432

ШОПЪТ ДО 435

преди 12 години

Ти си точно това,което описвам: първо лош правопис и пунктуация;второ липса на познания-речите на Хитлер,Мусолини,Сталин,много повече се родеят с простовата реч на вашия вожд.Той като че копира мисловни схеми от тях.Колкото до 67-те години-22 години крадете това,което беше направено през предишните 45. Но амбициозни ,гладкомозъчни пубери е изключено да го осъзнаят. А България до 89г беше далеч напред в много отношения. Но това е друг урок,герберче.

431

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да не им се вярва на младежите ВСИЧКО ЗНАЧИМО И СТОЙНОСТНО Е ПОСТРОЕНО ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА.Сега само се граби и разпарчосва.Затова ми е странно като чета коментари от хора които най вероятно не са били родени по "онова" време...как видите ли ТОГАВА ни промивали мозъците.ДА ама НЕ..сега ви ги промиват дечица, сега.Затова сте необразовани, бедни и унизени, затова нямате ценности, затова ви дрогират и възпитават в неуважение и цинизъм.ЗАТОВА!Защото точно такъв електорат им требе!

430

до 438

преди 12 години

Защо сме последни в Европа тогава?45 години тоталитарна държава -фалирала през 90-та година.Още 22 години преход контролиран от *** и преминаване на държавната собственост в ръцете на шепа баш заслужили ***.Такъв е резултата СЕГА,другарю!

429

Анонимен

преди 12 години

Гей-дружина планина повдига:мотото на БСП за изборите.

428

ДО 435

преди 12 години

РЕПЛИКА-ЕДИНСТВЕНИТЕ ДУШЕВНО БОЛНИ ХОРА СТЕ ВИЕ ОТ БКП С ДЯСНАТА РЪКА ОБИРАТЕ НАРОДА,С ЛЯВАТА ЖАЛИТЕ ЗА НЕГО И ТОВА АКО НЕ Е РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТА И ЛУДОСТ,ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.

427

Яневист

преди 12 години

Янев -вицепрезидент на Калфин.Това е шансът на БСП за победа.

426

До 428

преди 12 години

Еххх друже, друже.Де да можехме да си върнем стандарта от "ония" години, дето уж са ти промивали мозъците, дето учителя бе почитан, дето се уважаваха възрастните ти родители, дето имаше здравна, социална и образователна политика. Дето не се притеснявахме дали няма да зарибят, изнасилят или убият децата ни, дето не си заключвахме домовете и се поздравявахме със съседите.Друже 428 ми...друже мой. Това неще го построим ОБРАТНО с тез новите демократи и за следващите 100 години.

425

Кондьо

преди 12 години

БСПарите да издигнат за кандидатпрезидент Азис,за тях той е най-силната фигура......

424

до 435

преди 12 години

Ти имаш сериозни психически проблеми.Душевно болен си!

423

ДО ШОПЪТ

преди 12 години

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,КОЛКО ЕЗИКА ВЛАДЕЕ КАЛФИН,НИТО КАК Е ОБЛЕЧЕНА МИСЪЛТА МУ,ВАЖНОТО Е ЧЕ Е КАНДИДАТ НА БКП,ПАРТИЯТА КОЯТО УПРАВЛЯВА 67 ГОДИНИ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЯТО СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА ПО ВСИЧКО.НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМАШ ИСТОРИЧЕСКИ ПОЗНАНИЯ,НО ФЮРЕРА СЪЩО Е ИМАЛ ОБЛЕЧЕНА МИСЪЛ,СТАЛИН И ХИМЛЕР И ТЕ,А ДАЛАИ ЛАМА ГОВОРИ ПРОСТО,НО КАЗВА ВСИЧКО,ТИ КОГО ПРЕДПОЧИТАШ.КОГАТО НЯКОИ ГОВОРИ МНОГО ОБИКНОВЕННО НЕ КАЗВА НИЩО,НО ВИЕ ОТ БКП ТОВА ГО ЗНАЕТЕ НАИ-ДОБРЕ

422

до 432

преди 12 години

Ти и ся си промит тъй кът та гледам.

421

Анонимен

преди 12 години

Къде остана оня комуноиден, дето имал частен бизнес и се оплакваше, че ГЕРБ му увеличили данъците ?

420

428

преди 12 години

Продукт на тоталитарния период сме всички ,родени преди 1970 година.От ранна детска възраст ни промиваха мозъците,*** и *** комунистичеки!

419

Р.Овч

преди 12 години

На Калфин са му дадени огромна сума пари,за да се съгласи да стане кандидат/президент на БСП.Но това е за него е равносилно на това, все едно да си завърже на краката едно 100килограмово гюле и да скочи в морето.

418

do 420

преди 12 години

абе малка главичко, да си чувал за разделение на властите, да си чувал за съдебна система?? Боико да не би да е кореиски диктатор??????? Боико даде тия мръшляци на прокоратурата и съда нищо не направи....Съдебната система е виновна, слаба и корумпирана....ама малка главичка кат теб освен комунизъм (които вече не съществува) за друго не мисли!

417

Анонимен

преди 12 години

задкулисните кукловоди ни натресоха поредния *** за кандидат президент

416

До 425

преди 12 години

Вервай синко.Вервай!ББ на кого е продукт, как мислиш?

415

417 до 422

преди 12 години

Естествено,че съм гласувал преди две години за ГЕРБ.Нали целта беше да ви изгоним от властта и никога повече да не припарите до нея-крадците от БСП и ДПС!

414

до Стоилов

преди 12 години

Ти си един млад безработен драскач,който е нает от ГРОБ да драска в чест на вожда.

413

Анонимен

преди 12 години

420С червени и подкупни съдии, това е положението. На следващите парламентарни избори, ГЕРБ ще получи квалифицирано мнозинство и ще успят да променят конституцията, та най-после да се отървем от скапаните *** съдии