45

Бейлис

преди 12 години

Предлагам на всеки който иска да трепе кучета да дойде да се опита да утрепе моето. После ще го пишем в личната карта труп..

44

до 44

преди 12 години

Приятел, нямаш и най-малката представа как точно се разпространява ехинококозата, ама иначе си дрънкаш...

43

ktuik

преди 12 години

Не видях в Германия бездомни кучета по улиците, интересно къде ли са ги скрили?

42

някой

преди 12 години

Като кастрират кучетата в районите с малцинствено население не може ли да клъцнат и стопаните им? Че те създават повече проблеми.

41

Пич

преди 12 години

Кучетата добре, похвално, а кога ще подхванем програма за намаляване на популацията на онези в каруцата на снимката? Защото това е ощо по-голямо бедствие. същите методи като при кучетата ще са ефективни - кастрация, временно прибиране в приют и накрая евтаназия. Звучи ми хуманно.

40

bla bla

преди 12 години

Най-обичам сутрин рано да чета научна фантастика.

39

До 34

преди 12 години

Никак не е случайно, че на първо място е Индия... и че на второ сме ние! Кучешката тения или Ехинококозата е известна, като болест на лошата хигиена. С кучешка тения можеш да се заразиш само, ако имаш лоша лична хигиена. И не само, ако имаш контакт с куче, но също и с овце, прасета, коне, ***... ако ядеш немити плодове и зеленчуци, ако пиеш замърсена вода.Дайте да избием всички ягоди и домати, за да не се заразим... или да се самоубием масово, защото сме мърлячи и не си мием ръцете...

38

haha

преди 12 години

Снимката е уникална !!!

37

darcas

преди 12 години

Нека има кучета, просто трябва да ги обучим и насъскаме срещу ромите и те едни други ще се избият и така ще се решат 2 проблема.

36

хаха

преди 12 години

уха още само 5 години!! браво много експедитивно

35

елементарно

преди 12 години

добре бе в цяла Европа а и не само се процедира така: безпризорните кучета се прибират от улиците и има срок от 14 дни в които кучето може да бъде осиновено, ако не се появи осиновител се евтанизира!! какво има да се обсъжда и да се харчат пари за безсмислени програми, искаме да се изкараме по хумманни от цяла Европа ли или какво???

34

Дам

преди 12 години

Фандъкова е по даскалски нагла! Толкова ли е сигурна ,че хората ще я изберат ,та обещава за неща след сегашния и мандат?Ако ще прави нещо -да го прави ,от дрънканици ни писна!Само едно ме радва ,че ако ние хората не я накажем , то Господ си знае работата!

33

да не сме балами бе

преди 12 години

така казаха и преди 10 години и щеше да е смешно ако не е трагично. това е подигравка с хората, и после искат да се връщат хората от чужбина?? за да ги хапят къчетата ли или да си разхождат децата в фекалии ?

32

m

преди 12 години

Свидел съм как хора които са взели малки кученца след като станат големи и не искат да ги гледат ги гонят на улицата. Е кажете за тях ГЛОБАТА КЪДЕ Е?

31

djani

преди 12 години

В блога си djani.blog.bg съм публикувал сатиричната си новела "ЖИВОТ В КУЧКАРНИКА". Мисията е невъзможна!!! Намесени са много интереси и най-вече страната ни да се превърне в помиярник. Пет години бях управител на най-колемия приют в страната и може да се каже, че теоретично и практически познавам проблема отвътре. А той се решава автоматично с евтаназия на всички непотърсени за осиновяване животни. Така е решен в САЩ и повечето европейски страни. Който е ходил по Европата има впечатления.

30

Анонимен

преди 12 години

На първо място сме в Европа и на второ в света /след Индия/ по брой заразени от кучешка тения!!! Новината е от 8 юни 2011 г., но бе подмината тихомълком от управляващите, защото не здравето на хората, а парите, които се "усвояват" около ***, са по-важни!

29

Анонимен

преди 12 години

Е поне този път сте намерили подходящата снимка! После да видим кой ще обяснява, че кучета и каруци нямало.

28

Анонимен

преди 12 години

Бойко Борисов *** - Помяра не дава да се избиват кучета.

27

до №12

преди 12 години

Аз само казвам как беше тогава. Ти къде видя да призовавам към същото?! И пиши на български!

26

Анонимен

преди 12 години

...Ограничаване на размножаването на безстопанствените кучета ще става със засилена кастрация на животните и на броя на екипите на ОП "Екоравновесие" ... Както се казваше в един виц:-Те не ме еб.т, а ме хапят!