110

Томас

преди 12 години

Костов го направи с балкан - брадваКостов го направи с много заводи - брадваако има шанс костов ще направи същото и с България - БРАДВАКомунистите го направиха с България - брадва - за това сме най-бедните и необразовани в европа.Ако имат шанс, комунистите пак ще го направят с България - БРАДВА.Гласуваш за костов - получаваш станишевГласуваш за станишев - получаваш доганГласуваш за доган - получаваш костовГласуваш за първанооглу - получаваш доган Герб са единствените, които УПРАВЛЯВАТ БЕЗ ДПС

109

против идиотите

преди 12 години

Как не ви е СРАМ БЕ!Синята коалиция,БСП,РЗС и ДПС са ***-УМИРАЙТЕ В КЛАДА!ТУРЦИ НЯМА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ,*** КАТО ТЕБ СТАНИШЕВ СЪЩО!НЕ ИСКАМЕ И ДОКАЗАНИЯ КРАДЕЦ КОСТОВ!А ЯНЕ ЯНЕВ ДА ГО ВОДЯТ В ЛУДНИЦАТА!***,ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ЗА МРЪСТИТЕ ВИ ДАЛАВЕРИ!!!!

108

Анонимен

преди 12 години

Срам, срам, срам! Сините пак с комунистите! Тия *** се побъркаха - няма да видят вече изборна победа!

107

ванко

преди 12 години

БСП+СДС+ДСБ+ДПС = Това е толкоз просто и логично, че нямай къде повече.Всички тези са умряли вече от глад и от мерак за кражби , че дават и мило и драго да падне правителството, а нза народеца хич и не им дреме.Знаеме какво е тяхното отношение към народеца, да го сскубят, да го крадат, да си осигурят за фирмиците държавна пара.Тези не са свикнали да работят в пазарна икономика с конкурси и с това кой е по добър а са свикнали с партийни препоръки за сметка на данъкоплатеца. Надявам се че ще бъдат оценени така , чена следващите избори голяма част от тях да ги няма.

106

лош поет

преди 12 години

Ето - аз дишам,работя, живеяи стихове пиша(тъй както умея).С Доганя под веждисе гледаме строгои боря се с него,доколкото мога.С Доганя сме в разпра,но ти не разбирай,че мразя Доганя.Напротив, напротив! -Дори да умирам,Доганя със грубителапи челичниаз пак ще обичам!Аз пак ще обичам!

105

Митко

преди 12 години

Я, двамцата как са ги заловили! Доган, джуган, я тегли една анадолска какаляшка у дюзата на СърГея.

104

Анонимен

преди 12 години

СДС АКО СИ МИСЛЯТ ЧЕ СЛЕД ТОВА МАФИОТСКО ОБЕДИНЕНИЕ НЯКОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ МНОГО СЕ ЛЪЖАТ.И БЕЗ ТОВА НИЩОЖНИЯ ИМ ЕЛЕКТОРАТ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ.ИСТИНАТА ИЗПЛУВА И ВЕЧЕ Е ЯСНО ЧЕ В ТРУДНИ МОМЕНТИ МАФИЯТА СЕ ОБЕДИНЯВА.ЧУСТВАМ СЕ ИЗЛЪГАН ЗАЩОТО СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА СДС 20 ГОДИНИ.ЖАЛКО ЗА СИНЯТА ИДЕЯ.ЯВНО НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА.

103

студио Х

преди 12 години

Атаките срещу правителството са разнопосочни и нестихващи ...много интереси застъпиха , много пари някой изгубиха ... ВЪПРЕКИ ВАС БОЙКО БОРИСОВ Е НА ВЛАСТ !!! ПОБЕДА ЗА БЪЛГАРИЯ ...

102

Пепо

преди 12 години

Писарушките на ГЕРБ май сте объркали сайта.Тук така или иначе четат плебса, а те заедно със селяните и ниско интелигентните хорица са/бяха избирателите на комедиантите от ГЕРБ.Истински мислещите хора и интелигенцията не четат тук, а на други места или гласуват в сайта за увонение на лицето Борисов-до сега 18 000 и растат.Как ви плащат, драскачи-дрискачи?На брой символи ли?:)

101

Анонимен

преди 12 години

"Новият вот на недоверие към кабинета, който предстои да бъде внесен за сектор сигурност, девалвира самия парламентарен механизъм и партиите, които го внасят"Вотът на недоверие си е част от парламентарният механизъм, как може да го девалвира? Тия изобщо мислят ли като говорят? Единият лекари ще изнася, друг със 120г стаж си натрупал парите, трети тъстът му пенсионер му осигурил 200000лв заем ... наглец до наглеца, *** до тъпака!

100

Анонимен

преди 12 години

Значи напъните на Волен Сидоров да върне в "политиката ни" Доган се оказаха сполучливи.И трите влъхви СДС,БСП и ДПС отново точат лиги да си върнат кльопачката наречена България,а милият ни президент ще продължи да царува.Хора бягайте от това гнездо на кобри,та ако ще и с последните си пари!

99

a bg poly4ava

преди 12 години

zatavane i plyva6ti v razko6 oxraneni oligarci i pricmex otvcqkade ot cveta

98

Анонимен

преди 12 години

Долу синьо-червената върхушка комунистическа, която 20 години унищожава българите! Никога повече да не допускаме във властта БСП, СДС и ДПС!

97

дядо

преди 12 години

странна работа гейберите май вече никой не ги ще а Боко Кратуня се стяга да управлява още 300г,добре че си накупи независими дупетати *** иначе ще се запознае лично с Любо Пеневата супа

96

Анонимен

преди 12 години

Поредната пародия и прах в очите на хората беше уж "обвиненията" между Найден Зеленогорски и Румен Петков. Зеленогорски прави фарсове, че щял да "съди" Петков за клевета, а Петков уж си "дава" имунитета за да го "съди". И двамата са напълно наясно, че това няма да стане. И на децата е ясно, че този цирк се разиграва от двамата за да заблудят хората, че уж са "противници". Най-вероятно са много близки и това е много евтин и смешен номер, който се опитват да играят.

95

Анонимен

преди 12 години

Абе Бойко ако имаше малко ум,нямаше да скача на Костов,можеше много да научи от него , сега да прави *** на разни отцепили се депутатти,дето не знаят какво правят в парламента ...

94

се

преди 12 години

Довиждане,довиждане.......

93

чичо

преди 12 години

ако герб работят все така им желая и втори мандат.

92

АЗИС

преди 12 години

И ПРИ УСПЕШЕН И ПРИ НЕУСПЕШЕН ВОТ ЕЙ ТИЯ ДВАТА ЧЕРВЕЯ НА СНИМКАТА СИ СИ ОТИВАТ.НАЙ-ВАЖНОТО Е ОТИВАЙКИ СИ ДА МИНАТ ПРЕЗ ЗАТВОРА.

91

на снимката...

преди 12 години

На снимката виждате аташетата на две съседни нам империи - Руската и Турската!