847

жоро

преди 12 години

Джон Ленън пееше в песента си ,,представи си" за сдин друг свят - по-добър. Представете си България без Гоце, Станишев, Р.Овч., Доган, Костов, ДС, Ц(иганина) Киро - просто си ПРЕДСТАВЕТЕ

846

До 850

преди 12 години

Явно те кефи да останеш сам в България. Защото хората напускат страната заради мизерия, липса на доходи, липса да възможност за здравеопазване, за образование

845

agent GOCE

преди 12 години

Мен пък ме кефи да пътувам по хубави магистрали и да има чисти тоалетни в бензиностанциипо пътищата, а не да търсим ЦАРЕВИЧАК, както беше по ваше време.Ето защо ще гласувам за ГЕРБ!

844

АНМЕТ

преди 12 години

оБИЧАМ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ДА МЕ БОЦКА С БРАДАТА СИ.ПОЛУДЯВАМ !!! ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАМ !!! поМОООООООООООООщ.!!!

843

Доволен

преди 12 години

Мен пък ме кефи да пътувам по хубави магистрали и да има чисти тоалетни в бензиностанции по пътищата, а не да търсим ЦАРЕВИЧАК, както беше по ваше време.Ето защо ще гласувам за ГЕРБ!

842

Ahmet

преди 12 години

Осъзнах се. Разбрах, че съм грешал. Наистина Той не управлява правилно

841

Жик-Так до 842

преди 12 години

БЪЛГАРИ ЕДИНСТВЕН В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА Е ВИНАГИ ГЛАДКО ИЗБРЪСНАТА - ВИЕ ИЗБИРАТЕ

840

Финансист

преди 12 години

Гербери, защо не се замислите, че лошите кредити в България са 26 %, а 39 % от фирмите тази година са получили отказ от кредитиране. Защо?! Защото е много добре ситуацията в страната ни ли, защото малкият и среден бизнес се развива супер добре. Нали двигателят на всяка нормална икономика е именнио малкият и среден бизнес?!

839

ДО 842

преди 12 години

Как е казал не на Доган. Като Той и сега управлява със Сокола и Волен. Защо хората на Сокола не протестираха, когато продадоха Булгартабак за смешните 100 млн.?! Защото са заедно в сделката

838

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИ ЕДИНСТВЕН В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ Е БОЙКО KOYTO NI OBRA TOTALNO

837

До 840

преди 12 години

"БОЙКО КОИТО КАЗА НЕ НА ДОГАН" Но Бойко каза ДА на ***!!!! А На турците им даде "Булгартабак"

836

до 840

преди 12 години

Не вярно, само Сидеров открито говори против Доган и против турцизирането на България. Какво направи Борисов, сега е премиер, преди беше министър в МВР и каво е направил. Колко ислямиски организации има в България, но няма задържани нито в затвора, а този Рашков защо са го търпяли толкова време и ако не бяха тези младежи които отидоха в Катуница на протеста, всичко ще ше да се потули и защо този Рашков не беше веднага задържан, а го охраняваха и колко подобни Рашковци имаме. Само АТАКА.

835

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИ ЕДИНСТВЕН В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ Е БОЙКО КОИТО КАЗА НЕ НА ДОГАН ВИЕ ИЗБИРАТЕ

834

АНМЕТ

преди 12 години

Плюя по форумите не за пари, а защото Боко ми е обещал да се боря с прекрасната Фидеошо

833

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИ ЕДИНСТВЕН В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ Е БОЙКО КОИТО КАЗА НЕ НА ДОГАН ВИЕ ИЗБИРАТЕ

832

Колко още?

преди 12 години

Трябва някой да е със сериозни психически проблеми да ходи и да подкрепя това малоумно правителство и неговият необразован вожд.Първо тиквата назова вашите родители,баби и дядовци лош материал. После завлече България в дъното на Европа като най-бедната държава. После реши че той е храбър кучкар и целят народ са кучета. През последните две години цените на основните хранителни продукти се увеличиха десетократно. Цените на петрол,газ и електричество достигнаха космически измерения докато в същото време заплатите и пенсиите се замразиха до Бог знае кога. Естествено вождът се оправдава със световна икономическа криза която в България не съществува по простата причина че икономика няма от 22 години.Последното което остана е да изкопае една яма,да хвърли бедният народ в нея и да асфалтира отгоре като една от неговите 20 километра построени магистрали.

831

GOCE-KGB-TO

преди 12 години

БЪЛГАРИ ЕДИНСТВЕН В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ Е БОЙКО КОИТО КАЗА НЕ НА ДОГАН ВИЕ ИЗБИРАТЕ

830

Heavy Metal

преди 12 години

За мен некадърността и наглостта на крадливата Тиква са по -опасни за Държавата. Viva Светльо от Хиподил

829

( Уйлям Гладстон)

преди 12 години

Ако, Плевенлиев ще бъде просто пионка, то такъв Президент не ни трябва."Което е морално грешно, не може да бъде политически правилно"

828

ДалайМама

преди 12 години

Попадна ми малко инфо, което дава храна за размисъл. Доколкото знам, данните които изнасям са точни и неоспорими. От 127-те проекта, открити от премиера Борисов от 2009 г. до момента, 65, или над 51 процента, са финансирани от кабинета Станишев.Едва 7 от обектите са финансирани от настоящия кабинет, като по-голямата част от тях са доста незначителни по своя финансов обем.28 обекта са частни инвестиции и правителството няма отношение към реализацията им. 18 са обектите, финансирани от общини. 9 са обектите на неправителствени организации.При това положение се оказва, че Бойко Борисов е изградил половината си репутация върху гърба на предишното Правителство, като изцяло си преписва заслугите им. Освен това би било логично голяма част от останалите обекти да са започнати от по- предходните Правителства на НДСВ и дори на Костов.