191

за Марио

преди 12 години

Вземи се ограмоти докато си хапваш, защото не става само с ядене, трябва и акъл!

190

KU4E

преди 12 години

Много глупави тези мъже!

189

Калашник

преди 12 години

Само тепане на такива келемета.

188

до 222

преди 12 години

абе Ник Щайн, къде видя 16 годишен, земи прочети статията, па после пускай коментари

187

Анонимен

преди 12 години

Какви са тези въоръжени студенти?!

186

do anonimen

преди 12 години

Днес се събуждам за работа и излизам и това нещо го видях с очите си. Проверих за пулс момчето, което беше простреляно в тялото и то имаше такъв!!! и даваше признаци, че е жив. Другият дори не предположих, че може да е още жив, защото лежеше безжизнено с огромна локва кръв около главата. Това се случи точно в 8:05. Обадих се на бърза помощ, които пристигнаха в 8:30-5!!! Преди това пристигнаха полицаите и ако искате ми вярвайте, първия полицай, който се доближи загуби цвят и извика, че момчето се

185

Ник Щайн

преди 12 години

Поредна слабост от към управата и законодателната власт в тая 'проста' държава.Как може човек на 16 години да има боен пистолет без разрешение. Такова нещо в Германия нема.

184

Анонимен

преди 12 години

златна п...а ли е имала,че ще се трепят за нея?

183

Анонимен

преди 12 години

супер тъпо, на 20 години бая жени е можел да види още, той решил да се прави на мъж, ей му сега

182

не така

преди 12 години

абе хора, държава ли сме. к`во става тука. днес е *** черния ден от сутринта. начи` станахме за смех на целия свят с щуротии и безумие.

181

абе 215

преди 12 години

ти сам си отговаряш, за да си е имала работа с такъв мислиш ли , че е читава?

180

Hetfield

преди 12 години

Не разбирам само едно - че много жени са *** е ясно. Но как нападате момичето без да знаете какво е станало? Като му гледам на този "тунингованата" Лада и ми става ясно, че става дума за голям селски комплексар. Не ме рабирайте погрешно - не защитавам момичето... Просто не обичам да обвинявам без да знам истината. Но пък каквото и да се е случило... нямаш право да убиваш. Дано оживее, както казах и в предния си пост, за да види какво е доживот булка!

179

дърт Казанова

преди 12 години

И всичко това заради едно парче напикано месо, наречено - ***? Ревноста е много опасна шизофрения. Един съвет - когато яко си залитнал по някоя пръдла - прдстави си как е седнала на тоалетната чиния и дриска...значи не е богиня...!

178

Анонимен

преди 12 години

Ама разбира се супер си Марио, хапни си 1,2 и 3 иаз това ще направя само, че за мен ще има и 4 ;-) *** на 2 без 10 кво ще кажеш а? Айде и до скоро

177

кико

преди 12 години

абе щом жена е замесена, ясно. ама и тия двамата "луди петли" що им трябваше това. да се бяха посбили както си му е реда. то пък ние сме Турция или Албания. имаме претенции да сме по-цивилизовани. трябва да гледаме от скандинавците - свобода на индивида, секс и любов за всеки.

176

Анонимен

преди 12 години

добре че не е пострадал невинен заради тия келемета

175

инспектор Дюдю

преди 12 години

ВЪЗНИЖНИТЕ ПРИЧИНИ СА МНОГО В ТАКЪВ СЛУЧАЙ:1) МОМИЧЕТО МОЖЕ ДА Е БИЛО МИС 2011 ( С ДОХОДИ НАД 3000ЛВ. МЕСЕЧНО)2) МОМИЧЕТО ВЪЗМОЖНО Е ДА Е ОТ МОДЕРНИТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИЕ 'КУРВОЛЯЦИ'3) ВЪЗМОЖНО ЖУРНАЛЯТА ОТ УТРЕ.БГ ДА СА ОБЪРКАЛИ СТАТИЯТА ВМЕСТО МОМИЧЕ, СПОРА ДА СЕ Е ЗАФОРМИЛ ЗА МОМЧЕ.!4) ГЕЙ ОБЩЕСТВОТО НАПРЕДВА - ПРИЧИНИТЕ ГИ ЗНАЕТЕ - ДЪРЖАВАТА5) ЖАЛКО ЧЕ ИМА ОБИДИ В ТАКАВА НЕЛЕПА СТРЕЛБА. R.I.P.

174

Анонимен

преди 12 години

Яко НАТОКАНАТА "Лада", човек!

173

Анонимен

преди 12 години

Гледам порно и пистолет не ми трябва.

172

Toмеров

преди 12 години

Тука е замесена дрога, дилърчета се стрелят ...тоя с ладата не е отчитал парата, а другия му е бил отговорник...на всеки в София му е ясно, че се използват прикрити "жълти" таксита от дилари и сводници за разнасяне...