяна се развивайте или протестирайте!

162

До 160

преди 12 години

Прав път приятел, но не изкривявай истината! Навсякъде по света има такива случаи - даже къде къде по тежки! Защо не се поровиш в нета къде деца влизат в училище с оръжие и хладнокръвно разтрелват съученици и учители? А и къде по света зубърите са популярните в училище? Няма такова място!

161

жбб

преди 12 години

180 естествено че не всички деца са такива( за мнен такива *** не са нито деца,нито младежи,нито хора!)!! но работата е там,че едните,***,са редом с другите,читавите и не само това,не са наравно-*** пръскат злоба и агресия и тероризират читавите!! такава беше България комунистически цели 45г.,още повече се разви това същото и при думокрадска България!! Моделът е най-горе..по власти държавни и икономически!!

160

Скотове

преди 12 години

Повтярям преди да хапна и да пияедно хубаво домашно винце направено от вуйчо ми дето чужденците като го опитата и викат,ч е тук е рай и т.н. - всички *** дет викат да се махаме и на запад колко били добре да се махнат те оттук възможно най-бързо, а ние които се борим си орпавяме БЪлгария малко по-малко, ном за съжаление е трудно точно заради безрониците, така че на който не му харесва да се маха за мен това е най-красивото място на земята ясен ли съм хейтъри мизерни?

159

малко е

преди 12 години

малко е,винаги в БГ е малко! Гаранция ви давам!каквито и колкото и случая да има-в училище,на пътя или вкъщи..малко е!всичко се раздробява и дребни и се разглежда,видите ли,като ИЗОЛИРАН случай,хаха!!?малко е..да ви кажа ли защо?защото още трябва и ще има..-и така става-защото явно е малко и все не достига за да си подадат оставките,че и да бъдат наритани в гъзовете поредните мафиотско-ганьовски висши власти горе-министри и т.н. ***!!Изродената БГ история продължава ,че и се задълбочава!ГНУС!!

158

Скотове

преди 12 години

Това, че лекете *** на мутри са пребили друго *** на мутри и чалгаджий не означава, че всички деца са такива, точно напротив повечето деца са свестни ама хейтъри като вас без 5 лева в джоба гледат само негативно и за това все ще сте мизерни и ще се молите я Бойко, я Станишев, я друг някой измислен герой да ви оправи! Айде сега ми слагайте минуси колкото искате, а отивам да хапна и да си чета книжка после, а вие гледайте Шоуто на Слави и затъпявайте! :)

157

Родител

преди 12 години

Такива биячи ако наранят детето ми ще ги смеля на кайма , с поцинкована тръба 1 цол до степен в която ще накара дори докторите да изтръпнат.Ще ги инвалидизирам доживот......

156

Анонимен

преди 12 години

Аман от безумни наркоманчета които избиват комплекси и се мислят че света се върти около тях.

155

Скотове

преди 12 години

Ей *** на запад е по-зле и щастие няма да намерите там, дайте да оправим тук БЪлгария като разкараме крадливите политици и мутрите и спрем да храним римляните и ще стане много по-добре! Един познат ми разправя какво оправили дъщерите на бизнемсните дето учели в най-скъпите колежи на Запад с *** и арабелите ама ми дреме да ги *** заради греховете на родителите си! :)

154

ОТ ДАНИЯ

преди 12 години

КАКВИТО РОДИТЕЛИТЕ-КРЕПЯЩИ МУТРЕНСКО-ЧАЛГАРСКИЯ МОДЕЛ-ТАКИВА И ЧАДАТА- ГЛЕДАТ ДА НАДМИНАТ РОДИТЕЛИТЕ И НА ДЕЛА ДА СЕ ДОКАЖАТ КАТО КАКВИ?? ИМЕННО КАТО МУТРИ!!ПОДОЗИРАМЕ ЧЕ И БИТИЯ Е ОТ СЪЩОТО ТЕСТО КЛИСАВО..ПРОСТО ТАКА СЕ СЛУЧИЛО СЕГА....ЗА ВСИЧКО ТОВА СТЕ ГЛАСУВАЛИ В БЪЛГАРИЯ...СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА И НЕДЕЙТЕ СКИМТЯ ЧЕ ВИ ПАРИ...ПАРЕН КАША ДУХА! АМА КАТО СИ Я Е НАДРОБИЛ САМ И ДРУГА НЯМА-СЪРБА ЛИ,СЪРБА И ДУХА!! ДУХАНЕТО МУ Е МАЙКАТА В ***!! СОРИИ,АМА ФАКТ !!ЧАО ОТ КОПЕНХАГЕН !

153

Скотове

преди 12 години

Повтарям за скапаняците, които ни викат да бягаме надалеч, защото тук било така! Абе мизерни мишки умряли отидете на Запад и вижте, че там е в пъти по-зле не навсякъде разбира се, но за пример може да отидете в САЩ или да излезнете в някой парк в Рим да речем след 12 вечерта и даже със жените ви най-добре поне ще ви е интересно акто гледате ;) Всички, които пропагандират да напуснем Родината да измират в кофите и да бягат те на Запад, *** мизерните ***!

152

Тишо 17 год

преди 12 години

Ае пеераси бъдещето е на нас младите и това навякаде ви го набиват в простите кратуни от телевизии радия или сайтове.Така и трябва да е.щото мисля да прая още много кинти на ваш гръб както татко е почнал през 1990 година от Магурата гонен от мръсните комунисти милиционери.Татко е приятел с целия подземен свят в София и същевременно дисидент демократ.А вие сега ми лапнете пак ***.Хаххаххахаха

151

Анонимен

преди 12 години

Нямало е никаква вражда!Просто един малолетен психопат е биел наред и съученици и от другото училище.Такива *** преди 1989 отиваха НЕЗАБАВНО в ТВУ.Ясно и просто!

150

АРБАЙТ МАХТ ФРАЙ

преди 12 години

10 000 ЧАСА ОБЩЕСТВЕНОПОЛЕЗЕН ТРУД И ЗА ЕДНИТЕ,И ЗА ДРУГИТЕ ***!! НА ДЛЪГИЯ РЕД!! АБЕ КАКВО Е ТОВА МИЛВАНЕ И ГЛАДЕНЕ ЗА ДОКАЗАНИ ***??? ПРАВАТА НА ЧОВЕКА,ПАРДОН-ПРАВАТА НА ***?? ЗАРАД ТУЙ ТОВА Е ИЗРОДСКА СТРАНА И *** СТЪПВАТ ПО ХОРСКИТЕ НОРМАЛНИ ГЛАВИ!! ДА БАЧКА С КИРКАТА ИЛИ ЛОПАТАТА ..ДА ВИДИМ КЪДЕ ТИ Е ЕНЕРГИЯТА И АГРЕСИЯТА СРЕЩУ НЯКОЙ ДРУГ! ТАМ ИЗЛИВАЙ АГРЕСИЯТА..БАЧКАЙ,***,И ПОСЛЕ ЩЕ ТИ ВЗЕМЕМ ИНТЕРВЮ ДА КАЖЕШ КАК СЕ ЧУВСТВАШ И ИМАШ ЛИ НЯКОМУ ДА МЪСТИШ!АМА И БИТИЯ СЪЩИЯ...