61

До 58

преди 12 години

Наркотиците,ах,наркотиците....Нищо не ти разбрах,ама нейсе...Чини ми се че,няма да е нещо умно!

60

Анонимен

преди 12 години

До 48Иване , за твое сведение не съм бил член на никоя партия!Но очевадните неща се виждат от всички!Колкото до гънките: имам ги повече от теб.Ти си една заблудена овца която ще ходи на заколение!Живота е пред теб и някой неща ще ти станат ясни , но след много време!Поздрави!Дано се вразумиш!

59

Анонимен

преди 12 години

Иване, защо обиждаш 32. Виж заглавията в "Сега" и изказването на Томислав Дончев, че ЕС ще ограничи финансиранията за инфраструктура. Мнението, че Плевнелиев е номиниран от Борисов заради по-високия си рейтинг е на политоложката Йохана Даймел цитирана от Дойче веле.

58

rumen221

преди 12 години

Приятели,Проблема на Борисов, на Плевнелиев, а вече и на България е Дянков защото, чрез него сме изнудвани да провеждаме, явно провалилата се политика на американски "свръхлиберализъм" В съвременните общества се наложиха два пътя за развитие...:- Първия е десният - Американския или "Свръхлиберализма", в основата на който е Дивата алчност, Анархията и нулевата държава в икономиката, при която - По-силния винаги е по-прав. Той е характерен с най-зловещия си символ - кризите..., а държавата овладяна от монополите (както и при Комунизма) е крайната цел на Либерализма или това са бляновете за: Света като едно голямо село (Без, обаче, да казват в това село кой ще е кмета, попа, даскала и полицая, кой ще оре и кой ще проси)От днешната Американска финансова криза и ФАКТИЧЕСКИЯ БАНКРУТ на САЩ, ИДВАЩ НА 2-РИ АВГУСТ, вече знаем, че след комунизма и това е Път за никъде!!!- Втория път за развитие е левият - Европейския или Демокрацията. Общество, което се управлява, чрез държавни регулаций и закони, в името на мнозинството граждани, а това ще рече, не в полза на най-богатите, а напротив, те се товарят данъчно от обществото поради това, че печелят от него и се въвеждат регулации на алчността им За да отложат фалита си, дори свръхлибералите в САЩ посегнаха на Свещенната американска крава банковата си система и повишиха прогресията на данък печалба за американската олигархия...България ли??? - Ние не следваме пътя нито на Либерализъм, нито на Демокрация - От 20 години, властва ДС, чрез Мафията в различните и политико-криминални проявления, легализирани като партии и дори Корпоративния данък, пенсионните, здравните и социалните задължения да са 0%, икономиката ще продължава да загива и няма да дойде нито един честен инвеститор, защото:- Никой Нормален човек не желае да го грабят мутри с бели якички и червени наполеонки..., та дори да говорят с английски акцент, но да са завизими от ДС, чрез Тато де тути капи!

57

СНИМКА

преди 12 години

СНИМКА ЗА СПОМЕН -ЕДИН САМОХВАЛКО И ПОСЛУШКО -ЕДИН ***,***, ГЛУПАВ ШОП ЕДНА КАЛИНКА ,ГОТОВА ДА ЛИТНЕ НА МАЙНАТА СИ

56

Анонимен

преди 12 години

какво казал СТАНИШЕВ?късно е вече.ДАВАЙ САМО НАПРЕД ГОСПОДИН ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЛИЧНОСТА НЕ ЗА ПАРТИЯ ГЕРБ.ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ.

55

Неросен Плевнялийчет

преди 12 години

незаконно ти е другарю,пък и откъде милиончета,на всичкото отгоре те изтъпанват и сам се изтъпанваш начело на супермизерната България и много последния български човек в Европа?!"ама вий вижте другите къщи,съседите,те са на 4 етажа,тях питайте,па мойта е само на 1,5 етажа!"хахахИстината е-че независимо от боята и кожуха- това са всъщност ***-от 9.1944г. до днес!Който иска да празнува тоя факт и тая кръгла дата доказваща че БГ народа е кръгло диване-да го прави-всъщност чества лудостта му!

54

rumen221

преди 12 години

До 40 - Анонимен,Ако имаш някякви свои мисли в главата и ако знаеш какво е това файл, запиши си мислите на файл и с "копи-пейст" ги публикувай - ще излязяв и да са по-дълти от 500 символа.

53

leonsio

преди 12 години

Тия вече ми действат диуретично!

52

JD

преди 12 години

GJGMDKDM

51

В.Бозаджи

преди 12 години

Някой еб-ва ли я БСП ? да всички и даже самите те се ,,,,,,,за това че тяхните изказвания са без значение !

50

NIE OT BSP

преди 12 години

I NIE PLIASKAHME KATO PIAN PETEL NA BUNI6TE---PLIAS PLIAS PEDALITE

49

ДО34

преди 12 години

Вземи спри тревата поне до обяд!

48

Кутев

преди 12 години

Търсим нови интернет-агитатори.Изискванията са:да са злобни,лицемерни,да са готови за 20 лева на ден да продадат род и родина,да носят снимка на вожда Станишев в горния ляв джоб на ризата си-до сърцето,да са глупави,за да се впишат в модела на нашите избиратели...Кандидатурите да се изпращат на Позитано 20..

47

Анонимен

преди 12 години

Кво рекъл Станишев ли??? Че кой му пука, педераска му работа...

46

Анонимен

преди 12 години

"Комунисти застанаха в един строй и това е строят срещу нашия министър. Да изпратим с достойнство най-успешния и рейтингов министър. Моля, аплодирайте решението за г-н Плевнелиев", призова мнозинството Снежана Дукова. Дукова, всички се редят в един строй! Рейтингов да, ама успешен!? Това да не е телевизия да си мерим рейтингите. Да не чакате приход от реклами? А, конгресче нещо няма ли да има? Преизпълнен план за петилетката за две години? Ти го плюваш, а то мисли, че дъжд вали!!!

45

Иван

преди 12 години

32 ти май си отличника на БСП - с най висок хонорар за деня.Браво - сигурен съм обаче че това което си написал не е измислено от теб - началниците са ти го написали.Нямаш толкова гънки само заради факта че за пари се излагаш така.

44

ГЕРБер

преди 12 години

Всяка отрязана лента от Бойко Борисов - ГЕРБерски шут за БСП!;)

43

SerGAY Stanishev

преди 12 години

Congratulations,mr. president!

42

изперкал Съсел

преди 12 години

"Вярно е, че предизборната кампания на г-н Плевнелиев върви от две години. Започна да ми прилича на датския писател Ханс Кристиан Андерсен, защото разказва много приказки и върши малко дела", коментира лидерът на БСП.""В областта на водната политика, устройството на териториите, геозащитата и кадастралната политика, децентрализацията Росен Плевнелиев не е постигнал резултати, посочи Станишев.""Затова лидерът на БСП обяви, че ще гласува против оставката на регионалния министър. И от ДПС потвърдиха, че не приемат оставката му."АБЕ, ДРУГАРИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ. ТОЯ ВАШИЯТ, ГЛАВНИЯТ ВИ ВОЖД - СЕРЖ ДИЗАЙНЕРА СЪВСЕМ СЕ Е СМАХНАЛ И ГО ГОНИ ШИЗОФРЕНИЯТА. ХЕМ ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ, АМА ХЕМ НЕ МУ ИСКА ОСТАВКАТА. ПЪЛНА ЛУДНИЦА!