97

до 86

преди 12 години

Бойчо, абе ти да не си Бойчо слепеца от "Под игото" от Ив. Вазов. Толкова ли не виждаш, че преименувалите се комунисти за една нощ в уж социалисти / ама не уточняват тесни ли са или широки, но ако съдим по Станишев са широки /, та те са главните виновници БГ да е най-бедната страна в Европа. по-бедна и от Албания и малката Македония, при положение, че навремето сме били 7-и в Европа и само 28 г. след 5 вековно робство, което по време на Тройно Крадливата Коалиция се наричше присъствие! СРАМ!

96

хан Кубрат

преди 12 години

е да не би 20 години да сре я подържали бе лъжец ДОЛЕН, КОГО ЛЪЖЕШ БЕ КРАДЕЦ ДОЛЕН КАКВО ДОБРО СЪСТОЯНИЕ Е БИЛА ТАЯ ЧИНИЯ КАТО Е ЗАРЯЗАНА ОТ 30 ГОДИНИ ВИЕ УПРАВЛЯВАХТЕ БЪЛГАРИЯ ТИ ,ВИДЕНОВ,КОСТОВ,БЕРОВ,ВИЕ ПРАВИХТЕ ПРИВАТИЗАЦИЯ /КРАЖБА ГОЛЯМА/ВИЕ ПРАВИХТЕ ФИНАНСОВИТЕ ПИРАМИДИ ЗАМЕНКИ НЕЗАКОННИ СТРОЕЖИ 2 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОИ 92-97 НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ,НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС ,ВИЕ СТЕ БИТА КАРТА ----ГЕЙ СМОТАН

95

многозначителн

преди 12 години

Ако тръгнем да възраждаме Бузлуджа, това ще е една стъпка към възраждането и на България.*** айде си оправете паметника, че после с мераците. и нещо друго, вижте на какво сте си го направили първо

94

norm

преди 12 години

Мислел да направи и обществено обсъждане за чинията.С кого,бе ***,кой се интересува от този паметник на комунизма,нали сте "социалисти",цяла книга написа за това,но май и червените бабички не и повярваха.

93

точно в десятката

преди 12 години

Ха хахаБойко как му го сложи само на Сергея , не е истина.Досега *** се оправдаваха , че нямало как да се грижат за паметника , защото било чужда собственост , даже замазаха очите на бабите с една петолъчка , на чието откриване рязаха и те лентата :))А сега искат неискат , ще трябва да вложта някой милион за ремонт .Вече няма как да се оплакват , че държавата не подържала паметника и не отпускала пари за неговата подръжка .

92

Анонимен

преди 12 години

Абе вие целите сте руини

91

BALGARIN

преди 12 години

SAMO DA PRIPOMNIA...- 45 g. +18...NALI VIE UPRAVLIAVAHTE...E, RADVAITE SE NA VAWITE RUINI...TOLKOVA NAGLOS NE SAM SREWAL..

90

ай сиктир

преди 12 години

Какво са ви върнали, бе! Това никога не е било вашо! Поредният другарски подарък от ГЕРБ за БСП!

89

ЧЕТЕТЕ

преди 12 години

ЧЕТЕТЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕbivol.bg/prezidentskoto-semeistvo-s-imoti-za-milioni.html

88

Гошо Тъпото

преди 12 години

Към мой по...преден коментар: селото се казва Чамла,не е...Чампа(lapsus calami).

87

темиз

преди 12 години

вмро,бсп,рзс,одс, за тези партий гласувайте.аз ще си избера една от тях,когато се гласува за нещо.

86

слава на КПСС!

преди 12 години

значи все пак сте БКП, щом ви я връщатпък да беше я постегнал бе, другарю, нали премиер беше - ей сега вместо руина, луксозно щеше да е НЛОто. Но нищо, те бригадирите ще излъскат лятос чинията.

85

Анонимен

преди 12 години

vse edno do predi dve godini ne be6e toi na vlast

84

Бойчо

преди 12 години

Много болни глави има тук, жалко, пишете си побърканите неща, дано ви олекне!

83

Помнещ

преди 12 години

Народе мисли.Ето тоя наглия яхва протестите и се прави на загрижен за народа . Само и само да се докопат с Доганя пак до властта.Защо не си припомнихте как действа неговия министър на вътрешните работи Миков , преди 3 години когато имаше протести пред народното събрание.Полицаите не се държаха като сега , като бавачки , а бяха вкарали доста хора в Пирогов със счупени глави и посинени от палките.Който е позабравил да погледне във В бокса има кличпета .

82

въпрос

преди 12 години

Какво са му върнали на тоя украински *** бе?Я да го върнат в родината му - там да се перчи и словоблудства.Ама украинците не са балъци като българите и ще го гръмнат от раз.....

81

БГ

преди 12 години

"Възраждането на паметника било стъпка към възраждането на България "ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ПАМЕТНИКА Е СТЪПКА КЪМ ИЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!Нека изчистят парламента НС от ченгета и червена комунистическа мафия и да ходят да се събират на Бузлуджа. Ама най-добре като се е събрал там целия елит да направят една бомбичка и ги вдигнат във въздуха заедно с чинията.

80

хахаха

преди 12 години

Абе демократчета,мишоци-къде бяхте преди 10......*** или синове на *** и активни борчета-я се скрйте!!!

79

Педро и девиците

преди 12 години

*** нещастен. Докога държавата ще ви слугува на вас бе, спаруженикомуняги. Крадете като за световно и все ви е малко. Ограбихте земята на хората,нанесохте се в къщите им, задигнахте апартаментите им, унищожихте собствеността им.Съсипахте всичко и освен ПАНЕЛКИ, КРЕМИКОВЦИ, ЧЕРВЕНА МОГИЛА / край Перник/ и РАЗОРАНИ ПЪТИЩА нищо друго не направихте. Айде, баста!

78

Бойчо

преди 12 години

Анонимен герберю, ти си болен! Ето как звучат твоите думи насочени към теб: Нагли гербери с гладко избръснати дупета - това са Герб с нежния им вожд Б.Б.и....... Харесва ли ти герберю този тип говорене? Към 74. Дали съм умен или обратното не е мн.важно, но горните думи са си твои герберю!