72

Анонимен

преди 12 години

Които и каквото да ви говори да знаете, че става дума за пари:)

71

ала бала

преди 12 години

Този Волен не си ли вижда сбръчканата шия, като на пуяк!Къде на стари години с това младо и хитро гадже ! сТАНА ЗА СМЯХ !!! СЕГА И ПАРТИЯТА ОТИВА НА КИНО !

70

чичо Митко

преди 12 години

"Много кадърни хора, неуспели да се реализират в живота, са имали добри мениджъри"Значи този ако говори за Капка излиза, че тя е кадърен човек, която е неуспяла да се реализира в живота, но е имала добър мениджър :)Ако пък говори за Волен, излиза, че той е кадърен човек, който е неуспял да се реализира в живота, но е имал (за Капка явно става дума) добър мениджър.Абе айде най-добре да се научи първо да говори, пък тогава да дава мнения този господин.

69

Анонимен

преди 12 години

Деница с яка цица Сидеров нагази ,и пресъхна Капка и се сбръчка ,и сина си взе ръчка , как Волен да премахне и Деница пак да яхне

68

Анонимен

преди 12 години

колко ли *** трябва да си, че да се вържеш на този клоун...

67

Анонимен

преди 12 години

Смело вървим към двупартийна система-БСП и ГЕРБ, която реално е избор между ДС и....ДС:)

66

Анонимен

преди 12 години

То всичко е ясно. Атака, РЗС, Лидер........всичко изчезва. Интересно ми е как ще се казва следващото сиренце в капана за мишките.

65

Анонимен

преди 12 години

Волен мисли с долната си глава,това е извода.Все пак Капка му е била спътник през най-тежките години,а не за лъскави коли и апартамент.

64

Анонимен

преди 12 години

МАлииии голяма драма! Те ептен като родата на Софи Маринова бе!? Тя се омъжи за доведения си син а тоя започнал да излиза със снаха си! Нямам търпение да изгледам последния епизод и да видя развръзката!

63

boristodorov56

преди 12 години

Щом има още ***, които да гласуват за тези первезни клоуни не се чудете, че сме на този хал. То и другите политически животни не са по-стока от тези.Това са *** от реколтата на червеното гестапо - ДС!

62

Анонимен

преди 12 години

Кой си спомня за Бизнес блока на още един меко казано нестандартен човек-Жорж Ганчев.Без малко да стане президент с гласовете на заблудените избиратели.Избрахме си Гоце .Пак с турски гласове.И партийката на Жорж великодушний изчезна в небитието.Но за разлика от днешния патриот Волен, някогашния патриот си взе генералска щерка и сега си строи параклиси в къщата.

61

някой

преди 12 години

Той затова ли Волен е против турските сапунени сериали по нашата телевизия?За да не правят конкуренция на неговите сериали?

60

Анонимен

преди 12 години

хм, зад всеки велик мъж стояла една велика жена. да видим сега Сидеров що ще измъдри с мустаките на Шопов като изтърва питомното да гони дивите кози. Ама и Капка ако си вярва, че синът й става за лидер на партия, бая управленски умения ще й трябват. И от цялата работа Уорлик вече може да черпи превАдачките - рахат, няма го сгащват с папки из заведенията, да го пита жена му той пък какви ги върши :)

59

Анонимен

преди 12 години

МИЯ, по принцип си права, че сексуалния живот на човека си е неговото лично пространство, но АТАКА е реално семейна партия и има много общо между сексуалните предпочитания на Волен Сидеров и кадровата политика на Атака!

58

Анонимен

преди 12 години

Волен Сидеров си беше поредния използван политичеки играч, марионетка в театъра на кукловодите на България. Характерното при него е, че си повярва много, че нещо зависи от него, че е значим, че е велик и т.н. След 5 г. никой няма да си спомня за него. И като цяло всички политици са луди!

57

God

преди 12 години

А откъде Волен има възможности да купува апартаменти и коли на любовници? От депутатската заплата или от партийната субсидия (и в двата случая от нашите данъци). Или и той като Доган и Лъчо Мозъка е много търсен консултант?

56

Анонимен

преди 12 години

Боленчо е чукал гаджето на доведения си син :-) Това направо си е турско, мексикано бразилски сериал :-)Сега да очакваме и още оплитане на конците, като се окаже, че тайната любов на Волен Сидеров всъщност бил Владо Кузов, но той зарязал Болен заради влечението си към малолетни ромчета!

55

дядо ми

преди 12 години

"Нови дрехи и много пари на всеки не му отиват"

54

жена

преди 12 години

голям хубавец,и аз бих му пристанала

53

Роли

преди 12 години

Тея заприличаха на латиноамериканска сапунка!!! Може ли цяла една държава да се занимава със сексуалните проблеми на един психически неуравновесен човек, слд като цялата икономика се тресе и се приема държавния бюджет за следващата година?!?