31

АУУУУУУУУУУУУУ

преди 12 години

........,,БУРИТЕ ДОВЕДОХА ДО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ГОЛЕМИЯ ОБЕМ ПАДНАЛИ ДЪРВЕТА, ТАЛПИ ПО 20 МЕТРА И С ГОЛЯМ ДИАМЕТЪР?!...ПРЕПЛЕТЕНИ КЛОНИ С ЛИСТА!!!?....Тази *** къде е учила? и КАКВО?Бойко,вземи си некадърниците и си заминавайте!Иде НЕДЕЛЯ 23!

30

Анонимен

преди 12 години

Хаха хаха скоро такa не съм се смял.

29

Бойко

преди 12 години

Според мен това е дело на екстремисти, свързани с опозицията и метеоролозите от БАН. Като им казах онзи ден на метеоролозите /уф, че дълга думичка!/, че всеки месец ще бачкат по една седмица ангария, те пуснаха този сняг и тези виелици, за да злепоставят правителството на ГЕРБ! До второ нареждане забранявам провеждането на снеговалежи и виелици, както и падането на клони и талпи! МВР да следи за изпълнението на заповедта ми!

28

Алекс

преди 12 години

Нормално е да е изненадана.Нали догодина по това време ще пътуваме по новата магистрала за морето.Е то е логично че щом октомври ще ходим на море,няма как да вали сняг.

27

Молете се !

преди 12 години

Наистина молете се смирено на Господ, че иначе сме загинали. При 10 сантиметра сняг държавата е тотално блокирана, ако завали наистина ще изпукаме от глад и жажда. Молете се !

26

сакън!

преди 12 години

20не произнасяй името на Бури, бедствия и аварии, съвсем ще се издавят хората!

25

Анонимен

преди 12 години

Българите сме късметлии, че не ни сполетяват сериозни бедствия от типа на силни земетресения и урагани, но дори и при малките такива се вижда липсата на организация и координация.

24

Ай сиктир бе,

преди 12 години

не знам кой се мъчат да лъжат само...Кога почиствате денонощно?

23

А диплома има ли?

преди 12 години

Провериха ли и дипломата? Вижда ми се сестра по интелект и честност на добрата стара Калинка - друг "успешен" кадър на ГЕРБ :)

22

бай Ганьо

преди 12 години

Правилно тази министърка веднага да освободи лапачката! Поне да се информира малко за глобалните промени на климата....

21

911

преди 12 години

Забележете.....!!! падали ТАЛПИ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И КЛОНИ!!!!!!!!!!!!!!!!е , такова тъпо животно за министър..............????????????????????? Тази е по - зле от Калинкатка на Бойко.Това е ЛИЛЕТО...на бате *** момиче!Я, да си заминава в къщи тази проста *** и да дойде кадърен човек!.Поне ТАЛПИ да не падат от дърветата...

20

Анонимен

преди 12 години

" имаше абсолютно пълна мобилизация"....за балами ни вземеаш *** ***!!!! от три дена нямаме ток, нямаме вода и ти ще ми се хвалиш с мобилизация. Ей че глупост , ама няма я ЕМЕЛ ЕТЕМ че да я плюеш

19

РЕАЛИСТ

преди 12 години

ТАЗИ ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СИ СТЕГНЕ КУФАРА И ДА ОСВОБОДИ КАБИНИТА!!!ТЯ КАКВА ИЗНЕНАДА Е ОЧАКВАЛА -ДА ЗАВАЛИ СНЯГ ЮЛИ МЕСЕЦ ЛИ , ИЛИ СЕГА ХОРАТА ДА СЕ ПЕКЪТ НА ПЛАЖА!!!!!!!

18

Герберолюбоебец

преди 12 години

Ох, сладураната на батко, права си, че снегът беше длъжен да завали след 23 октомври, съгласно разпореждането на Боко, за да не измръзнат герберите и тиквите в бостана България.

17

Защо???????

преди 12 години

"Зимата не ни изненада, тази година просто зимата дойде неочаквано рано." Или е адски *** или е тотален ***. И в двата случая се питам: "Защо това нещо е министър?".След такава изцепка в Западна Европа следва оставка, тук наглостта няма граници.

16

отчаян гербераст

преди 12 години

Тази блокаж по проходите и гарите беше политическа постановка на Станишев! Не се вързвайте! Сега Боце ще режи ленти на... почистените проходи!

15

Кирил Софийски

преди 12 години

Ние пък се дивим на министърка "Калинка" ! Данъци плащаме а снегопочистванеипътопочистване няма! Изнедал ги пак снега!Дървета им били паднали и вятър духал ,та някак си неудобно им било! А като усвояват пари им е удобно! Ние пак повтарям ,пък сме изненадани от министърка "Калинка" ,назначена на заплата. КПД=0 Има и поговорка за такива. Нареди мързеливия на работа ,да те научи на акъл!

14

Дядо Петър

преди 12 години

Младо момиче, има още да се учи.Че освен магистрали и лентички, има и проходи.Някои от които стоят затворени по цяла година, без да има сняг и виелици.Че има и второкласни, третокласни и т.н. пътища, по които не можеш да минеш и с вседоход дори и лятно време.Но най-вероятно в проходите и тия пътища НЯМА ДОСТАТЪЧНА ДАЛАВЕРА.Та затова не им *** лентичките.

13

Анонимен

преди 12 години

Лоша, лоша зима! Как можеш да дойдеш толкова рано и да хванеш неподготвена г-жа министърката! Не те ли е срам, бе?! И изобщо тази защо не пише оплакване до Дядо Боже? Какво е това нещо? Сняг през октомври! Ама тя не го беше планирала така!!!

12

мим

преди 12 години

както е казал народа-лятно време без абичка, и зимно време без торбичка не се оди никъде.