350

Анонимен

преди 12 години

Освен 49 на сто тракийска, във вените на БЪЛГАРИТЕ течала по 15 процента славянска, 15 процента елинска кръв, 11 на сто от гените ни идвали от античните македонци и 8 процента - от финикийците. Нищожните два процента се падат на други групи между които и турска.В генетичния профил на ГЪРЦИТЕ имало едва 5 на сто от кръвта на Александър Велики. Елинският дял в нея бил 35 на сто, славянският 20 и финикийският - по 20 процента. По 5 на сто имало тевтонска и илирийска кръв, твърдят швейцарските генетици. В същото време кръвта на днешните ГЕРМАНЦИ, заради чиято чистота загинаха милиони през Втората световна война, е смес от 45 на сто келтски гени, 25 тевтонски, 20 на сто славянски и 10 на сто еврейски.Най-славянският народ са РУСНАЦИТЕ.Траки = прабългари?За нас изконното население на българските земи са траки и в този смисъл ги приемаме за прабългари, вие като народ сте 49 на сто траки. Това заяви вчера за Труд от Цюрих новата директорка на Игенеа Аманда Фелбер на въпрос: Защо праотците ни не са споменати в изследването на нашите корени.ИЗВОД - българите са повече траки, отколкото гърците елини, германците германци, и така нататък. От друга страна сме по-малко славяни отколкото са славяни гърците или германците.Всички проценти и данни свързани с ДНК-произхода на европейските народи са точни цитати на официалните резултати от общоевропейското генетично изследване "ВАДЕНЕ НА КОРЕН". Проведено е от водещият световен Институт за генетични изследвания "ИГЕНЕА" в Цюрих, Швейцария и оповестено в над 500 научни труда и техните публикации във водещите международни научни списания.

349

dragunov7.62

преди 12 години

Ако се създаде такава държава и всички *** от Европа бъдат натирени там , то в Румъния няма да остане никой:)))))

348

bg

преди 12 години

Toi ne e nacionalist,toi e gubre.Vse edno cionistkite maimuni da iskat nezavisima palestinska durjava i germanskite nacisti da iskat nezavisima evreiska durjava sus stolica Munchen ili Berlin.

347

ИЦО2

преди 12 години

ОТВОРЕТЕ БУХЕНВАЛ

346

Антимангал

преди 12 години

Ще го търсите чичкото с мустачките!Колко пъти да ви повтарям!!!

345

Анонимен

преди 12 години

ООН да постави условие на Палестина - ще ви признаем за суверенна страна, ако вземете ***. Приличат си - ще си паснат.

344

блек

преди 12 години

dori i da ne gi saberat v edna darjava tuk moje i triabva da se napravi ne6to.tova cignite sa ujasna napast ,ama kato se zamislia i az iskam da stana romka niama da imam zadaljenia,a samo prava, niama da xodia na rabota no 6te polu4avam pari niama da pla6tam smetki i danaci no nikoi niama da me tarsi ..ikvo li o6te ne .kak moje tolkova godini vsi4ki da tarpim i da mal4im i da si pi6em tuka niakakvi ne6ta/vklu4itelno i az /i ni6to da ne pravim

343

Анонимен

преди 12 години

she provokira TOLERASTITE ILI NA CHIST Balgarski pe........e

342

до мм 326

преди 12 години

Има едно изследване на американски учени от началото на 20 век на всички нароки, които имат заселници в САЩ. За българите се казва, че НЕ СА славяни, но са взели "под наем" славянският език. Между другото се пояснява, че "славянска раса" не съществува. Точно така е наречена - славянска раса. Пояснава се, че има два вида българи - кръглоглави и дългоглави, съответно в източната и западната част на страната. Едните потомци на българите, другите на завареното наделение. Но от факта, че българите не са славяни, става ясно, че "завареното" население не е било славянско.Доколко е истина всичко това, не знам. Но така пише.

341

Онзи

преди 12 години

Друг вариант на тази тема е създаването у всяка страна, където има ***, на гета или отделни държавици в държавите, защото аз например не съм съгласен да създавам тук *** държава, в която други ще си пращат ***! Може би словакът е съгласен, ако е така, още сега да си ги взема всичките, ама се съмнявам! То иначе всеки дав акъли, дето ще са на чужд гръб, дайте да дадете...скапан тъпоумен фашист!

340

Онзи

преди 12 години

Проблемът си остава, дори да приемем, че се създаде *** дърбава, защото по кой начин ще накараш всичките *** да се преместят там?! Те не са родени там, значи ли това, че насилствено ще бъдат пределвани в нея?! Ако е така, то не е ли все едно къде ще ги експулсираш?! Дали пък да не се приложи наново "окончателно решение" на *** въпрос?! После може да стане същото и със славяните, защото не са европейци, например! После и с евреите, и с арменците, и с арабите, и с турците, а ?!

339

Романтик

преди 12 години

Идеята е чудесна. С едно допълнение само - трябва да се съберат всички *** от европа, азия и африка в тази държава, да се огради / държавата / с бодлива тел, минни полета, картечни кули с автоматично насочвани картечници и да им се хвърля храна от самолети - един контейнер с храна, един контейнер с бомби - на кой както му се падне. После да дойдат стелтовете с *** и от единият край на държавата до другия да бъде изпепелено всичко. Ето така ще се реши окончателно проблема с ***.

338

Анонимен

преди 12 години

Щом направиха на еврейте , да направим и на ***.

337

киро

преди 12 години

Долни Гнусни ***, никой не ви иска стига се множете като ***. ***, вие сте като вирус!!!!!

336

Анонимен

преди 12 години

Интересно ми е кой ще работи в *** държава , че да има за крадене и за помощи ?

335

браво

преди 12 години

Ако това се случи значи има ГОСПОД и той се казва Ян Слота.

334

sofeto

преди 12 години

Тоя словака говори глупости...... *** са като рибата в водата "дом нямат"!!!

333

киро

преди 12 години

човек със сини очи не значи славянин -ама *** сте де!има си генофондове и там си даваш няколкостони евра и ти правят пълна характеристика на тебе или детето ...хаххахха просто генотипа се омешва -има власи със сини очи и руси ама така е то като сме ГЛОБАЛНИ а..нални.ако ядеш боб с наденица преобладава боба е не наденица и затова се пише първото най-много преобладаващото:)_))

332

Анонимен

преди 12 години

ДО 330:МИ ИСЛЯМА ГО ТИКАТ ТУРЦИТЕ...... А КОЛКОТО ДО ОСТАНАЛИТЕ БАЛКАНСКИ ДЪРЖАВИ ПОВЕЧЕ Е НАЦИОНАЛНАТА КАУЗА ПРИ ТЯХ ОТКОЛКОТО РЕЛИГИОЗНАТА ВИЖДАТЕ ЧЕ ВСИЧКИ БАЛКАНСКИ СТРАНИ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ ДА ОБЕДИНЯВАТ ИЗОБЩО ХАРАКТЕРНАТА ЧЕРТА НА БАЛКАНИТЕ Е МАГАЛОМАНИЯТА ТВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА!!

331

Анонимен

преди 12 години

И къде ще бъде тази държава? Да не би да са избрали територията на България? Като гледам как се размножават *** в България, в близките години белите ще сме малцинство. Същото важи и за Европа, но в по-дългосрочен план. Ако не се ограничи раждаемостта на *** до 2 деца на жена, след 30-40 години Европа ще бъде ***-арабска и *** територия.