70

Волен Сидеров

преди 12 години

Вижте го турчина какво *** е на снимката.

69

M.У.

преди 12 години

Eй тоя ***, брат му, цялата им рода до 9то коляно, както и тоя *** Доган дето ги води, трябва да ги разстрелят на центъра на Търговище, ей така, да се види, че в тая нещастна държава не може всеки *** да си прави каквото си иска!

68

ЮЗЕИР ЮЗЕИРОВ

преди 12 години

'ЩО МЕ АРЕСТУВАТЕ, БЕ?АЗ СЪМ ИЗБИРАТЕЛ НА ПРЕЗИДЕНТА ГОЦЕ.И ОСТАНАЛИТЕ *** СМЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА ГОЦЕ!'ЩО МЕ АРЕСТУВАТЕ?

67

varg

преди 12 години

браво ве само година и то условно.Трябваше да го ликвидират направо.*** го в *** фес го ***.Дошъл в България да развява фес.Да отива в Анадола да си дава дупето за анални удовлетворения.

66

1234

преди 12 години

Тоз пък си мисли, че ще успее да провокира някого! ***!

65

KALT

преди 12 години

До SLAYER:Как е? Пиете ли яко из сарая. Поркайте си, заблуждавайте обикновенните турци, вие сте тия дето им разказвате играта и ги настройвате срещу Българите.

64

Орден Стара Планина

преди 12 години

Предлагам Юзеиров за орден Стара Планина, защото се осмели да покаже на институциите това, което много хора мислят за тях. Голям пич!

63

partizanina

преди 12 години

президента на свинете

62

Анализатор

преди 12 години

Никой сайт не си прави труда да погледне в ЦИК и да види, че започнаха да заличават регистрации на партии. До преди десет минути изгоряха Нашият град на *** и някакви земеделци ЗБОРИМ. Ще изгорят и други и то без да им дадат 3 дни да се поправят. Демокрация...

61

bozkurt

преди 12 години

АААА! Дискриминирали са му човешките права! Нашата общност е вбесена! Тази нощ ще вием по луната! А утре отиваме да лаем и хапем по улиците! Свобода за Юзеир! Али - ПРЕЗИДЕНТ! Mutluium domuz diene!

60

пулбек до 56

преди 12 години

И защо? Кой е подтискал мюсюлмани и за какво? Аз лично не съм потискал нито мюсюлмани нито ***. Доган е вреден както и Юзеирови за България. А, който мюсюлманин е потискан да обясни защо? Аз пък зная, че след перестройката на турци и *** им се осигуряват безплатно образование, привилегии, каквито на мен никойн ем и предложи. Кой и за каков и потесикан? Ако е че искат да строят на всеки ъгълр джамия, това не бива да става не заради вярата им. Мен българина ме потискати българи и мюсюлмани и не? Да не съм тръгнал да руша държавата и да правя революции? Просто зная, че в тоя свят винаги има връзкарство, винаги някой ще има интерес който е срещу теб и ще ти стори нещо гадно. Аз пък не харесвам нито ДПС нито Юзеирови. Казваш потискали са мвюсюлмани ли? Че има толкова дърводелски цехове, секат гори на поразия, станаха милионери, а ти казваш потискали ги? Лъжете, с това! И да има единици потискане от някой над някого, това не е общо правило, а индивидуални човешки взаимоотношения. На мен съседа ми е православен българин, че ми направи сума ти поразии, а ит си мислиш, че мюсюлманите са потискани? Я стига сте рушали държавата и провеждали антибългарска политика! Нап рактика от много години ние си живяхем и работихме без религиозни щуротии. Който си вярва да си е негово лично дело, ан е на обществото! А мен Доган не ме ли потиска?! Той е депутат, в парламента, взема много пари, не ходи две години на работа, а аз българина дето учех висше да стана бизнесмен-производител ме мачкат и даже не мога да стана шеф на един цех, а ти за мюсюлмани говориш? Стига сте лъгали, че има потискане на мюсюлмани! Има потискане над българите по външна поръчка и това е от известни централи по света. Щом за *** може безплатно образование, иска ми аз българина за мен да е така. Хайде водата и токащ е си плащам, но не искам тия да имат привилегии, а аз не! Нали трябва закона да е равнопоставен! Мюсюлманите са всякакви, а тия дето рушат България са врагове на нас и държавата, а Юзеирови са част от тях. Не искаме такива дори и в парламента да стъпят, а камо ли да са част от управлението. Достатъчно сме страдали от всякакви врагове по света и тук и навън и то без значение какви религии са!

59

котис

преди 12 години

тоя и другия фес дето нарече всички българи с обидата *** , тестват народа или държавата с някаква цел и се чудя имаме ли служби за сигурност..

58

Анонимен

преди 12 години

golemi snayperisti stanate

57

Анонимен

преди 12 години

Ако Юзеиров протестираше срещу олигархията или крадливите политици - народа щеше да го разбере, но той протестира срещу българщината и християнството и това ще бъде осъдено от всеки.

56

Анонимен

преди 12 години

ey glupak muhamed kakvi sa tezi glupusti deto si gipisal bolen mozak vari na le4enie ti si za psihiyatar

55

някой

преди 12 години

Дайте снайпер и на мен!

54

SLAYER

преди 12 години

Българина ще се принуди да залюби и прегърне отново Доган и неговата партия ДПС,в противен случай ще се появят такива елементи като Юзеиров които ще мобилизират мюсюлманите които са подтискани и мачкани от разни псевдо патриоти и други ***.

53

jo

преди 12 години

Дайте ми един снайпер и много патрони не издържам !!!

52

Анонимен

преди 12 години

преди това да отиде на психиатърза непристойно отношение към институции и народ-обюествено плезен труд да събира *** малко

51

?!?!?!

преди 12 години

САМО ДА ПОПИТАМ,ДА ВИ СЕ НАМИРА ВИНКЕЛ У ПЕРНИК!?!?!?