109

Анонимен

преди 12 години

108, добре де нали уж в комунизма не е могло и тази цензура е била страхотна и се е вкарвало в затвора за такива неща ?!?! Сори, но наистина нерабирам.

108

за 106

преди 12 години

Да, правилно. Преди 1989 всички българи бяха третирани от БКП като престъпници и затова не можеха да напускат страната.

107

ЗА 103

преди 12 години

Защото имаше хора, които все пак успяха да се преборят с цензурата. А не заради това че *** от партията бяха много готини.

106

.:)

преди 12 години

че той бойко си е израснал със сръбски песни:)) у банкя и на запад се слуша само сръбско. как нема да са големата любов:)) и овците с вефа е пасял на фона на радио београд:)О айде мола ви се!

105

Уйович Муйович

преди 12 години

Преди 1989 г. само престъпниците не можеха да напускат границите на България затова сега реват, че тогава било зле. Ами зле беше за тях защото лежаха по затворите, а не като сега да безчинстват безнаказано. Например "цар" киро, вместо да убива хора по улиците, беше прибран в Белене за 25 години, но през 1990 г. аверите му го пуснаха и сега му берете гайлето. Примерите с такива като него са десетки хиляди.

104

Лелее

преди 12 години

Най-тъпия премиер на най-тъпия народ в Европа....

103

Анонимен

преди 12 години

ПРЕЗ СОЦА ЕДНО ОТ НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИТЕ НЕЩА БЕ ЦЕНЗУРАТА. ВСЯКО НЕЩО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ОДОБРЕНО ОТ ПАРТИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ ПРЕДИ ДА ВИДИ БЯЛ СВЯТ. ИНАЧЕ БЕ НЕВЪЗМОЖНО И ПРОСТО ГО ЗАБРАНЯВАХА.

102

Анонимен

преди 12 години

100, чакай сега, нещо не рабирам. Аз съм малък и незнам как е било едни казват едно други друго. Нали уж е било забранено ? Как така тогава са прожектирали ?!? Някак си не се връзва. Наистина не разбирам.

101

На кратко

преди 12 години

Лепа Брена си направи безплатна реклама на концерта и то по най-добрия начин. Отиде при топ чалгаря в републиката. Тя, за разлика от соц. агенции в България знае, че по селата Бойко е герой, а това е таргета на селската и музичка. Толкова.

100

Анонимен

преди 12 години

вечна дружба Герб и БКП

99

за 96

преди 12 години

Прожектира се, благодарение на хора, които успяха да убедят цензурата на комунистическите *** да пусне филма.

98

Анонимен

преди 12 години

Склерникова му се усмихва на частно парти, Лепа Брена му пее на ушенце... въобще и Саркози, и Меркел могат да му завиждат.Напомни ми за управителя на Грузия - президент ли се водеше и Хилари Суонк. Мдааа поредният цар в страната на ***, племе на царя...

97

ПЕРНИК

преди 12 години

ИМА ЛЕКА ГРЕШКА В НОВИНАТА. КОНЦЕРТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА СТАДИОНА НА МИНЬОРО В ПЕРНИК!

96

fenomenalen

преди 12 години

lepa ***...

95

Анонимен

преди 12 години

Ахахахахахахаха глупаците верно мислят че Междузвезди войни в комунизма не се е прожектирал ахахахахахаах. Супер - повече ***, по-добре за образованите.

94

за 82

преди 12 години

Позитанчо не се оправдавайте! Много добре знаеш защо ги пускахаа тези филми. А специално за Междузвездни войни, много хора се разправяха с партийната цензура докато бъде прожектиран този филм.

93

някой

преди 12 години

До: номер 82 (MENTOR)Технически погледнато, Лепа Брена не е чалга певица. Чалгата е чисто българско изобретение, даже бих казал, че ако има нещо, което трябва да регистрираме със запазена марка в Европейския Съюз то това няма да е ракията, нито нещо подобно, а именно чалгата!Репертоарът на Лепа Брена е едно ниво над чалгата - така наречената "кафанска" музика и всъщност оттам както и от друга балканска музика са плагиатствали да измислят чалгата.Така че Лепа Брена не е кой знае каква.

92

Анонимен

преди 12 години

Мутреса на мутра се мазнеше: Мутро ле мутро , брато, мангизи да ринеш като за световно, като ринеш и за мен да фърляш, асвалта да фърви и къмък да се троши, мангизи ми хвърляй брато, брато мутрофонато-рапонато.

91

ВЕЛИК

преди 12 години

Бойко Борисов FOREVERвсичко е ОК и може да си го позволи.........това ако е държава

90

----

преди 12 години

През 80-те всеки си избираше какво да слуша. Западната музика не беше лесна за намиране и често слушахме 15-ти презапис на касетка, но беше готино. А селеците си слушаха сръбско, защото... си бяха селяци. И безплатни касети с рок да им бяха дали пак щяха да запишат някоя сръбска певачка отгоре :) С две думи - чалгата е за селяните, а те са много в България :)