187

Бай ви Ганя

преди 13 години

"но българските граждани са горди и достойни, независимо от това кой ги управлява, каза още Шарков"Дрън Дрън горди и достойни дрипрювци ни направиха политиците за 20г.

186

Анонимен

преди 13 години

Е го хубостникът как съветва студентите да станат овчари. Просто нямам думи . Значи те с фалшивите дипломи да решават съдбоносни въпроси за държавата, а студентите без чичо владика да станат овчари......***.youtube/watch?v=G83u0fXXqOo

185

Анонимен

преди 13 години

206Представяш ли си? Отиват 100 хиляди безработни, некадърни и *** *** да искат работа от мин.председателя ?! Ще се смея 2 седмици на това.

184

Анонимен

преди 13 години

този *** СТанишев няма ли д а престане да хули по Борисов, какво има, Борисов си върши работата

183

Анонимен

преди 13 години

Сега очаквмае осквернения Гоце да направи обръщение до нацията! Да се сезира съда в Страсбург, ООН, НАТО и Еврейския поп! Другарите са ОБИДЕНИ И ОГОРЧЕНИ! Също като Пешо сумиста, който се засегна жестоко, че трябвало да носи белезници като подсъдим...

182

да като кучета сме

преди 13 години

Не сте доволни, но това е истината, само че от тези кучета дето само лаят, но не хапят.Бойко ги пуща време на време такива приказки, но какво очаквате от Борисов, та той си е един обикновен човек като нас и когато каже нещо такова и всичките наскачат, защо...има други много по-важни неща за които трябва да протестирате за важните неща от живота ни който всеки ден става все по-труден. Хайде, излезте, протестирайте, искайте работа, искайте добър живот за вашите деца, търсете си правата.

181

Учуден

преди 13 години

Защо рИват сини червени комунази. Че на тях мечтата им е да са доживот вързани здраво за партийната ясла :))0

180

до 199

преди 13 години

Ако ще сравняваме Тиква-та със предишните темата трябва да се казва: Крадливите или некадърните са по вредни? Като се има предвид че благодарение на некадърните крадливите остават ненаказани!

179

Boria Lasto4ka

преди 13 години

*** obi4ase ku4etataposle razliubi evreitesled tiah ciganitei nakraia napadna evropeicite, afrikancite i rusia.eto dokyde vodi liubovta kym ku4etata.edin tolkova uspesen reza4 na lento4i, Boria Lasto4ka

178

поезия

преди 13 години

От Боко по-зле няма,цяла държава разрушава, набутва ни яко салама,и никой не дава да шава.Оппссс, по-зле са само БСП,ама и те са с Боко *** псе.

177

Анонимен

преди 13 години

Не съм фен на милиционерската тиква, но в общи линии е прав! На бай *** като му дадеш да пръдне и той се насира! За това трябва да се държи изкъсо! Тъй като ББ е българин, при това милиционер (*** като ***), трябва да го държим изкъсо, включително и сол-та*ците му!

176

Предлагам!

преди 13 години

Дайте да бутнем работещия ***, за да дойдат пак интелигентните и образовани крадци!

175

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 13 години

Овчаря типично е да се обръща към овцете както подобава, пак си изберете овчар бре кво му обръщате внимание !!!

174

Анонимен

преди 13 години

191Не се пени толкова - *** си купи фронтлайн - каишка срещу бълхи.

173

поезия

преди 13 години

От Боко по-зле няма,цяла държава разрушава, набутва ни яко салама,и нокой не дава да шава.Оппссс, по-зле са само БСП,ама и те са с Боко *** псе.

172

Анонимен

преди 13 години

На Премиера кучето без наморник... какво очакваме за останалите.... Дано имат късмет децата ни, куче да ги не стигне, че явно освен на молитви ... на друго не може да се разчита

171

но комент

преди 13 години

Пробутаха ни някаква жалка карикатура на Уго Чавес.

170

кръв ми капе

преди 13 години

Милите позитанчета, цял ден гладни, голи, боси, обикалят по интернет-клубовете, молят се да ги пусне "шефчето" на аванта да поплачат под някоя статия. Обидени, омерзени и осквернени... Идете на Позитано, там ще ви приберат, изкъпят, нахранят, току виж може и за милионери да ви назначат, ако пак се докопат до властта.

169

Анонимен

преди 13 години

капитализма е като мушмулата - колкото повече загнива, толкоз по вкусен :))

168

за 178

преди 13 години

писс офф де..нали чакахме да рухне гнилият капитализъм , та докато чакахме СССР (вечна му памет ) отиде та се не видя....продължавайте да чакате, без нас тоз път