7

Анонимен

преди 12 години

Срам ме е, че другаря Калфин и другите другари си размениха гори срещу морски терени на принципа кон за кокошка. Срам ме е от това тяхна национално предателство. Но тях не ги е срам! Срам ме е и от сегашните управници, които взеха властта с обещания за справедливост и обявяване за нищожни на заменките с огори, но в последствие се извъртяха и си затраяха и сега чакат ЕС да видят дали няма да се разминат и размият нещата. Срам ме е и от тях. Но тях не ги е срам!

6

КАЗАХ НА МИРО СТАНДАРТА, ДА СМЕНИМ ПЛОЧАТА......И ВЕЧИ ВМЕСТУ "СТАНИШЕФ Е ВИНОВЕН" - ПУСНАХМИ КАЛФИН Е ВИНОВЕН......ВАЖНУ Е ДА ИМА РАЗНООБРАЗИЕКОНГРАЧУЛЕЙШЪН

5

електорат

преди 12 години

Сега калфин да си води предизборната агитация с белезници!!!! Само да попитам ,има ли вка ран в затвора с ранг на министър през този прословут 22год. преход!!! Всички сте крадци и мошенници другари политици, и скоро ще ви сполети съдбата на киро ***!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Абе, вържете го тоя.

3

бай Ганьо

преди 12 години

най неставащият от неставащите...

2

Анонимен

преди 12 години

Хаха. Време да наклепаме конкурента. Естествено че той е виновен, но е смешно ще точно сега предизборно го припомняте. И Плевнелиев е доста съмнителен с изказванията си, че нямало да се кандидатира за президент, защото не разбирал от политика, а от строителство. И изведнъж си променя мнението на 180 градуса.

1

Kiko

преди 12 години

edin ot malko kadurni ministri na gerb