116

Muslumanin

преди 12 години

До 103 Защото не сме душички затова Хитлер не е убивал мюслюмани

115

до 114

преди 12 години

По какво са най - големи, по дългове ли ?

114

Анонимен

преди 12 години

Тая простотия взима все по-големи размери и май на Русия им е през дедовия. Ще стане един батал, мамата си трака.

113

Анонимен

преди 12 години

У бря !!!Хубо че Щатите не знаят какви американофили имаме у назе .... Ще стане дипломатически скандал !На тех не са им потребни такива като вас, че даже сте им вредни....

112

4oko

преди 12 години

До 115,116 Колеги не се занимавайте повече с тоя ***.Гледал някаква холивудска породукция и се мисли за новия политик.

111

Анонимен

преди 12 години

"Примерно ако Иран изтрелят ядрена бомба и радарите да я засекът от Турция и да я свалят някъде над народното събрание в България по време на заседание...Ще бъде най-дългоочакваното и бързо освобождение на България"Пак някой друг чакаме да ни свърши работата. Затова сме и на такъв хал - мързелив и страхлив народ сме.

110

до 111

преди 12 години

Ти къде живееш бе - България е колония на САЩ. Пратили са ни много грозен губернатор за съжаление - мистър Лорлик( да не ти е в къщата ).

109

Анонимен

преди 12 години

МИ ХАЙДЕ БЕ *** ТРЪГВАЙТЕ НА ВОЙНА КАКВО СЕ СЕДНАЛИ ДА ДРИСКАТЕ В САЙТА ВАШИТЕ МИРИЗЛИВИ КАШЕРНИ *** ,НАПРЕД КЪМ ЕРЕЦ ОМИТАЙТЕ ТЕ СЕ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ И СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ НАПРЕД

108

до 118

преди 12 години

не е било 10 часа, някъде към 12 е било, защото има часова разлика. с *** какво да коментирам. то и путин после му се скара, но с удоволствие, защото цените литнаха. загряваш ли?

107

ПРОДАЖНИК 111

преди 12 години

До 111 ДОБРЕ ЧЕ НЕ СИ ПОЛИТИК ЩЕ ПРОДАДЕШ БЪЛГАРИЯ ЗА НУЛА ВРЕМЕ

106

Анонимен

преди 12 години

Напишете в youtube - Центр 2011 и се кефете на една истинска армия.

105

Няма анонимни

преди 12 години

"Атака срещу Иран ще е грешка с непредвидими последици" Това са думите изречени от другарят Лавров като говорител на СССР,но господин Лавров ще се хили и ще се кефи повече от мен ако Исраел,САЩ и НАТО нападнем заедно персийските гадове.

104

до 109

преди 12 години

какво Саддам е питал САЩ дали да напада Кувейт и те само казали прави каквото искаш...извинявай ама ти на колко си???как го мислиш тва...Саддам се обажда в 10 часа на Буш старши и му вика ЪЪъЪ мисля да нападна Кувейт щото ме дразнят имат повече петрол от нас...и Буш му вика доуубре ти си знаеш...пфффф...стегни са бе...САЩ предобреждава на няколко пъти Саддам да одтегли войските си...и на края след 4-5 официално предобреждение му *** танковата дивизия(Т72) за има няма 12 часа...

103

Фидел Кастро

преди 12 години

Ще разкажа за кубинската криза, но някой добър човечец да дойде да ми смени памперса.

102

до 105

преди 12 години

абе чукча, ссср скача срещу сащ, след като те разполагат ракети в ТУРЦИЯ. и когато ги изтеглят ссср маха ракетите от куба. ама не четеш, само пишеш глупости.

101

до 105

преди 12 години

Грешиш, в замяна на изтеглянето на руските ракети, САЩ дават гаранция , че няма да нападат Куба и до ден днешен спазват договора.

100

Американофил

преди 12 години

САЩ са най-големите, те трябва да владеят света, ако искате мир, спокойствие и развитие.

99

Анонимен

преди 12 години

ГОСПОДИ ДАЙ НА ВСИЧКИ *** ТРОЙНО ОТ ТОВА КОЕТО ТЕ НАПРАВИХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРАВЯТ НА ОСТАНАЛИТЕ НАРОДИ,АМИН

98

Американофил

преди 12 години

Даже мисля, че България трябва да стане нещо като колония на САЩ.И да нямаме президент, а посланика на САЩ да изпълнява тази функция.Няма да се хареса на някои хора, но това е начина да вървим напред.

97

Анонимен

преди 12 години

Спомняте ли си,преди 1-2 години как иранците окупираха няколко нефтени кладенци в Ирак.Какво направиха САЩ тогава хахахах:)).Да не говорим за традицонно силното влияние на Иран в региона.Ако Израел нападне Иран ще атакува през Ирак..Те затова американците не щат да си ходят от Ирак стана 5 години вече.