65

Анонимен

преди 12 години

фаворит ? на предните избори не гласувах ама на тия ще поправя грешката си we will see както се казва

64

не че нещо амааа...

преди 12 години

След подигравките с половата му ориентация и тоя взе като Тиквата и Стоичков да не се бръсне. А не ви ли прави впечатление че тия тъй наречени мъжкари не могат една мома да завъртят край себе си? А и само се прегръщат един с друг! А другия мъжкар ЦЦ нещо много кадри има с Веселин Маринов в джакузита и басейни голички ПАК без моми наоколо?!?!

63

Анонимен

преди 12 години

те само твоите да не прегледат ,че и ти не си цвете

62

Фен

преди 12 години

Роска, искаме нов Мол и метро до Бразилия, с теб сме, брато! Ура - аааа!

61

ха хА

преди 12 години

Пич не т5разбираш ли,че в царството на слепите и едноокият е цар,покажи ми някой достоен от всичките там гадове,поне на мен този мъж ми изглежда образован.

60

Алеко

преди 12 години

Роска, не се напъвай много, че грешката ще вземе да се случи, случайно!

59

до ха Ха

преди 12 години

Много ми се иска да видя твоята физиономия, ако Плевнелиев случайно не спечели!

58

Анонимен

преди 12 години

така и не разбрах защо Бойко не се кандидатира за президент.

57

Асен

преди 12 години

Тоя ***,гербераст няма как да спечели.

56

изтрезнял матриал

преди 12 години

Борисов спечели ***, но загуби... БЪЛГАРИТЕ!

55

1000% НЕ ЗАВИСИМ

преди 12 години

Показателно е изявлението на Борисов в "На четири очи"- "Росен ми сподели, че никога не се е бил или карал с някой в живота си "!!! Затова ли го избра бе Бойко? Та като кихнеш от Дондуков 1, Роската да го лови настинката на Дондуков 2 И този човек ще ми става Президент и ще отстоява Български интереси.

54

ха хА

преди 12 години

Много искам да ви видя физиономиите когато Плевнелиев спечели,от сега си вземете малко успокоителни и свиквайте))това е бъдещето колкото и да не ви се иска

53

Алексей Петров

преди 12 години

Роска, като ти прегледам документацията за магистралите, какво ли ще излезе?

52

...Анонимка...

преди 12 години

Ще Ви изадам една тайна .... 99.9% от електората на ГЕРБ са замаскирани комунисти, на който бате Серго преди години, поради некадърност и за това , че яли само Свинска мас и пържени картофи им е набил шутовете във задните части ...

51

do 39

преди 12 години

CADEBNATA CICTEMA E KYROMPIRANA ,taka 4e NARODA IMA CETIVA ZA TOVA KOE E PRAVILNOTO!!!.

50

Принадлежност

преди 12 години

Росен Плевнелиев - Бълхата на Пудела на Тиквата.

49

Sеdesar

преди 12 години

Най-интересно е как гербери наричат другарите си бесепарите комунисти. Че нали доскоро те се навеждаха на тато и крепяха милицонерщината по пътя към светлото си бъдеще на комунизъма-идиотизъма. Комунистът кожата мени си-но нрава никога няма да си смени.

48

Анонимен

преди 12 години

02 януари 2011 Плевнелиев: Не искам да съм президент, от мен политик не става10 МАРТ 2011 Плевнелиев: Разбирам от строежи, не искам да съм президент! 15 апр 2011 Плевнелиев: Категорично няма да се кандидатирам за президент18 апр 2011 Плевнелиев: Не сме говорили с премиера да ставам президент, премиер или кметТУК ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЕЕ: ЗНАЙ, ЧЕ НЕ СЪМ КУКЛА НА КОНЦИ.

47

РУСИЯ ВТОРА МАЙКА

преди 12 години

ПАРТИЯТА МАЙКА И НЕЙНИТЕ ОТРОЧЕТА.27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ бивш член на БКП.Росен Плевналиев бивш член на БКП още като студент и активен комсомолец. ЦЕЦКА ЦАЧЕВА бивш член на БКП.Кристалина Георгиева бивш член на БКП КРЪСТЕНА НА СТАЛИН: КРИ СТАЛИН АНикой не попита Фандъкова дали е била член на БКП преди промените. Кой можеше да стане директор на основно училище в София тогава?

46

Анонимен

преди 12 години

ако хората проумеят 22 - годишния заговор срещу народа, мисля че без колебание ще гласуват за Светльо Витков. Иначе ще останем без млади хора - всичко бяга от тази мизерия.На пръв поглед шансовете му са малки, но всички останали кандидати са свързани с т.н.преход (организиран грабеж).