91

Светнал

преди 12 години

Куцо,сляпо и сакато,в борба за комато,че много сладък е той,Светльо и той нададе вой.

90

Пацо Змея

преди 12 години

В България функциите на президента са силно преувеличени пред хората. Той не може да прави нищо съществено и в общи линии се спуква от ядене, обикаляне по света и "представителни".Да - може да критикува данъчната, здравната и каква да е друга политика, НО НЕ МОЖЕ НИЩО ДА ПРОМЕНИ.Има право на ОТЛАГАТЕЛНО ВЕТО - пълен СМЯХ!

89

Фенът

преди 12 години

Евала, Светльо. Обзалагам се, ще съберете повече гласове от БезВолен.

88

Лиза

преди 12 години

Е, щом е на 40 г, ще го подкрепя.Само за да увехне пу.ьовската усмивка на послушкото Плевньо.И без друго сме парламентарна република и президентът няма думата за нищо.

87

Анонимен

преди 12 години

Искам втори тур между Плевнелиев и Витков.

86

До 75

преди 12 години

А, бе, много-умна-тикво, дай един пример - ти какво "ручА" от кой президент? Кой точно президент какво точно направи за теб???Дай един единствен пример за "трезво мислене" на някой президент?!?!?!?! Или си пресен в тая държава, и нямаш спомени... Или прости пробутваш помия?

85

67

преди 12 години

то иам и едно магаре кандидат със същите шансове между другото не виждам особена разлика между както казваш "музикант-президент" и "пожарникар - министър председател" или пък "физкултурник - топ полицай" - те като могат, що да не може и един музикант ? най-малкото коефициента му за интелигентност е доста по висок от споменатите преди малко.

84

гуньо

преди 12 години

Мисля, че поне на тетамито Светльо със сигурност ще нокаутира Тиквата. А защо не и на политическия ринг.

83

unknown

преди 12 години

От бара в президенството... *** градацията. Този Светльо по-амбициозен и от Бойко.

82

Анонимен

преди 12 години

Няма алтернатива, но едва ли ще спечели - не е чалгаджия.

81

Анонимен

преди 12 години

Плевела-спящият некрасавец и Калфата-мазното петно са страшни кандидатпрезиденти-достойнни заместници на Зелката,Коня и Гоце.

80

Анонимен

преди 12 години

Абе я моля ви се! Призовавам всички да гласуваме за него, за да бъде поне смехът и пародаията в държавата пълен! Не ни остава нищо друго освен да се присмеем сами на себе си и да докажем на дебелите портфейлчета, че са също толкова нелепи колкото един "***" като Витков. Дръго не ни остана...

79

Анонимен

преди 12 години

Светльо мрази ***, затова се включва срещу Мазналиев.

78

Gio

преди 12 години

26.01.1971 год. рожденна дата на Светослав Емилов Витков

77

за Витков!

преди 12 години

Витков президент!

76

ДО 72

преди 12 години

Мойто момче ти си много по-голям наркоман и пияниц с малката разлика ,че ти явно нямаш мозък.Не говори за ора ,които не познаваш.Човека и изключително интелигентен а това ,че не си слага изкуствена усмивчица и лукав вид не го прави наркоман.Еб..и простия човек си!

75

AZ

преди 12 години

С удоволствие ще гласувам за Светльо!!! Като се видят останалите канидати, направо да ти се доповръща...Пък и ще бъдат страхотен тандем с Б.Б.

74

Анонимен

преди 12 години

Народе ***, не си разпилявай гласовете в несериозни кандидатури.Посмей се,приеми го като ***,но когато дойде време за гласуване, мисли трезво и без излишни емоции. Не очаквай някой да те оправи за еди колко си дни и не вярвай на предизборни лъжи. Мисли прагматично,а не партийно. Иначе пак ще ручаш жабетата.

73

Анонимен

преди 12 години

Нещо е забравил да си изпие ракийката наш Светльо та затова е тръгнал да се прави на клоун с напъните си да става президент

72

Лиза

преди 12 години

Не понасям просташките песни на Витков.Но предвид липсата на алтернатива за измитане на всички досегашни политически *** , ще гласувам за него.Ако изобщо е навършил изискваната възраст от 40 г.