30

....................

преди 12 години

ne znam za vas, no az niama da chakam darjavata da se namesi.....dostatachno sluchai stanaha, dostatachno mladi bulgari gi pogubiha po sashtia nachin, nastana vreme razdelno. Edno vreme dedite ni sa kazvali che dobria turchin e murtvia turchin......neka sega az da go kaja taka - dobria *** za men shte bade murtvia!!! Tova momche na 19 i tova na 17 - ta za tiah jivota tepurva e zapochval, kakvo sa vidiali te ot nego........a za drugite osakateni i ubiti.....ot edna sgan , koiato jivee ot

29

Анонимен

преди 12 години

ела да ми я резнеш ако искаш, но гледай да не виснеш на някой стълб на централно място

28

онбашията

преди 12 години

много ще се радвам ако поне малко хора приемат една простичка истина - не сме в малайзия, нито в китай, за добро или лошо. ако искате справедливост, вие трябва да си нацапате ръчичките с кръв, НЯМА начин държавата да свърши това вместо вас, и всички тия *** апели, протести, обвинения към съда, мвр, премиера, цветанов , са жалки и импотентни. какво искате да го осъдят на смърт? слезте на земята, оня норвежец изби 80 души, и повече от 20 години няма да му дадат.

27

tankist

преди 12 години

Защо умишленно и неистово се правтя опити да се скрия факта че лицето Кирил Рашков е член на партия Герб приет в редиците лично от Бойко Борисов. ? Кога Бойко Борисов ще си признае за истинските отношения с Рашков. Кога ще вземе някаква адекватна позиция и ще потърси сметка на виновните. Къде е държавата в момента. Къде са институциите . Дните на Герб са прброени. Герб са партия на ***.

26

П

преди 12 години

Е това нормално ли е? Тези *** да колят и убиват нашите съграждани, а държавата да ги защитава тях? *** ще ни викат! Това да се защитаваш в собствената си държава не е расизъм, а борба за оцеляване. Още в миналото е имало борби и конфликти и натрапниците са били изгонвани и пропъждани от земите на мирните местни жители! Защо сега желанието ни да живеем спокойно без страх от убийства и тормоз от страна на тези нашественици (дошли от Бангладеш в земите ни) се нарича расизъм???

25

от възмотен

преди 12 години

ТОВА Е ЕДИН *** РОД ДА МЪЛТРАТИРА И УБИВА БЪЛГАРИТЕ И НИКОЙ ДА НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ОТ УПРАВНИЦИТЕ ТРЯБВАШЕ НАРОДА ДА СЕ РАЗБУНТУВА И ЧАК ТОГАВА СЛЕД 2 ДЕНА ДА СЕ НАМЕСЯТ КАТО НИВИННИТЕ ЗАПЛАЩАТ С АРЕСТ, ЧЕ СИ ТЪРСИ ПРАВАТА ОТ НАШАТА МАФИЮТСКА ДЪРЖАВА И ОСЪДЕНИ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА А *** РОД РАШКОВ ПОД ОХРАНА ИЗВЕДЕН И СКРИТ ДОКАТО НЕГОВИЯТ РОД ТРЯБВАШЕ ДА БЪДИ В АРЕСТА И СЪДЕНИ ЗА УБИЙСТВО И ТОРМОЗ НАД БЪЛГАРИТЕ ТОВА Е УЖАСНО

24

!!!!

преди 12 години

Защо поръчителите на това убийство, са на свобода. Защо само извършителя е задържан при положение, че тия *** долни за заплашвали цялото семейство в същия ден. Защо тоя мръсен *** със сабята и братята му не дойдат довечера до София да види тогава как ще му изрежем всички части на тялото една по една!!!!!! А ако е толкова голям мъж защо не излезе някой път сам, а се крие зад стадото си маймуни. Въобще някой виждал ли е сам *** да ходи някъде и да се прави на мъж ????

23

до 11

преди 12 години

да ти резнат зелката и малкия морков и на тебе, помако нещастен, *** гнусен, българин ли си ти, бе, ***, всичките *** станаха Царе,и ти си от тях, *** гнусен, дано имаш сестра и утре някой *** като йнавири краченцата друга песен ще хлопаш, нещастникооооооооооо!!!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 12 години

за 11 : а *** правят в auschwitz

21

много трудно

преди 12 години

става всичко....Трябва да пуснат оръжието свободно... или поне по 1-2 камиона в по-големите градове да се намерят.... Така си е мъка...

20

Анонимен

преди 12 години

До 11 : ей ***, внимавай с изказванията *** долна, да не станеш ***

19

Анонимен

преди 12 години

"Попитан дали очаква възмездие и справедливост, Христов каза, че очаква намеса на органите на реда."ами действат затвориха българите които не искат да ги гонят десет коли с *** с брадви!

18

Дядо 130

преди 12 години

Народа взе да се събужда ако продължаваме така Европа ще си промени мнението в по добра насока за нас

17

онбашията

преди 12 години

и всички тия апели държавата да накаже виновните са супер жалки и импотентни, колко ще им даде държавата 20 години? не знам, аз не бих се съгласил живота на детето ми да струва 20 години. и всички тия протести само наливат вода в мелницата на толерастията и импотентността, понеже са по същество апел към държавата. точно като слабаците в училище дето като ги бият отиват да кажат на учителката вместо да отвърнат на насилието.

16

Мен

преди 12 години

Номер 11 е *** !

15

Салахадин

преди 12 години

Я тия БХК що не се самосезират:Къщите ,които са подпалени са незаконни.Следователно арестуваните са им нарушени правата.Как арестуваш някой ,който пали нещо ,което го няма на документ.Как полицейския произвол стигна до тука?Айде бе продажна организация защитете българите.Или сте тука само да има раздор м-у нас и *** и турците а?Вън БХК от БЪлгария.Всички арестувани от Катуница със колективен иск срещу милиционерите в Страсбург???!!

14

трол

преди 12 години

*** биха полицаи...защо не ги арестуваха...ако българин удари полицай,жална му майка..а ***..нищо

13

?!

преди 12 години

Значи протестиращите българи са вече арестувани и глобени, а *** псували, газили, заплашвали и обиждали това семейство, убили детето им са на свобода.

12

мим

преди 12 години

КЪДЕ СА Б.БОРИСОВ И Ц. ЦВЕТАНОВ.КОЙ ПАЗИ НАШАТА ПОЛИЦИЯ КОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ?

11

Анонимен

преди 12 години

"Вуйчото на сгазения Ангел: Рашков ни заплаши преди убийството! "Абе "вуйчото" ,е що като на този *** Ачо са му казали че ще му резнат зелката пак е настоявал да се прави на бабаит??Ами каквото търсил ТОВА И НАМЕРИЛ!