22

реалист

преди 13 години

ТИКВАТА И КРАДЛИВАТА МУ БАНДА ТРЯБВА ДА СЕ ОМИТАТ ЧАС ПО-СКОРО!

21

дн

преди 13 години

Ватманчето Серго като си няма работа,я да ходи да го шиба Яне или Доган!Как няма поне малко срам тази червена комунистическа педарастия!

20

Анонимен

преди 13 години

Може и да не падне правителството, но поне ще се види кой е против гейберасткото слабоумие и кой всъщност го подкрепя!И въпреки театрото от последните месеци, ще се види ОТНОВО, че и Атака и Костов и СДС са всъщност част от коалицията подкрепяща Тиквата!

19

чичо

преди 13 години

днес ще от народното събрание ще бъде изнесена лекция по наглост,лъжа,манипулация и комунистическа пропаганда от лидерите-крадци на бсп.приятно гледане на шоуто.

18

таня

преди 13 години

Дано падне!!!....искам тройната коалиция,при тях бяхме по добре

17

истината

преди 13 години

ДРАСКАЧА НА БСП-ГОЦЕ И ДОГАН--МАФИЯТА ДА ВНИМАВА ДНЕС ДА НЕ СЕ ОБЕЗВОДНИ ОТ ПЛЮЕНЕ.НАРОДА ЖЕЛАЕ УСПЕХ НА БОЙКО И ГЕРБ.И ВТОРИ МАНДАТ Е НЕИЗБЕЖЕН ДОКАТО ГИ ИМА СЕРГЕЕВЦИ, ГОЦЕВЦИ И МАФИОТСКИТЕ ИМ КРЪГОВЕ И ПРИЯТЕЛИ.САМО ГЕРБ.И НИКОГА БОЛШЕВИШКИ ПЛЮНКИ НА ВЛАСТ.

16

Син Болшевик

преди 13 години

Ние сме "съуправленци -опозиционери"(нещо като девстевена ***) със нашите приятели-мутрокомунистите от ГРОБ!Имаме 3-*** делегирани министри,както и 3 -*** зам.министри!! Бойко,ние сме с тебе в краденето и унищожаването на България!!

15

Ванко

преди 13 години

Ние комунистите се делим на Живковисти, боковисти и несретници като мен. И нека, когато някой каже комунист да бъде така добър да казва какъв комунист е. Да и във момента комунистите крадът, ,,,Боковистите '' Цвъцко и Андрюшата са комунисти - ,,Боковисти'', ама Боко пък е Живковист, а крадят и Живковистите. А Костофф е извънбрачен комунист политикономист ....абе баш крадец.А комунистите несретници, като мен и некои други, си чешат езиците из форумите. Аз поне псувам всички на ред, а те само *** ли ***.

14

Гроб за Герб

преди 13 години

Гроб за ГЕРБ или Гроб за България-изберете сами!!!

13

До Ванко

преди 13 години

До 7 ВанкоЕй милиционера, айде свърши ти смяната, бегай пускай овцете... пък се научи, че и изречения трябва да се правят, пък и некаква мисъл да изкажеш не само жлъч и злоба нечленоразделна, животинска...

12

Анонимен

преди 13 години

Сините постъпиха най-разумно-да не вземат участие в това театро!Браво!

11

Анонимен

преди 13 години

Истинския - народния вот ще, е на 23 октомври.

10

ванко

преди 13 години

Ниското доверие на хората в съдебната система не било защото няма осъдени бандити и корумпирани управници, а защото не се обяснявало колко много работели служителите на Темида. Иначе мафиотите си живеели на свобода, защото МВР не събирало годни доказателства. Разбира се, министър Цветанов веднага контрира с новината, че 250 лидери на престъпни групировки си живеят спокойно у нас, убедени в своята недосегаемост. Повечето хора пък знаят защо това е така, но кой ги пита. Да не би да е тайна, че следствие, прокуратура и съд са пробити като цедка за чай и бандитите понякога разбират за акциите срещу тях преди още да са стартирали. Алексей Петров пък, вместо да чете 100-те тома обвинения срещу него, се разхожда из страната, представя се за политически репресиран, сипе критики срещу властта и лично срещу премиера, а израелското посолство демонстративно го кани на коктейл. Външно министерство, вместо да извика посланика на Тел Авив и да му потърси сметка, си трае, което кара доста българи да се питат какво всъщност става и кой кара влака. Както казват руснаците, лошият пример е най-заразителен Щом Трактора си развява доцентската папка из родината, що и други да не опитат нещо екстремно.

9

България затъва

преди 13 години

Президента да си прави спешно кабинет на спасението от некадърници.... да се спре "ЩЕ-то", да се спре демагогиятя.....България затъва ...главоломноУправляващите можеше и да уважат траура днес ...... абе наглеци

8

НЛО

преди 13 години

ТИЯ *** ДОКОГА ЩЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С НАРОДА КОЙТОО ИМ Е ГЛАСУВАЛ ДОВЕРИЕ.Е ТАКАВА ДЪРЖАВА НЯМА У ЕВРООПА ОСВЕН ДА ЗЛОУПОТРЕБЯВА СЪС СРС ОТ МВР И ДАНС БЕЗРАЗБОРНО И ДА ТОРМОЗИ НЕУДОБНИТЕ ОТ ГОДИНИ СЪС ЗНАНИЕТО НАА ПРАВИТЕЛСТВА И ПРЕЗИДЕНТИ.НАГЛИТЕ СА ВИНАГИ НА ВЛАСТ.

7

ванко

преди 13 години

Войната е повсеместна. Всички, които са били във властта и са опознали нейните сладости, са срещу правителството. Други, които още не са командвали, но много им се иска да изпъчат гърди на капитанския мостик, са готови като карибски пирати да превземат кораба на Бойко Борисов И тази война е толкова зла и страшна, защото залогът са милиарди. От еврофондове, обществени поръчки, контрабанда, корупция, далавери и пр. Не сте ли си задавали въпроса, какво кара политиците да не се оттеглят в баровските си имения, където да си харчат кротко заграбените милиони? Защо не се отдадат на семействата, хобитата, любовниците си и писането на мемоари, а се натискат за още един мандат?Ще ви кажа: защото ги е страх. Умират от шубе да не се размърда народното желе, наричано понякога гражданско общество, и да им потърси сметка за зулумите. Те си знаят греховете и скачат изпотени всяка нощ, щом им се присъни, че някой клечи до дворците с кибрит и туба бензин в ръка. И ако днес са срещу Борисов, то не е от загриженост за съдбата на оределите български редици, а заради ревност, че той, а не те се разпореждат с държавата. Дори начетен мъж като председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лазар Груев от няколко дни обяснява колко вредни са искрите в диалога между правителството и съдебната власт, но не защото това е лошо за обществото, а защото се обиждали магистратите.

6

електорат

преди 13 години

ДЕПУТАТИТЕ КАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ СЪС СВОЯТА РАБОТА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВЪВЕЖДАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИ БОРД СЪСТАВЕН САМО ОТ ЧУЖДИ ЕКСПЕРТИ!!!! ВСИЧКИТЕ ПРИКАЗКИ ГИ СЛУШАМЕ ВЕЧЕ 21ГОД.

5

Анонимен

преди 13 години

Жалко, че няма да мине, защото Костов и СДС решиха, че това "не било техния мач". Нещастници, правят си някакви тънки сметки, ама техен мач няма да има. особено сега - като хората виждат, че са тях не е важно дадат оценка на правителството, а е важно това, кои поема инициатива за нещата и щом те не са рицаря на бял кон, значи не си струва.

4

51

преди 13 години

Не мирясаха тези ***.... Какво искат- пак да дойдат на власт и пак да рушат държавата, заедно с ***???

3

Петко

преди 13 години

Искам закон който да регламентира -депутат , министър , кмет , общински съветник , премиер -тоест хора избрани със избори ако излъжат своите избиратели ------избирателите да имат право да ги целуват без да носят юридическа и наказателна отговорност !!!