166

Анонимен

преди 12 години

EDINSTVENO RESHENIE: FALITNE TRIABVA DA SE NALIVAT PARI V EDNA GUBESHTA A I NE ISKA DA RABOTI FIRMA!!!Naistina iskam da sta4kuvat do kraj , ta pone obiknoveniiat danakoplatec malko ot malko da bade oblek4en!!!

165

тим

преди 12 години

автобусния транспорт и железопътния транспорт са две различни неща първо автобусния транспорт е много по евтин за подръжка от железопътния защото ако струва 1 милион лева един нов автобус един вагон струва 2 милиона лева съвсем различни структуриса двата превоза

164

до 154

преди 12 години

....за да има потоп трябва да се е събрало много вода, а тройната коалиция точно това прави 4 години, те ти сега и потопа.....дърговете на БДЖ не са от миналата седмица...

163

Анонимен

преди 12 години

И това ми било стачка! :D Смешници! Никой не трябваше да работи! Така стачкуват хората, после били ми бедни, ами винаги ще си беден мой продажен и гъзолизешки страхлив народе! То неслучайно 500 години робство! На такъв *** народ това е!

162

555

преди 12 години

Стачки до дупка!Бунове и въстания. Да изринем червените олигарси и мафия.

161

Анонимен

преди 12 години

156 ти първо вземи да си оправиш правописа...

160

ссс

преди 12 години

Против стачката съм!!!!За да има промяна в БДЖ просто трябва да се случи реформа...Железницата е на загуба,и да останат на работа ше им дават по 400 лв на меесц и те ще тънат в мизерия и пътниците ,които искат да ползват услугите на БДЖ и те ше ползват мизерни влакове........Просто нещата трябва да се случат!!!!Жалко ,че тея хора плащат нехайството на политиците ни.....500 млн дългове кой ги е натрупал? Кой е бил на власт през годините???

159

Анонимен

преди 12 години

Закривайййй! Последният да загаси лампите! най-странното е как безучастно гледаме как ни разсипват държавата всички управляващи! ГЕРБ обаче са уникални в тово отношение! Толкова простотия на едно място не съм виждал:))

158

М21

преди 12 години

Влаковете не са тръгнали поради технически неизправности!В тези които се движат на всеки пътник е раздаден по пожарогасител !Ей така, за всеки случай!То и без това пътници почти няма!

157

комунист

преди 12 години

Не искахте Тошо-че било ви лошо, а сега не искате и да плащате, че и без пари да се возите-няма угодия.

156

До 138

преди 12 години

..па като стане по-скъпо паля си колата и райса да се оправя, сега с рейс да пътуваш е далавера ако си сам, билат за двама с рейс е колкото горивото за същото разстояние, така че рейсовите не се конкурират само с БДЖ а и с личният ти автомабил

155

Анонимен

преди 12 години

Българските железници изглеждат катастрофално.Редовите служители също.Мизерия отвсякъде.Промени трябва да има.Иска ми се пътуването с влак да бъде приятно изживяване,а не мъчително каквото е сега.Обидна и тъжна равносметка.Съдебна отговорност за всички ония,които с бездействие или престъпни деяния са довели една стабилна структура до пълен фалит

154

ФАКТ

преди 12 години

ГЕРБ закри Държавния резерв.Какво им пречи да закрият и БДЖ ? Нищо ! Тия ГЕРБерасти както е тръгнало май ще закрият и България.След ГЕРБ и потоп.

153

дядо

преди 12 години

нормално е за нашето племе,когато някой стачкува да го плюем и да го мразим,без да се замисляме,че после същото ще се случи и на нас

152

бб

преди 12 години

до 110. За какви автобуси ни говориш ? Преди няколко месеца ни занимаваха с автобусите, колко са стари и раздрънкани и колко хора избиха ?

151

vesko

преди 12 години

Ако си ЕТ да не би да имаш някакви социални придобивки.Истинските потърпевши са хората от малкия бизнес.Зад тях няма партиини корпорации,отговарят със личното си имущество.

150

Анонимен

преди 12 години

Do 138Ako imashe koj da konkurira avtobusite...Niamashe BDJ da e na tova deridje,a s po evtini bileti i palni vagoni...a i obslujvaneto triabva da e na nivo!Nooooo, samo marzeli tam!

149

тим

преди 12 години

да правя разлика защото съм техен служител само едно немога да рзбера защо тук бдж е разпарчосана на 3 дружества в франция си е една национална компания с 100 процента държавно участие

148

Анонимен

преди 12 години

142Хайде измисли вече нещо друго, освен, че не си се качвал на влак! Аз услуги на МВР не ползвам, но плащам от данъците си за МВР, нали така, *** червена герберска картуно!

147

Анонимен

преди 12 години

Значи извода е,че всички ние,които пишем в този форум сме много кадърни и съвестни работници( нищо, че вместо да работим висим по форуми) , хората в БДЖ са мързеливци и не трябва да ги подкрепяма в напълно обяснимия им протест?Българска логика,заради която и след 100 години ще сме все същите ***!