64

Анонимен

преди 13 години

Нема се пуашите. БСП пак ще източи банки, пак ще прави заменки, пак ще извърши милиони престъпления и кражби и пак ще умори голяма част от малоумното българско пенсионерско стадо. Но пак ще се намерят други селски ***, които да я качат на власт - за да продължи да ги обира. Понеже на *** не им се полага друго освен да пукнат като скотове. Ей тва е интересна новина. Пък другото е плява.

63

Анонимен

преди 13 години

Прав си коментар 61.Приятно ме изненада ТВ7.Бареков я отрази като изначална новина.И подигравателно реагира за наколенките на другите телевизии.Добре, Бареков,добре.

62

съученик

преди 13 години

прошко е най-големия пич ! има сребърен медал от републиканско по борба за юноши, як е като бик !

61

A1

преди 13 години

Има ли друга партия у нас,която организирано,спокойно,по европейски,да проведе вътрешни избори и да изкара 75 000 души пред урните?Успех на Синята Коалиция!Жалкото е,че имат твърде малко медийно присъствие,и хубавите им идеи не могат да стигнат до хората в малките градове и села.А защо е малко медийното присъствие-вижте кои са собствениците и главните редактори на медиите!Все "наши" хора.Верни партийни другари.

60

Анонимен

преди 13 години

до bobi:ти да не си боби ръгбито от подуене, бе?

59

до 35

преди 13 години

А,ти,Другарю,като вдигаш очи,какво виждаш,а,май си сляп,ми се струва...тия,дето ни отнеха и последната надежда,за по-добър живот,продължават,да се бутат около държавната баница,и на никой не му пука за хората,но прогледналите вече са много,а вие ,едната шепа ***,продължавайте,да си вервате във,,Цветовата хамелеонова ,,СИНЯ,,к.....

58

Страх ги е от сините

преди 13 години

"Без бъдеще"били,но някои чак до Мадрид отидоха,за да докарат оттам карикатурен цар-мошеник,след като с всякакви средства не успяха да разбият "сините". И то с какви средства ги разбиваха?То не бяха ДС-разработки,не бе фалшифициране на изборни резултати,внедряване на "свои"хора дори по низови организации,скалъпени инциденти,при които загинаха толкова много седесари... И какво? Като събереш гласовете на "разкъсаната" синя коалиция и на негласуващите, какво се получава бе, червени жалки ***?

57

Анонимен

преди 13 години

Аз ще гласувам за Румен Христов!

56

u4indolskiq skopec

преди 13 години

SINITE OT MNOGO VREME NQMAT BADE6TE NO NE NOGAT DA GO OSAZNAQT.EDINSTVENO KOSTOV OSAZNA 4E IMA BADE6TE SAMO ZA RAKA SAS STANI6EV.

55

CIGANIN

преди 13 години

DA PODKREPIM BRATO4KATA KOSTOV!!!

54

Ю2-продълж. на 47

преди 13 години

Време е Ив. Костов да си каже"- думи на Надежда Михайлова-Нейнска като председател... още на СДС във вестник СЕДЕМ."СЕГА поне нямаше да правиме предварителни избори"- пак демагогия, защото самият той така беше определен с/у Ж. Желев' а преди това спечели вътрешни избори с/у Асен Агов и Александър Йорданов.Защо прави тоя човек така, не е ли по-добре да си признае платиха ли му за да прави така?

53

:-)))))))

преди 13 години

VSI4KI SE PRITESNQVAME OT TOZI *** KOETO E NORMALNO.

52

Проф. Юлиан Вучков

преди 13 години

---ДО 43---Какъв си ти бе!? Самозванец! Аз съм проф. Вучков! Ти си имитатор!Сините отдавна са изпята песен... Колкото и да се пънат, докато Костов е там не ги виждам да прокопсат.

51

Калин

преди 13 години

боко .. цоко .. гоце .. доганя ..нещо се притесняват от Костов та въртят *** си номера :)

50

bobi

преди 13 години

Много сте умни тук Вие плюещи Костов-ясно се виждат резултатите на страната.На последно място в цяла Европа по всичко.Едно е сигурно-ако той ръководеше,БГ щеше да е на друго ниво.Жалко,че не можете, даже и да искате да мислите разумно и рационално.Накрая- то се вижда и мен ще накарате да емигрирам.Предвидих го точно преди10 години.Жалко за загубеното време.

49

CIGANIN

преди 13 години

DA PODKREPIM BRATO4KATA KOSTOV!!!

48

разбирач

преди 13 години

за мене РУМЕН ХРИСТОВ е най умния човек в българия !

47

Ю2

преди 13 години

Изпитах чувство на огорчение, че СДС беше разцепен " kазал П. Стоянов сутринта в избир. секция.Демагогски думи, които не трябва да се подминават с мълчание заради здравето на политическия живот. Ще припомня няколко изречения от онова време:"Петър Стоянов е нашият президент и трябва да го слушаме"- думи на Ив. Костов."Иване признай си" думи на П. Стоянов за внушаване на винаили престапление."Аз поне не съм краднал" думи на П.Стоянов пред медии."Време е Ив. Костов да си каже"- думи на Надежда

46

гошо ташака

преди 13 години

гласувайти за мене аз ще оправя икономиката и магистралити и ще дам заплати по хилядо лева

45

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

naesen kostov 6te se darji i s dvete race za glavata ili pak 6te darji stani6ev za ...