267

до "трезвения&q

преди 12 години

Пише се "трохи", не "трухи" и "***", не "буклуци".

266

фбр

преди 12 години

остайте герб какво ще правим ние закъсали сме.паднем ли ние герб ще бъде унищожен да знаете и всички други партии

265

Лукойл

преди 12 години

Не случайно според логиката на Боко , Трайков , Дянков , Костов и прочие плъхове е по-добре Белене да се строи от ХАмериканска корпорация макар и двойно ПО-СКЪПО , но само и само да не е руска ???! Е кажете ми руснаците с какво са ни длъжни , Аз ако съм на тяхно място такава майна ще тегля на България , че българите да разберат каква е цената на проституцията с евро-атлантическите ни ""партньори"".Като са седнали да изпълняват поръчки от господарите извън атлантика ...

264

Анонимен

преди 12 години

*** кресливище сънуват само сливи,защото Станишев им забранидори да поглеждат жени!

263

Предават се

преди 12 години

Един по един започнаха да клякат. Първо Таньо Ванов, след него ще са на колене Дянко Симеонов и Мутрьо Боков. Според мен Златев бива да ги уволни, за да не се търкалят повече пред него. Иначе той трябва да плаща данъците си както всички останали.Хайде Златев, махай ги, ако ти не го направиш ние ще ги забършем през октомври.

262

Роли

преди 12 години

Чета коментарите и се чудя, че още има такива, които вярват на това некадърно управление. Писна ми от фанфари, а след това да си търсим оправдания, че друг ни е виновен. А между другото, ББ скоро не е правил задгранични вояжи, където да му казват "конграчулейшънс", сякаш останалия свят започва да се дистанцира от него и да го изолира. Дано по този начин не изолират и България с малоумното си управление!

261

Лукойл

преди 12 години

И с Белене е същото , буквално подарък да ни я направят руснаците , марионетките на Сорос (ЦРУ , МОСАД , МВФ , СБ , банковата мафия) няма да позволят , защото ще наруши техните интереси от приватизираните за стотинки български ТЕЦ-ве , ВЕЦ-ве , ЗЕЛЕНИТЕ МАФИОТСКИ ЕНЕРГИИ , и тн и тн ! АМИ ВСИЧКО БЕШЕ ДА СЕ ПРЕЦАКА БЪЛГАРИНА , ТА НАЛИ ПОНЕ ОЩЕ 2 МИЛИОНА ОТ ПОПУЛАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНАТ

260

Вигенин

преди 12 години

*** от яд реват-Борисов пак ги прецака, а Станишев продължава навътре да ака!

259

Анонимен

преди 12 години

Със сигурност българската държава стана за подигравка сред международните финансови институции, никой не ни взема на сериозно.Това е така, защото бесепе е с изключително ниско КПД, обладано е от интелектуална безпомощност, затънало е в лобизъм и корупция ...Крайно време е да проумеем, че политиката и държавното управление не са просто популизъм и предизборни обещания, а МОЖЕНЕ, РАБОТА И ОТГОВОРНОСТ !

258

Лукойл

преди 12 години

Не е само бензина , ами газта е още по-зле , руснаците ни я дават за около 300 долара , а Сороските посредници я продават на народа 2 до 3 пъти по скъпо???! Разбира се за всичко били "виновни" руснаците , КГБ , ДС , Сталин и прочие простотии ! С тази параноична шизофрения на тема - КГБ , ДС , Сталин и Червената Армия на СССР , с такива приказки са плашили децата в Америка на времето , а тук агентите на ЦРУ и МОСАД плашат овцете , като приватизатора Иван Костов (Мистър - ВСИЧКО за 1 ЛЕВЧЕ) !

257

до трезвен

преди 12 години

Човече я вземи да удариш едно на крак и след това си лягай,че аман от глупостите ти вече.

256

Котарак

преди 12 години

Доколкото става ясно от драмата в последните дни, отнети са лицензите за два данъчни склада, а не разрешението за работа на рафинерията. Просто при внос на нефта на пристанището и в рафинерията Лукойл трябва да плати акциза и ДДС веднага , а не в момента на реализация на бензина, дизела и т.н. на вътрешния пазар, съответно да си приспадне ДДС и акзица при износ. Просто трябва да се задели определен допълнителен ресурс. Т.е. драма просто няма.

255

Анонимен

преди 12 години

bravo na gerb

254

Лукойл

преди 12 години

Българина не разбра ли че 70% от цената на 1л гориво съставлява съответно : акциз , ддс , европейски ценности , европейски *** , европейски правила , европейски норми и всякакви алчни измишльотини , които пък отиват НЕ в хазната , а за плащането на лихвите по-външния ни ФАЛШИВ ДЪЛГ , породен от валутния борд (тоест чужди сили ни печатат националната валута и ни я отдават срещу лихва - марионетно правителство,приватизации , концесии , ресурси

253

хаймлих

преди 12 години

бг няма да се оправи никога.що се делите на гербери и ком. а

252

TPE3BEH

преди 12 години

ОСТАВКА за всички съдии!

251

Лукойл

преди 12 години

Сорос трябва много да черпи за поредната си победа чред марионетките му от Отворено Общество - Боко , Дянков и Трайков ! Тази анти-руска шизофрения и Хамериканска любов погуби България ! Какво са ни виновни руснаците като газта и петрола си е техен , а пък и ние искахме дивия капитализъм без никакви правила ?

250

Анонимен

преди 12 години

Само БКП и ГЕРБ са правили национализации в БГ, а последните управляват! не е ли време герберите да излезнат от землянките:)) 21 век е все пак:)

249

митко

преди 12 години

българия укривала на 3 място доходи.защо така гербери а защо така.

248

Анонимен

преди 12 години

Айде недоволните *** под строй и да стават партизани - стига са хленчели пред компютъра, като не им харесва Борисов и ГЕРБ да хващат горите и да не се връщат.