305

Анонимен

преди 13 години

Не знам кво се плючат тук послушковците на Кутев, като до сега на всякакви видове избори ГЕРБ СМАЗА червено-синьо-турско-царските ***! Все се пънат и все нае#ни си ходят след избори. Готвите ли конгреса, другари? Анализирате ли грешките?

304

Гюро Михайлов

преди 13 години

Ходи при Венетка Райкова- там са ти избирателите!

303

310

преди 13 години

Що Плевньо освен *** не съм видял да не е кариерист или да отстоява собствена позиция пред Тиквуна. Колкото и да ти е болно Кунева е прочела доста повече от Тиквата. А предвид обстоятелството, че цялата човешка история няма просперираща държава управлявана от неграмотен ***, Кунева е за предпочитане :).

302

mind twist

преди 13 години

Кунева: "Победих системата!" - демек този път е разбрала как и кога трябва да се подадат документи до ЦИК. Браво на мадам "Йес". А защо я наричат така, търсете в интернет. Обикновено хората със собствено мнение го отстояват, докато кънева е бясна кариеристка и със всичко се съгласява само и само да дърпа напред, за сметка на всичко.

301

до 307

преди 13 години

"общувам" със жена ти

300

Анонимен

преди 13 години

305 е за тоя дето си вратка мозъка - 302

299

300

преди 13 години

А ти откъде знаеш, селски ? Или звездите ти го говорят :)

298

TEJAK

преди 13 години

taq kato goceto priema glasove ot dogan i sled tova 6te mu qde rqzanata pi-ka pak i nebila s nikoi tralala otkade togava 6 milona za kandidatura posle 6te vra6ta glasove na dps i bsp MASTIQ

297

Анонимен

преди 13 години

ми не, просто това е интервю на днес.бг, *** ти нали си си простичък требе да ти се обяснява.за теб знам - за плувналиев ще си пуснеш гласчето - личи ти по интелекта!!!

296

Анонимен

преди 13 години

Един умален модел на държавата преди време показа, че ако си изберем таз "високорангова" особа, фалита и разпадането на държавата ни е сигурен. Кунева няма поглед накъде да се върви и е прекалено *** за да направи и изгради каквото и да било. Само с "Искам!" не става! С празнодумство и демагогия също! Всъшност не съзирам екипа и, ако въобще има свестни и отговорни хора които я подкрепят.

295

Аре стига !

преди 13 години

По-добре Кунева, отколкото Калфата или Плевнята. За нея има подозрения, че е ***, а за тези двамата е сигурно !

294

mind twist

преди 13 години

Яки задкулисни вруъзки има кунева, за да може още да стой начело на сайта, като най-важната новина. И дори не е белязана с маркера "избори 2011". Това само мо же да говори, колко зависими са медиите и колко лесно услужливо публикуват статии, уж че са интервю.

293

до 300

преди 13 години

ми пък що не я чуеш един път какво говори... или ти само по външен вид си ги избираш?

292

Анонимен

преди 13 години

тая е много по проста отколкото изглежда

291

ха-ха-ха

преди 13 години

Ето това ви чака и с всичко останало, ако Тиквуна не бъде изритан веднага от властта :)))Международното издание на авторитетното френско списание l'Express публикува тази седмица окончателния вариант на разследването на Александър Леви за "Лукойл". След като през август в "Биволъ" излезе работен вариант на текста, в който се посочваше наличието на безконтролен руски анклав в Европа (пристанището "Росенец"), българските власти взеха решение да премахнат оттам и последния пост на властта - митническия пункт. В момента Росенец е де факто българска територия, окупирана от руснаци, охранявана от руски гардове от "Лукома" и български от "Ипон", която не се контролира нито от Гранична полиция, нито от която и да било власт.

290

Анонимен

преди 13 години

Плевнелиев ,или Калфин ДПС решава който ги купи той ще е Президента!!!

289

Анонимен

преди 13 години

не е изключено хората да кажат "НЕ" на простащината.

288

Очакване

преди 13 години

Всички останали и Доган против ГЕРБ. Да го направим на 23 октомври, защо да губим още седем дни до балотаж ? Така ще потръгне някак си живота.

287

ДО283

преди 13 години

КОМЕНТАР 289 СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЕБ а не за 273

286

хахаха

преди 13 години

Червен сайт---абе момченца,вие виждали ли сте червено....или може би ,когато сте се раздали....!!!