78

blackradio

преди 13 години

Тая става само за кондуктор. Щом от гледане на някакви филми разбира нещата да ходи да работи на някоя трамвайна линия. Тотално изпращели роднини и приятели са се нароили из управлението на държавата ни...*** то така...има време да се осерем докрай(съжалявам, но друга дума подходяща не съществува)...дано да не е по мое време въпреки, че мисля да си гледам костенурка да видя колко ще живее :)

77

моля

преди 13 години

търся тлъста *** за разплод, моля да е по *** да нямам угризения за коледа. да е извесна .. с поздрав късен септември

76

DO KAMAZ

преди 13 години

Prost selqnin koy e negramoten ve ,zatova li pri vsichki izbori vi mamim i izbirame tiq koito nie kazvame i sega sahshtoto ste stane ,na vas doverieto ni e nula

75

Баба Яга

преди 13 години

До 74 До някъде си прав..но така ще се дискриминират възрастните хора,на които действително им треперят ръцете.Аз имам друго предложение-на бюлетините да няма номера на партиите а само да са изписани имената им.Защото когато идваха турските туристи и ги питаха за кого ще гласувате,те даже и това не знаеха.Отговаряха така:"Ще гласуваме за четири"...а 4 беше бюлетината на ДПС.

74

Анонимен

преди 13 години

Аз искам да се включи още едно условие,всеки избирател да напише българската азбука на бюлетината.Да бъде включено поле за целта.Така *** и гостуващи избиратели от съседна Турция ще отпаднат по разбираеми причини.....

73

dogan

преди 13 години

Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава!Да забравя край свой роден,бащина си мила стряхаи тез, що в мен дух свободен,дух за борба завещаха!Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, -тез, що залъкът наеденграбят с благороден начин, -грабят от народът гладен,граби подъл чорбаджия,за злато търговец жадени поп с божа литургия!Грабете го, неразбрани!Грабете го! Кой ви бърка?Скоро той не ще да ста

72

КАМАЗ

преди 13 години

Тъпите *** диваци от ЦТ (*** турция) не знаят кое е ляво и кое дясно камо ли Х да напишат като хората.Разбираемо е че дпс недоволстват.Те требва все пак да са благодарни че ГЕРБ изобщо допуска оная *** неграмотна *** до урните.Мечтая за момента когато ще дойде правителство което ще отреже напълно ЦТ отвсякъде , и да забрани дпс.Тогава вече ще повярвам че има демокрация.

71

Баба Яга

преди 13 години

Министър-премиерът на Австралия Джон Хауардот Никол Рус на 31 май 2011 г. в 09:52На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните мъже и жени въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!

70

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

ГЕРБ сътворява идиотщина след идиотщина.И на тези избори ще изпълня всичките им *** изисквания за син химикал и кръстче на бюлетината за да дам гласът си против тия гадни,долни непрокопсаници.

69

Хелзо до 67

преди 13 години

Кви ваще кви наще, аз казвам, че повечето анадолски *** няма да ги огрее. Аз лично не съм за никой, защото няма един свестен, за който да гласувам.

68

до 48

преди 13 години

за тази дибелата гласувай, брат! 8)

67

do helzo

преди 13 години

Kolkoto i da ne ni iskate ,kolkoto i da ni mrazite nie pak shte glasuvame masovo za nashte,vijda se che na vas vqra nqma

66

Есма Реджепова

преди 13 години

Ний монтанските *** сичките ша гласувами за Искрету Фидоскувъ щот тя си е нашта кръв.По дибела ни шъ намерите

65

Анонимен

преди 13 години

Голямата грешка, която направихме през 2009-та, гласувайки за това прасе и останалите покрай нея, ще имаме възможността да поправим срама през есента!

64

Анонимен

преди 13 години

Eh che e sladuk kokala vee,takiva maymundjuluci samo v BG MOGAT DA SE IZMISLQT GERB samo i samo da ne zagubqt izborite,durjava s mislene iikonomika ot 19 vek sramota

63

до пледиращите да се

преди 13 години

защитят правата на хипопотама от груби обиди, че е бизон: Да не ви е обещала, че ще звънне в митница Лом да ви ходатайства? Или забравихте? :)

62

Helzo

преди 13 години

"Според ДПС вотът в много населени места ще бъде нарушен, тъй като много бюлетини няма да бъдат признати за действителни." - еми Местанчо, учи на граматика анадолската си ***, която ще вкарваш нелегално, защото няма да разберат иначе.

61

Баба Яга

преди 13 години

Много правивилно решение.Лютви Местан да духа супата!Треперели им били ръцете...дявол и мъгла!Разтреперва се ДПС от ужас,че може да им паднат доста гласовете.На много хора с мюсюлманска принадлежност им омръзна от ДПС, но бяха принудени да гласуват за тях.С цветните химикали и отметки различни от "х" контролираха всеки човек как гласува.....и това ми било демокрация.Ама пуста власт е много сладка...как да я изтървеш?

60

фи

преди 13 години

фидоска до кога ще носи този фотьойл на гърба си??????????????????

59

Анонимен

преди 13 години

ГОЛЯМО ПРАСЕ !