185

българина

преди 13 години

До 174 коментар.Прав си на 101% ама в компанията забрави и Доган черешката от тортата , в турските райони когато са на власт на ДПС-фирма нищо не се отказва.Сега на изборите няма да има туристи на кило от Турция който гласуват за партията не за личността на кмета.Да се надяваме че Кърджали като областен град най-сетне ще има кмет-българин!!!!!!

184

Анонимен

преди 13 години

Цветанов подай си оставката бе ПОРСТО ЧЕНГЕ

183

Анонимен

преди 13 години

Е по-нагли мутри от станишев, първанов, петков и овчаров не съм виждал.

182

истината

преди 13 години

ГЕРБ ДА НАПРАВЯТ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ.ДРУГ ПЪТ НЯМА.ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА СЕ ИЗЛОВЯТ И ТЕХНИТЕ БОСОВЕ---ЛИДЕРИТЕ НА БСП,ДПС,РЗС,СДС ДСБ.БЕЗ ПРИСЪДА---ПО ЗАТВОРИТЕ.

181

Анонимен

преди 13 години

Как може да има хора без капка достойнство и себеуважение?!

180

старец

преди 13 години

Кучетата си лаят от червено-синята мъгла, керванът си върви. Пилците ще бъдат преброени наесен.

179

серГЕЙ

преди 13 години

Бабите умряха вече дето гласуваха за тебе гадна комунаго

178

Анонимен

преди 13 години

... Станишев да хване Чукотка и никога да не се мярка повече !

177

ххх

преди 13 години

Прав е човекът! Да ви кажа и аз като видях новините за операция ШОК, където събраха над 50 бандити, издирвани даже и от интерпол, и аз предчувствах общия фронт срещу Цветанов. Сега покровителите на мафията отново ще се изправят срещу физкултурника..

176

Ерозия

преди 13 години

Какво става вътре в БСП предсмъртен гърч ; самоубийство ; Петков моли за виза за САЩ ; членове на семейства от БСП емигрират в СаЩ ; масова некадърност лъжи и кражби .... възраждане на комунизма ....? Успех ....

175

Рапона & Цеца

преди 13 години

Благодаря на всички , които ни подкрепят в този труден за нас момент. Вярваме , че пак ще ни изберете. Обещаваме - абе каквото и преди обещахме. И да знаете - громете БСП - те са лошите, а НИЕ - добрите.

174

666

преди 13 години

Алооооо Сер Гей - какъв вот бе. Забрави ли че народа ти искаше 7 поредни вота за некадърност....

173

anonimens

преди 13 години

искат да махнат Цветанов защото им бръкна по дупките!няма вече отвличания,поръчкови убийства,Галеви или с други думи няма кой да пълни червените гуши..пък и сините имат нещо засегнато то Костов сигурно не знае вече колко хотели има по морето и т.н.то е ясно като бял ден Р.Петков защо не направи и една постъпка за залавянето на наглите?ами защото той си знае кои са и хората си плащат една дума не се обелваше дали е имало и разследване не се знае!тя е ясна работата.

172

Ваня Костович

преди 13 години

Рот Фронт, другари! Всички дружно да крадем!

171

te

преди 13 години

Neizkapana mishke,bez kozina,nikoga ne si pokazvai dori i snimkata.....

170

Анонимен не случайно

преди 13 години

СерГей, Костов, Доган, Трактора, братя Галеви, Наглите, Недостижимите, Килърите и т.н. - всичката тая *** се обедини против ГЕРБ. Какво ли ги обединява? Помислете какво би станало ако те един ден вземат властта.

169

Те са тук !!!

преди 13 години

Това зад гърба му не е ли Е.Т.?

168

hagen

преди 13 години

Видя се истинското лице на К остов и компания.Затова хора на президентските избори да няма един глас на тези предатели.Спомнете си техните обещания за закона за лустрация изваждане на бял свят агентите на ДС.и НИЩО.Значи е имало защо.Защото са в кюпа заедно с тях.И защото Цветанов им мъти водата за да не могат да крадат повсеместно.

167

българина

преди 13 години

Станишев в качеството си на какъв го казва . смята да го оглави може би и да се завърне на Дондуков или е станал народен трибун ?? Все още времето на Миков в МВР си го спомняме .......

166

Ех, мераци,мераци...

преди 13 години

КОМУНИСТ ЗА ВЛАСТ СЕ СТЯГА,......АМА , ПАК ЩЕ МУ МИНЕ КОТКА ПЪТ....!Хубавото на този "вот" е ......че ще извадят Костов и М.Димитров от употреба!"ВОТА"...ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ ГИ ДИСКРЕДИТИРА ,КАТО "ДЕСНИ" ПОЛИТИЦИ!От тук-нататък , Костов и Мартинчо , са мъртавци.....!КОЛКОТО ДО "ВОТА"----ПАК ,НЯМА ДА МИНЕ!ЗАЛАГАМ...1000лв.!ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ?