139

до 159

преди 12 години

уфлянкваш - офлянкваш !!!

138

Ха-ха

преди 12 години

Много го е яд Ц. Цветонов, че той не е кандидата за президент. Толкова, че е готов дори собствените си хора да накисне. Явно борбата за любовта на ББорисов е голяма! Ще им гледаме още малко сеирите.

137

до 156

преди 12 години

Доказателството е,че приятелчетата на Герб ме баннаха!

136

до 151

преди 12 години

Верно си си КукуПипи, темата е по-обширна от 500 символа!! Както казах греховете на тройната коалиция са ГОЛЕМИ и са много по-сложни от някакви си еврофондове, но за такива като теб, без лични чувства, това е нещо неразбираемо. И щом като ти не си късопаметен би трябвало да си наясно, че благодарение на Меглена Плугчиева възстановиха плащанията от еврофондовете.За протокола, не съм комунист и по тази причина не мога да харесвам политиката на ГЕРБ!!!

135

paparak

преди 12 години

153, изкарай ги ти, уважаеми. Хайде, какво се уфлянкваш....:)

134

Грандоман

преди 12 години

Чудно ми е на какво се надява Г.Кадиев? Да спечели и стане кмет на София? Абсурд! Невъзможно! Е, и защо ли се кандидатира тогава? От глупост, грандомания? От що бе, "образован" безделник? Да си беше гледал, на спокойствие, празниците.

133

До МИСЛЕЩИЯ

преди 12 години

Мислиш с това, което се намира по средата на задните ти полукълба на краката ти!

132

До 150

преди 12 години

Доказателства, драги, до....ка....за...тел....ства!!! Къде са????? Само бля-бля-бля чух досега!:)Ако така наречената "опозиция" има някакви доказателства, нека сезира прокуратурата, нали глав.прокурора е ваш, Гоцев кадър, а съдиите са назначавани от ваште червени кхмери. Ще ви обърнат внимание, ако им дадете не долнопробни флашки, а ДОКАЗАТЕЛСТВА!;)))

131

Анонимен

преди 12 години

Тъйкато Кадиев е прав Герберите почнаха със старата максима ти па си много убав. Действащи общински съветници са искали пари от Плевналиев той е казал на Герберите и тези хора пак са избрани за съветници от ГЕРБ тоест искания подкуп е бил за ГЕРБ а не за некакви съветници. Истината е че корупцията е обхванала Софийска голяма община и Фандъкова е кукла на конци такъв рекет какъвто е по времето на Бойко като кмет и сега пък и при Фандъкова даже и при Софиянски го немаше, аз съм строител и нещата

130

ново 25

преди 12 години

Къде е логиката?Нали са от една партия и оня оглавява предизборен щаб?

129

до 149

преди 12 години

Папарак, я изкарай имотните декларации на Борисов, Цветанов, Плевнелиев, Фидосова и т.н., ако искаш и на половината депутати от ГЕРБ, ум ще ти зайде!!!! Само да ти подскажа, че половината депутати са отрочета на комунистите от вторият ешалон на БКП, "честно" забогатяли през 20 годишния демократичен преход на България.

128

До 147

преди 12 години

Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин А-95 юни 2009-та 1.82 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите увеличение с 40 процента, Услугите увеличение между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Фискален резерв - 3 млрд смъкнат надолуАЕЦ БЕЛЕНЕ - оскъпена с 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн оскъпена нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Най-голяма безработица от 20 години насам.Още по-голямо увеличение на имиграцията на Българи в чужбина.Данък "колиба" вместо данък "лукс"

127

КукуПипи

преди 12 години

148, ти болен ли си?!?!?!?!Или късопаметен......Точно заради КРАЖБИ и ОТКЛОНЯВАНЕ на евросредства по ОП на България й бяха резнати субсидиите от ЕС, и то ТОЧНО по вина натр. коалиция - на СерГей Сатанишев.

126

paparak

преди 12 години

Семейството на кандидатът за кмет на БСП Георги Кадиев води изключително богат начин на живот. Kъщата, в която живеят семейство Кадиеви се намира в тузарско предградие в столицата, в близост до Американския колеж. Въпреки, че къщата се намира на безличната улица 23-та, жилището съвсем не е по джоба на всеки. Къщата обаче няма издаден нотариален акт..... Справка в данъчния регистър сочи, че бившият заместник-финансов министър притежава и просторен апартамент от 232 кв.м. и лозя в град Шабла. Главна роля в бюджета на семейството на кандидат-кметът Кадиев обаче има съпругата му, която само за изминалата година е декларирала спестявания в размер на 250 000 лева. Според декларацията й, парите били спестени от заплати и дивидентиСоня Кадиева има бизнес с електроенергия. Въпреки, че няма нужната квалификация, съпругата на кандидат-кметът получава лиценз за 10 години, който й разрешава да купува ток от АЕЦКозлодуй, Марица Изток 2 и ТЕЦРусе. ......Така Кадиева се оказва собственик на две фирми, търгуващи с ток от АЕЦ Енерджи съплай и Енерджи съплай грийн. Тя държи и 70 % от Либерна ООД заедно с Емил Костурков от Лукойл.

125

до 144

преди 12 години

Я обясни как тройната коалиция хем е ограбила милиарди от еврофондовете, след като усвояването по тяхно време клонеше към нула, как може да откраднеш нещо след като не си го получил - явно не си мислещ!!! Тройната коалиция има много грехове спрямо България, но точно в това в което ги обвиняват Бойко и сие не е точно така. Да, имаше страхотна корупция, но фондовете ги спряха заради клеветническата кампания на такива като Калинка Илиева, после щедро възнаградена с супер началнически пост!!!!!!

124

Анонимен

преди 12 години

Най-отровното наследство на неолибералните кабинети на Костов, Кобурга и Станишев беше лишаването на българската хазна от източници на пари за образование, здравеопазване, култура, спорт. Хазната трябваше да се пълни само от ДДС, акцизи, мита и нищожните преки данъци. В Европа няма друга такава държава. Никоя държава не може да разчита на издръжката си само от данъци, при това косвени.

123

Пацо

преди 12 години

Явно Цвъки "ицвъка" поредното си милиционерско номерче. Чудя се само , защо не включи и щатния снимачен екип на МВР в операцийката!?

122

Анонимен

преди 12 години

Точно така, Мирослава. Затова ще гласувам за Волен Сидеров и за П.Шопов!:)

121

Мислещ

преди 12 години

И кой го "шунтира" бе наглец? Май беше по времето на комунистеската тройна коалиция, ограбила българите с няколко милиарда неполучени пари от еврофондовете, парцелирала страната по общоизвестната формула, раздула администрацията с цел намиране на "работа" за човека? Педераските номера с постоянните ченгеджийски методи да се хвърлят в пространството накъсани факти от реалния живот, които да опетнят хората и най-подлото нещо в една кампания, но *** за лидери др не може да се очаква. Лек ден!

120

Анонимен

преди 12 години

Достатъчен е фактът, че Кадийката представлява крадливата и компрометирана с корупционната си 45+20 годишна практитка БСП/БКП...