443

you

преди 12 години

Абе май не са ви взривявали, а сте Пръднали. Поне така изглежда. А, да и миришете отвратително.

442

Пасивен гей

преди 12 години

НЕ Е ВИНОВНА ФИДОСОВА!Ние гейовете знаем, че когато те нае*ат, после пръднята ти е много избухлива, така наречената гейска пръдня. Явно снощи Яне се е сложил на Костов и като е пръднал и ей какво е станало.

441

!!!

преди 12 години

ужас заради тези избори ще убият някои невинен човечец с тези бомби...

440

Анонимен

преди 12 години

РЗС И ДСБ СА КОНКУРЕНТИ И НЯМА ДА СИ ОРГАНИЗИРАТ ТАКОВА НЕЩО И ДВЕТЕ.ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ВИДЯХА КОЛКО МНОГО ГО Е СТРАХ БОРИСОВ ОТ НАРОДА И, ЧЕ ДАДЕ НА ОХРАНИТЕЛИТЕ СИ ПРАВО ДА СТРЕЛЯТ.БОРИСОВ ЛИЧНО ЗАЯВИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЧЕ АКО ПАДНЕЛ ОТ ВЛАСТ БИЛ СВЪРШЕН.МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ БОРИСОВ НЕ ГО Е СТРАХ ОТ ТОВА ДА ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ.БОРИСОВ Е ЗАТЪНАЛ ДО УШИТЕ.И ВСЕ ПАК ИЗБОРИТЕ СА СЛЕД НЯКОЙ ДРУГ МЕСЕЦ И ТОГАВА ВЕЧЕ ЯСНО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ПОДКРЕПАТА ЗА БОРПИСОВ ИЗОБЩО НЕ Е ТАЗИ КОЯТО СЕ ПИШЕ ПО МЕДИИТЕ.

439

Анонимен

преди 12 години

Вижте коментара на гербрер:"Трябваше и Позитано да бъде вдигнато във въздуха. Това би било още по-добра новина."за да разберете кой е поставил взрива:)) Освен това още се помни кой ряза с ножове билбордове:))

438

Распутин

преди 12 години

Версия за взривовете - Яне бръкнал в джоба и сбъркал димката с бомбичка...:о)))

437

до 439

преди 12 години

и аз споделям мнението ти !

436

никола

преди 12 години

Мръсника Борисов каза,че ако не спечели ГЕРБ изборите на есен в ПЛОВДИВ ще ни изравни с земята.Относно парите за *** пак се направи на ударен,нямало ГЕРБ пари няма,това му са думите към Славчо Атанасов.Славчо направи страшно много за нашият град,като се има напредвид какви курвачки му прави държавата.Не мога да разбера колко прости и наивни хора има и пак ще гласуват за тази мутра Борисов.Направи моста на Герджика перфектен и колко основни булеварда без пукната пара от София.Евала.

435

Анонимен

преди 12 години

Мутрите стават невъобразимо нагли. Да ги изринем. С ритници. Завинаги.

434

Даниел

преди 12 години

Вярва ли някой на РЗС и ДСБ?

433

ШОПЪТ

преди 12 години

Тези бомби са логичното продължение на една целенасочена политика на ГЕРБ. Едно от най-тежките престъпления на Борисов и компания е разделението на нацията.Те са чистите,добрите.Останалите са крадци,убийци(докторите),феотдални старци,лош матрял.Той непрекъснато насъсква безпросветните си лумпенизирани орди срещу всеки и всичко,което му пречи.Трябва да всели страх. РАЗДЕЛЕНИЕ,ОМРАЗА И СТРАХ-ТРИТЕ СТЪЛБА НА ДИКТАТУРАТА. ЩЕ ГО ДОПУСНЕМ ЛИ?

432

431

преди 12 години

и като е дирижирано от него, ми да го докажат и да го арестуват пакобаче не е удобно някакси явнотрябва да си имат винаги под ръка един, дето да си го посочват при нужда и да казват "ето го виновния"

431

Наблюдател

преди 12 години

До 404Прав си, само че на новите стикери ще пише БИЦ (Боко и Цвъцко).

430

darcas

преди 12 години

Е нали взрива е пред офиса, а не е взривен офиса? Откъде на къде ДСБ и РЗС решиха че е за тях взрива? Може и сами да са се взривили за да си дигнат рейтигна:))) ББ не е толкова *** че да се злепоставя пред ЕС и НАТО със такива селски изпълнения.

429

you

преди 12 години

НЯМА такъв СМЯХ и наглост. Пичове от най-смешната "партия" на планетата. Като искате да вдигате шум не си самозалагайте по 20 грама пиратки. Сложете малко повече и жертвайте някой, за да е по-драматично. Може тоя *** с очилата да си го самовзривите. Тогава ще е достоверно. Сега миришете и ефекта ще е обратен, бастуни ***!

428

bbb

преди 12 години

Циркаджии!

427

Анонимен

преди 12 години

428,голям *** си-пишеш тая фраза за двайсти път-бягай смени дрогата,че тая дето Алексей я трансферира-нарича се" предизборна"прави мозъка на каша!

426

айде

преди 12 години

Бойко е комунисто#б***ч! Едно време е бачкал в пожарната, бил е член на БКП, но тогава 99% от хората са били такива, а останалите са били по лагерите. Важното е, че в настоящето Бойко гази потомствените комуноиди, а те от своя страна реват на умряло и се чудят какъв цирков номер да спретнат, за да отстранят неудобния Бойко и ГЕРБ. Наричат ги комунисти, милиционери, мутри, наели са си сценаристи, които да им спретват шоу всеки ден, флашки, бомби, рев до небесата... Вие си правете изводите...

425

RAD

преди 12 години

Ей сега се почна с едни речи, богати на изрази от рода на "демокрацията е застрашена", "репресия", "полицейско безсилие и произвол", "натиск върху демократичната опозиция" и пр.За съжаление има доста хора,които ще се вържат на тези стари ДС-номера и няма да се замислят,че в крайна сметка нищо не пречи именно някой човек на РЗС да е думнал бомбичката. И без друго знаем,че Яне Янев си пада по димките...

424

хех

преди 12 години

мафиотчетата се изнервиха :)абе докъде стигна разследването за взрива срещу Галерия ? някой да е чул нещо по темата ? що няма съответната операцийка с подходящо име ?