66

Ird $ DGD

преди 12 години

ГЕРБ заслужава доверие.Защо?Защитава основните права на гражданите.Защо ще запитате Вие ?Много просто - спазва Конституцията !Между другото, това не е малко.Това е проверено, защото е тествано от "'IrD' $ 'DGD'" за периода 01.08.2011г. до 12.09.2011г.Цел на теста-Спазва ли се основното право - "свобода на словото".Обхват на теста: dir.bg, dnes.bg и trud.bg.Доказателство за истинност на теста - коментарите на "'IrD' $ 'DGD'" за горепосоченият период.Резултат - положителен.Коментар - за сега.Извод от теста - ГЕРБ заслужава доверие. обявяване на резултатите от 13.09.2011г. до 16,09.2011г. в местата на обхват на теста.

65

Келепирджиев

преди 12 години

Подозирах, че Цветанов е много ***, но след като оповести на всеослушание, че Плевнята е бил рекетиран и по този начин го натопи в помията и го накара да се обяснява като малолетна развратница пред родители моралисти, че все още е девствена, разбрах, че Цуци не е много ***, той е баснословно и безбрежно и безпрецедентно ***.

64

шщд

преди 12 години

А такааа! Антончо Кутев е бил тогава общински съветник. Може да знае и повече по въпроса. Може дори да е държал и парички...

63

Анонимен

преди 12 години

*** не мой ги разбра тия дето защитават герб.Цецо си *** кандидата пък те винят червените.Интересно ако ББ или ЦЦ вземат та пребият свой симпатизант той дали ще се оплаче от Станишката.

62

Анонимен

преди 12 години

Ха хаМного виете и без да се споменава тоя Кутев, а какво ставало като е в статията, която коментирате.

61

да ги съжалим

преди 12 години

двама обратни държат книгата на трети обратен.мухахаха

60

Кутев

преди 12 години

Лелеее ,как ще се натряскам тая вечер! Къф е тоя Плевненлиев-В Германия ходил! Богат бил! Профисионалист бил! Аз трябва да крада - ТУК и СЕГА! Щото на запад не се К(у)оТирам! А в Русия има по-силни мошеници от мен! Насам народе! Важното е да мажем здраво с фекалии. Мисля ,че и на Сергей му харесва! Благодаря ти другарю!

59

Крачун

преди 12 години

Плевнята не става за президент, а Маргарита Попова не става за нищо. Тя като министър на правосъдието не направи реформи в съдебната система, сега най- нагло заявява, че като вицепрезидент ще промени коренно тази най- корумпирана прослойка на нашето общество- магистратите. Прах, мъгла и вонящ дим. Нищо няма да направим с тази ***, която само говори.

58

БСП

преди 12 години

Хайде на трамвая ,народееее!!! Още 100 години да ви клатим! И като спечелим ,всички да се явите на русофилския сЪбор!!!

57

До 56

преди 12 години

Да скъпи чавдарчета (такава ви възрастта) от ГЕРБ,прасета сте.Не трябва да плюеш мама.

56

HB

преди 12 години

rezili

55

СЕР -ГЕЯ

преди 12 години

Ох, Тони! Как искам да чувам гласа ти зад потния ми гръб,докато ми четеш : Аз Бойко! Жената ще я пратя някъде с малката.Далеч от нас!

54

Кутев

преди 12 години

Другари! Прасета сме!

53

разстрел

преди 12 години

Слвчо Плешивеца няма скоро ше го гърмят, ама нормално, такива *** като него рано или късно стават хроника на Ани Салич в централната емисия! Амин!

52

До 45

преди 12 години

Ай стига бе.Питай Бойко как става(беше главсек).Хората ползват СРС,бележат пари и др.Аман от невинни гербери.

51

българин

преди 12 години

Анонимен,за разлика от вас,чиито мозъци са като компютър ,когато нещо трябва да се открадне,преватизира или трябва някой да се натопи,окипази,да се изфабрикуват куфари флашки и красавици патрашки!

50

Анонимен

преди 12 години

абе що говорите глупости ?кой досега е уведомявал за искан подкуп и кого са хванали ??дори да уведоми и какво следва...онези ще кажат "НЕ Е ВЯРНО" и пак той ще излезе виновен, че може и да го подведат под отговорност дето ги злепоставя

49

до 48

преди 12 години

Мартин Димитров не е червен...Може да е бил пионер,но това беше повсеместно!

48

Анонимен

преди 12 години

ГОСПОДИН КУТЕВ ,ДОРИ И ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА БЕШЕ ВЗЕЛ ТОГАВА ПОДКУПА ,ДНЕ СПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ,СПРЕТЕ С ПОМИЯТА ЧЕ НИ ДРАЗНИТЕ ВЕЧЕ

47

До 37

преди 12 години

А би ли казал кои не са червени.Това че са лепнали по една евтина боя отгоре не ги прави по различни.Всички политици са червени и пребоядисани черввени.И колкото и да виете и да се кълнете,че не е така,това не променя истината.