597

Prevenciq

преди 12 години

Аз съм от Враца и при мен 90% от познатите ми няма да гласуват за ГЕРБ. Искам и аз да видя до колко ще са реални тези социологически изследвания след изборите.

596

Запишете се

преди 12 години

СЕМИНАР В БАНКЯ ПО КАРТОФОВЪДСТВОАз вече се записах, приятели. Голям зор беше, ама баджанака се познава с бащата на шофьора на адаша Златев и ме уредиха. Не че и аз не можеше да звънна на Вальо, ама ще вземе човекът да се притесни, ще вземе да си помисли, че някаква корупционна схема се заформя на базата на адашлък.Та в понеделник заминавам. Първа смяна на семинара. Лично Той ще води първата смяна затуй беше напънът. Втората смяна Мирославчо щял да я води, ама какво ти разбира участъков ветеринар от картофи!? Виж, ако бях се напънал да внеса някой друг ТИР с 20-годишно ирландско говеждо, тогава обезателно щях да се запиша на семинара при ветиринарния доктор. Но аз за съжаление съм все още от ония 2 000 000 семейства, които мноооого ги касае, ако *** картофи вземат че станат 2000 %. Ето затуй, бе брате, искам да се преместя при стотиците семейства около Боко, които двете хиляди процента не ги касаят. Освен това, искам да съм от тия стотици семейства, дето всяко едно от тях си има собствена магистрала, а не от двата милиона семейства, дето никаква си нямат.И също така, хич и не ща пенсия. Еее, ония двата милиона семейства да му мислят за пенсиите, аз искам да съм от тия стотици семейства около Боко, дето хич биля и не повдигат някакъв си там въпрос за пенсии, та да дразнят Бока те си имат свой си пенсионен фонд, всяко едно от тях, а не някакви си там неповдигаеми пенсии.Хем, като се притурна към стотиците семейства, ав-то-***-ти-че-ски ставам ценен кадър, ехей! Казват, че при тях туй се придавало по наследство видиш ли, брат`чед! Набутам ли се в стотиците около Бока, шапка на тояга! Хич и няма да му мисля, нито за мене си, нито за децата, хайде холан и за внуци и правнуци, да са ми честити, кога се родят! Ценният кадър по наследство се предава, това е то. Какво ще ти седя ази туканачка, да се дипля като бълха в пазва у тия 2 милиона, безценните, с двете си хиляди процента картофи и да се надям и препотявам, белким не ме забележат, га доди времето за съкращения!Затуй булята в неделя ще ми приготви голямата чанта, карираната от сезал, дето всичко поема и хайде на трена. Пуф-паф, пуф-паф и до зараната съм у Софията. А оттам на рейсчето и право на семинаря у Банкя, при Боко, по картофовъдство. Па ще гледам и по-ранко да се завъртя, Боко може да ме земе у неговата къщица да преспивам. Че кво толкова, човещина е, ще му кажа: Боко, аз и пешкир си нося и възглавье, а Боко! Що да са хабя по тия хотели-мотели, и те станаха 2000 %. Пък и нали ще ставам ценен кадър, по-близичко требе да съм до Него.Оти е рекнато: Който е близо до Боко, е ценен кадър, който е далеч на ти 2000 %, а сега духай супата, да ти доди акъла углаве!

595

Анонимен

преди 12 години

*** не е нито инжджинерин, нито политик, нито мъж.Една плюнка, бб пет пъти го прекъсва по време на пресконференцията за представяне на кандидат-президента на гърбавите!Представете си *** как ще поздравявя войската на 6-ти май с това пискливо гласче!УжасссссссссссссТ! Ама какво очакваме от пребоядисано ком.секретарче с 50 милиона еврака?Пък и от един инженер, завършил ИТ(изчислителна техника, не информационни технологии...) и занимаващ се със строителство акъл не искам!

594

АГЕНЦИЯ БУХАЛ 6

преди 12 години

\0-0/ Това е БУХАЛ 6 Вашата агенция, Ви дава ИСТИНСКИТЕ резултати:Плевела: 21%другарката Пръмова: 17%Калфата - 16.5Болен Лидеров - 5%Витков - 3%Трима ще са на балотажа помнете думата. Двама ще получат почти еднакви проценти.За София-Фандъка - 21%Прошката - 17%Кадията - 15%Благодариме за Вниманието. Само при нас са истинските резултати!

593

Анонимен

преди 12 години

Цял свят ври и кипи от гняв срещу глобализма, само българските *** се вълнуват от това, дали някакви плевни щели да спечелят... за себе си.Нещастници прости!!

592

до 606

преди 12 години

трети ден..все едно и също си пишеш...що не легаш...айде,утре пак....ще се изхождаш чак до 23....

591

Анонимен

преди 12 години

Слушах сутринта Мира Янова как обясняваше резултатите от направеното "проучване". За пореден път се доказа, че в МБМД си нямат и понятие как се прави социологическо проучванеа още по-малко как да се обяснят получените данни.

590

Анонимен

преди 12 години

След 23.10 ще се появи нов вид цвете - ПРЕПИКАН ГЕРБЕР.

589

Роро

преди 12 години

Плевнелиев нямаше ли към 40% преди 1 месец???? А Калфин 11-13%? Явно гафовете на правителството вземат жертви

588

Анонимен

преди 12 години

Статията така е написана, че все едно са крайните резултати.....Аз съм от Варна (ГОЛЯМ ГРАД) но 90% от моите познати няма да гласуват за ГЕРБ И ТЕХНИТЕ КАНДИДАТИ. Стига с тези измислени агенции , които съм сигурен ,че ще бъдат много ИЗНЕНАДАНИ на същинските избори.Стига сте манипулирали народа с измислени класации.....

587

Искам дебати

преди 12 години

На следващия дебат се очаква Данаилов да набие колегата си Калфин, щото тоя взе да се излага все повече, не стига, че е некомпетентен, ами отворил една уста - няма спиране, заради безмисления порой от думи, Данаилов не можа да се изкаже като хората и накрая не му издържаха нервите и след поредния гаф на Калфина направо го сиктердоса и директно му каза Мълчи си, не казвай нищо, че пак ще се изложиш! Е такова шоу не съм очаквал и сега чакам с нетърпение следващия дебат, май ще има кютек!

586

Анонимен

преди 12 години

Провокация, провокация,искам още провокация -викна весело Станишката и подкара Трактора към вишката а от там хубаво се видя на Янето нежната басма.И настъпи радост и веселиев клуба на БСП по ръкоделие.

585

Анонимен

преди 12 години

Имам чувството ,че ако стиснеш Плевела ,ще пусне поне пет литра олио.Поне толкова мазен изглежда.

584

Прасчо

преди 12 години

до Мечо Пух Повярвай ми Мечо Пух , повярвай ми ...

583

КАРПИН

преди 12 години

Когато се знае кои ще спечели и как ,за какво е тоя цирк бе другари има ли смисъл .Още когато обявиха кои ще е кандидата на ГЕРБ стана ястно че тия избори преключиха .Какво се правите на пребити кучета гоце,лимбо,бимбо , карпин и сие овехтели уж политици ,. Как да спечелите някакви избори като гласоподавателите ви ги ровят всеки ден пенсионерските ви клубове опустели на каде сте тръгнали бе пенсииии

582

akud

преди 12 години

!!!! ЕДИННА БЪЛГАРИЯ !!!!

581

Анонимен

преди 12 години

Само да питам кой е поръчал това изследване, и резултатите му? Или е държавна тайна?

580

xaxaxaxaxa

преди 12 години

ДПС 1,4% тея боб ли са хвърляли или леща хахаххаха

579

мечо пух

преди 12 години

до 592 много ми се иска да ти вярвам,но........не мога!!!

578

без име

преди 12 години

24.- Защо като откъснеш главата на мухата, тя започва да се мята насам-натам?- За да прилича на Бойко Борисов!25.- По какво пуйката се различава от Маргарита Попова?- Пуйката обикаля около пуяка, а Маргарита Попова около лакея на пуяка!