274

ЦИГАНИН

преди 12 години

kъде ще съберете 75% бе ей ей сега тегля заем викам родата и купуваме апартамент в центъра на София браво ГЕРБ пак ще гласуваме за вас като изгоним простите българи ще имате 100 % електорат дано се приеме скоро този закон.

273

Томас

преди 12 години

тоталитаризма се завръща с пълна сила. Отново правят така, че да те е страх от съседа и да се мразите. Що за дивотия??? съседи щели да те гонят - добре, че не живея в блок. поредните *** античовешки решения.

272

марти

преди 12 години

И още един малък въпрос на вниманието на нашите *** законотворци-ако приемем,че 75% от собствениците решат да теглят заем без аз да искам да участвам в това,то това дали означава,че автоматично се задължавам да го изплащам и аз???Защото май там трябва да се търси разковничето на всички тези тънки лобистки закончета,които нашите *** дУпетати приемат!!!

271

Таласъмчо

преди 12 години

Този закон е деструктивен и юридически необоснован. Този закон е абсолютна помия. Лешперите от ГЕРБ, които са го гласували не стават за нищо друго освен за кърски пазачи и слугински любовници.

270

Анонимен

преди 12 години

267 - Хахахаха! Трагедията ти става пълна! Ти чел ли си чл.17 от ЗУЕС! Поне му научи пълното наименование:)))) Трагедия братче! А пък и като намеси ЗС ми стана ясно колко си наясно:))

269

Анонимен

преди 12 години

Това е беззаконие!Ако има някакви проблеми съда е за това,глоби ,затвор и т.н.Ама няколко гадняра и 70% овци да ме гонят от собсвеността айде бе!А колкото до разрушенията има съответни органи които не трябва да дремат и да получават залудо заплати!

268

dx

преди 12 години

А кога ще раздават пушките ?

267

До 270

преди 12 години

Абе хората от блока ще му плащат, кой друг?!

266

Анонимен

преди 12 години

Кой ще плаща на домоуправителя??? Той ще коли и ще беси,а парите му откъде идват? Ако някой знае,да ми каже:)

265

Анонимен

преди 12 години

Започна се с масовото ограбване! Не отива на добре тази държава! Ще се лее кръв в един момент, за съжаление!

264

Анонимен

преди 12 години

Dali tozi ZAKON shte vaji i za celi GRADOVE, dokato sme vse oshte pove4e....mojem da se osvobodim ot *** za vinagi!!!

263

Рррррр

преди 12 години

259, член 17 от закона за етажната, препраща и към член от оня за собствеността. Оттам-нататък се оправяй

262

Анонимен

преди 12 години

А вярно ли, че ако се вземе кредит за някакъв ремонт по блока, се ипотекират апартаментите и ако някой не може да плаща, горят всички?! Защото и такова нещо дочух...

261

Икономов

преди 12 години

Този закон е беззаконие. Този, който го е писал е бил малтретиран като малък от родителите си и гонен да спи навън, до входната врата на блока.

260

Анонимен

преди 12 години

258 - А ако искам да съборя собствеността си и блока може да падне:)))) Кво ша праиш бе тикво проста! хайде гониш ме и аз искам да разруша собствеността си, за да не плащам местни данъци и такси:))) Толкова прости картуни сте:))

259

марти

преди 12 години

А какво съотношение в проценти е нужно,за да се изхвърлят от парламента всички некадърници,които са в него и всички ние само за лудо хрантутим???Щом може при 75% общо съгласие да ме изхвърлят от жилището ми,то искам да попитам и аз нещо-дали ако приемем,че 75% от съседите ми са *** или *** това означава,че и аз съм такъв???Ако в Народното събрание живуркат само ***,то означава ли това,че целият български народ е такъв!!!Ако се съди по написанато по-горе,то май да!?!

258

Анонимен

преди 12 години

Ей, тия депутати са мега ***, за стотен път се убеждавам!!! Приемете закон за доживотен затвор за убийство, минимум 30 години за побой над жена или дете и т.н., другото което е, че законите може и да ги има, но не се спазват! Трябват Крумови закони - "Крумовите закони били насочени към създаване на строги норми в българското общество за защита на частната собственост, предпазване от разоряване на обеднялото население, против клеветниците, лъжесвидетелите, лъжците, крадцитe..."

257

999

преди 12 години

Егати малоумният закон! Верно е заКон, не за Лъв :DDD

256

254

преди 12 години

Виж ся тоя случай законодателя не го е обмислил :))) Теб ще натирят, ама ромите нема как щото ще ревнат, че ги дискриминирали :))). А пред подобна алтернатива имам основателни съмнения, че на никой съкооператор няма да му скимне да ме гони :)))

255

Анонимен

преди 12 години

255 - Хахахаха! Кажи членовете бре, че нещо се бъркам:) Кажи ми по кой член ще ме изгониш:) Ливади недоучени!