137

Bo

преди 13 години

без да ме обвинявате в расизъм ще спомена че тази "дупка" нямаше да съществува ако ги нямаше ***.Хаа сигурно им раздаваме по 1 милиард всяка година за да раждат,вършат престъпления и да се жалват че никой не иска да им дава всичко даром в този жесток свят където всички са им длъжни.Как може 2 милиона работещи да си купуват храна,плащат сметките,данъците да се грижат за семействата си и да хранят 1 милион ***?Никое правителство не иска да признае простия математически факт.

136

ХиХи

преди 13 години

Ох некадърност свята, колко са жалки и как всичките лъжи им излизат на яве. Г-н Борисов и цяловото ви правителство е лош материал.

135

Анонимен

преди 13 години

139 - Народа не работи, ама ти бачкаш по 24 часа, нали!?:))))) Бе големи парвенюта сте бе:))) Това, че ти не работиш, не го проектирай на другите хора мързел смотан! Има хора бухат между 12 и 16 часа ***!

134

Анонимен

преди 13 години

Какво става Борисов? Рядко некадърна шайка се оказахте. И нагла. Няма по-голяма наглост от вашето, да си довел държавата до ръба и до тотална немотия и да се биеш в гърдите.

133

КК

преди 13 години

Докато продължава Държавата да раздава незаработени пари, пенсии, стипендии, помощи, детски, субсидии,...така ще епарите никога няма да стигат, защото народа се научи да не работи, а да чака да му се даде, това доведе и кризата в Гърция и в други страниЕдно време преди само преди 80 години е нямало такива неща, никой не е чакал на Държавата или Царя да раздава каквото и да било

132

лъжа и измама

преди 13 години

Всичко ми се струва че всеки който дойде на власт лъже и ***, нищо вярно не казват, така са се оплели в лъжи че сега да си сърбат попарата.И за какви инфраструктори,какви резерви и какъв Сребърен фонд, всичко е открадено и сега малкото останало и него ще продадем.Май скоро време България ще бъде напълно в частни ръце, няма да остане нищо държавно и тешкони.

131

Уорлик

преди 13 години

Вие сте славянски *** и ние ще унищожим мръсният ви етнос!!Бойко,Костов и Догам ще спомогнат за това!!

130

до 128

преди 13 години

Не работя за никоя партия. Просто наблюдавам как има на всяка новина горе долу еднакъв брой негативни послания и dislikes. Сигурен съм че има доста платени коментатори. Защо вместо да говорим колко ни е лошо правителството постоянно, не се вземем в ръце и да си оправим държавата. С този начин на мислене да стоим в кръчмата и да псуваме политиците няма да стигнем до никъде. Очевидно е че правителството има воля да направи реформи, но като че ли никой от народа не го иска,

129

ЦК на БКП

преди 13 години

Др. Кутев, надзиравайте си хората в нета! Започнаха много да се излагат, особено по икономическите въпроси. От Софийската партийна организация на БСП ви правим последно предупреждение.

128

do 127

преди 13 години

Нямаме производство приятелче това е тъжната истина.Повечето неща за които плащаш европейски цени са собственост на не-български фирми.Разбира се фактора безмерна алчност съществува.Имам приятели в чужбина казвали са ми че собственици на малки и средни фирми всъщност живеят по подобен начин като служителите си.В повечето фирми в БГ ако след 5 години шефа няма 1 милион чиста печалба вика че е на загуба.Малко се прави за насърчаване на българските работодатели.Но нещата ще и се променят.Кураж!

127

МоРсКи

преди 13 години

до 126 на къде ли ? Ми няма да я има България! Искат да ни направят роби на другите държави ( usa )

126

до 118

преди 13 години

"Ти имаш ли завършен втори клас?!?!? 2,5 млн* 80 лв = 200 млн, а не 2 милиарда." Сериозно?! Неграмотнико, като се прави баланс се прави годишен баланс. Я сега умножи тези 200 млн. по 12 месеца и виж какво излиза! Да не искаш да кажеше, че пенсии се дават само един месец в годината?! Просто си смешен и излагаш червените си господари.

125

Калин

преди 13 години

ПАРТИЯТА ПАК НА ВЕРСИЯ *** Я КАРА ЗА СМЕТКА НА ХОРАТА!!

124

parcneto

преди 13 години

toia no- 113 osman mai ne e osman a e ognian tocno takiva razvaliat etnicneskia mir mejdu horata v bg !! da ti go dam na rakata rezania i da si go slojisn navsiakade kadeto ima dupki !!!

123

Недоволен

преди 13 години

Всичките пари за какво отидоха?Пак ли инфлацията ги стопи?

122

До 123

преди 13 години

Защо,парите от ГЕРБ да не би да не ти стигат ?

121

прост човек

преди 13 години

моля ви,обяснете ми защото аз съм ***-ПЛАЩАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ ЗА ПОЧТИ ВСИЧКО,НЯКОИ НЕЩА СА ДОРИ И ПО СКЪПИ,ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ДОСТА ПО ВИСОКИ ОТ СТАНДАРТА НИ!!!КЪДЕ ОТИВАТ ТЕЗИ ПАРИ?!?НЕ БИ ЛИ ТРЯБВАЛО,АКО ПЛАЩАШ ВИСОКИ ЦЕНИ И ДАНЪЦИ,СЪОТВЕТНО ТЕЗИ ПАРИ ДА ПРАВЯТ ПО ВИСОКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ?КАК МОЖЕ ДА ПЛАЩАШ КОЛКОТО ЕДИН ЕВРОПЕЕЦ,А ДА ПОЛУЧАВАШ ЕДНА 10 ОТ НЕГОВИТЕ ДОХОДИ?!?моля ви,обяснете ми го *** съм и съм лаик!!!

120

Луцифер

преди 13 години

Писах минус на Осман,но е прав.И като се разпродаде всичко,накъде ?

119

Някой

преди 13 години

И като се свършат държавните активи, какво ще продават!

118

закъсали

преди 13 години

Явно сме закъсали много и едвали тази продажба на дялове ще доведе до положителни резултати.Почти всичко хубаво което имахме продадохме и какво от това какъв е резултата нулев.Вървиме все назад и цяла България да продадем вече ми е все едно...