29

Анонимен

преди 12 години

Е не чак да не пиете , ама не пийте всеки ден по шише ракия бе хора !

28

Анонимен

преди 12 години

Не пийте , не пушете , спортувайте , тичайте , плувайте , подбирайте храната си и ще бъдете щастливи.

27

Мина

преди 12 години

Спорт ли...я да са някаде на работа, като миньор, строител, работник в ТЕЦ, работник който е на норма и нямаш време дори хляб да ядеш, че да ги питам аз дали ще спортуват.

26

d.jitev

преди 12 години

rezultata e po bg darjaven standart na bg dokteri s bg diplomi , na bg nauka i BAN, s bg tv i drugi medii s bg jurnalistika....

25

Аполон

преди 12 години

Българина има традиции и спорта не е една от тях..... ракията салата и дистанционното в ръката докарват повече самочувствие отколкото бъхтенето във фитнес залите. За мен който не иска търси оправдание а който иска търси начин.....

24

ku4eto

преди 12 години

//..Инициативата е част от проекта Никога не е късно........//.....да станеш за резил

23

Анонимен

преди 12 години

"Министерството на физическото възпитание и спорта" по някаква причина харчи народна пара за "социологическо проучване на MBMD" и прави реклама на "общо 28 избрани спортни зали и комплекси". След "150 часа" отворените обекти ще се надат на повече постъпления, но не е сигурно. Увеличеннието на процентите от "алкохола", също пълни хазната, ама лаф да става. И "дебелите", както и тънките плащат данъци. В заключение, кой го боли за килограмите на електората?

22

аз

преди 12 години

Бе МОЛЯ ВИ АЙ СТИГА С ТЕЗИ РЕКЛАМИ В ДНЕС.БГВЗВХ ДА НЕ ВИЖДАМ НОВИНИТЕ БРЕ

21

imee

преди 12 години

Аз се видях в чудо като се прибрах в бг миналото лято! Толкова *** и в Германия не бях виждал! Но най жалното от всичко това е, че голама част от дебелите бяха припадници на женския пол!!! Как може, ние дето се гордеем, че уж най красивите жени имаме да позволим такова нещо?Женски, да почвате диети, че сте за срам и сте гнусни!!

20

Аааа....

преди 12 години

За сметка на това 34% от българите са с наднормено тегло, 21% страдат от затлъстяване, а 2% имат изключително големи проблеми с огромното си тегло.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Днес ходих да плувам и имаше 2-ве мадами доста едри, ама пореха водата с невероятна сила -, кат китове. Наднорменото им тегло не им пречи и то никак. Не така! Заглавието и статията са арогантни!

19

Анонимен

преди 12 години

Ами направете бензина газта и нафтата по 10 лв литъра при сегашните заплати та да видите какъв спорт ще падне тогава

18

murad ivanov

преди 12 години

ami kade da sportuvat - naprimer v kardjali imat osem zakriti pluvni baseina, dva yasovira i kmeta hasan asis e zabranil pluvaneto tam? imat katinar...sportnite zali se darjat samo na armaturata ili i navesa im e padnal, sportnata ploshtadka e zakluchena, sportnite uchebni tereni sa zaklucheni, stadiona e kato archeologicheska razkopka, ulitzite sa kato sled voina pallni s dupki, nema kraibrejni mesta - alei za velo ili kros...

17

Анонимен

преди 12 години

еййййй милена(1).Най вероятно си мъж ама нейсе.

16

Анонимен

преди 12 години

Българинът е гъзар - и пет метра не мърда без колата.

15

George

преди 12 години

Какъв спорт бе? Тука се иска да работим на три места по 25 часа на ден. Ако може до 100 години. Който умре по-рано да положи труд и след смъртта си! Това се иска господа. А време за спорт ще има 10 години след като умрем, ако не сменят закона с нов.

14

Анонимен

преди 12 години

Да спортуваме - трябва да усвоим отпуснатите пари от еврофондовете!

13

Анонимен

преди 12 години

Чалга, простотия, селяния! Три основни порока.

12

Бивш играч

преди 12 години

Място за спортуване има, друг е проблема - че няма мислене в хората, които стопанисват залите/терените. Пример - исках да запазя зала за баскет, но нито телефон, нито нищо... в чужбина е пълно с сдружения, които отдават залите/терените под наем и хората хем спортуват, хем и сдруженията намазват.. тук го няма, а не пречи Раковски, Септември, Славия и т.н да направят такива програми.. желаещи има, няма реклама, няма мислене.. поне това е моето мнение :)

11

Анонимен

преди 12 години

Селянията е проблем в БГ и тъпотията. Другото са бели кахъри.

10

Анонимен

преди 12 години

Аз пък съм дебел и спортуващ.